GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Spelhobby is nu online. Registreer je op de nieuwe site!

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Reglement voor het offtopic-gedeelte  (gelezen 10145 keer)

Mir

  • Moderator
  • Hero Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1458
  • Moderator offtopic, werewolf
    • Facebook: Jaap Hoeve
Reglement voor het offtopic-gedeelte
« Gepost op: januari 01, 2009, 02:56:26 pm »

Op het offtopic-subforum gelden nog steeds de algemene forumregels, met de volgende extra aandachtspunten:

1. Off-topic is een subforum waarin dingen besproken kunnen worden die niet in de andere delen van het forum thuis horen, niet een subforum waar spam en/of binnen een topic off-topic gaan toegestaan is.

2. Aangezien sommige onderwerpen vrij 'populair' zijn, zijn hier aparte topics voor aangemaakt. Als je een leuk youtube filmpje, een apart online spelletje of iets anders leuks of grappigs wilt delen kan dit in het daartoe bestemde 'leuke links' topic. Als je graag wilt laten weten wat je van een bepaalde film vond, kan dit ook in een al reeds bestaand topic. Een apart topic aanmaken is dus niet nodig, en ook niet toegestaan. De moderators beslissen of een topic aan de regels voldoet. Zo niet, dan wordt dit topic gesloten. Ga hier niet over in discussie.

3. Het Gwhobby.net forum is van nature natuurlijk een Warhammer forum. Het off-topic gedeelte mag dan een subforum zijn waar niet over modelbouw gepraat hoeft te worden, dat houdt niet in dat daarom alles mag. Een topic over recepten en koken is geen probleem, maar wij zitten niet te wachten op een 'Wat heb jij vanochtend / vanmiddag / vanavond gegeten?'-topic. Bedenk dus voordat je een topic aanmaakt eerst even of dit ook maar enigzins een meerwaarde heeft, en niet alleen maar loos geschreeuw om wie er de meeste boterhammen naar binnen gestouwd heeft deze ochtend. Natuurlijk is er op deze manier geen zeer duidelijke grens, maar wij vertrouwen erop dat de leden zelf in staat zijn om na dit gelezen te hebben te beoordelen wat wel en wat niet geaccepteerd wordt.

4. Aangezien de meeste topics in dit gedeelte niet het doel hebben iemand te helpen, te adviseren of andere opbouwende resultaten te boeken, word hier niet zo streng met de zweep geslagen als in andere forumgedeeltes als er enigzins van het topic-onderwerp afgedwaald wordt. Dit houdt in dat:
a) Er geen totaal nutteloze / niet gerelateerde posts gemaakt mogen worden, maar dat er wel gesproken mag worden over aanliggende onderwerpen. Maar als er in een 'relatie'-topic gesproken word over de mooiste auto die nu op de markt is, gaat dit weer te ver.
b) Je nog steeds respectvol met elkaar omgaat. Geen geflame, geen gescheld, enz.
c) De leden niet zelf maar voor moderator moeten gaan spelen als ze vinden dat een topic te ver van zijn rode draad afwijkt. Hiervoor is de report knop, dan kunnen de moderators bepalen wat er verder gaat gebeuren.

5. Er is sinds enige tijd een apart forumgedeelte genaamd 'even voorstellen' waarin nieuwe leden van GWHobby.net zichzelf aan medeforummers voorstellen. Dit is niet verplicht en hoeveel je over jezelf vertelt mag je helemaal zelf weten, maar wil je dat doen, gebruik dat forum dan en doe het niet hier. In Even voorstellen is tevens een topic waar je eventuele foto's van jezelf kunt posten.

Veel plezier!

Het offtopic mod-team:
Possible
Lod
Mir
« Laatste verandering: november 19, 2012, 10:16:39 am door Mir »
Gelogd
Every problem has an expiry date.
- African proverb

"Logic gets you from A to B. Imagination takes you anywhere."
- Albert Einstein

Het is zo simpel
Pagina's: [1]