GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Uw advertentie op GWHobby.net? Vraag naar de voorwaarden.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 12:01:21 pm 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Aerendar Valandil
Dat is een erg moralistische stelling: misdaad loont niet. Dat is de vraag, soms loont het wel, en best vaak, anders zou het er niet zijn. De pakkans van GW-recasts lijkt me overigens te verwaarlozen, QED. Daarnaast is de wet niet altijd rechtvaardig, de wet en de samenleving hebben de neiging sommige mensen te bevoordelen en sommige niet. Deze samenleving is er juist ontzettend goed in om mensen met minder kansen en meer problemen als de wiedeweerga de soep in te laten draaien, bijvoorbeeld door draconische, contraproductieve manieren om met schuldenproblematiek om te gaan. En schuldenproblemtiek kan, maar hoeft niet altijd je eigen fout te zijn.

Je inlaten met illegale zaken kan dom en fout zijn, maar - ik weet dat niet alleen uit onderzoek, maar ook van mensen uit mijn omgeving - dat mensen onder druk veel minder verstandige keuzes maken. Druk, en zeker financiele druk, maakt mensen letterlijk dommer en onverstandiger (wat omkeerbaar is als de problemen zich oplossen). Zelfs als je het persoonlijk leed vanwege een naar mijn inzicht onmenselijk harde visie op eigen verantwoorelijkheid niks kan schelen, dan nog is het misschien wel zo verstandig dat als samenleving te vermijden.

Overigens denk ik niet dat recastst erg vaak op deze grond zijn gebaseerd. Eten voor je kinderen of de huur is echt iets anders als een beetje zakgeld voor GW-poppetjes of biertjes in de kroeg.

 2 
 Gepost op: Vandaag om 11:13:30 am 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Crackbone
Het Eisenberg zei ook hele tijd: " ik doe het voor mn familie"

Als je keert naar misdadigheid,  hoe klein dan ook,  ben je gewoon fout. Niets neo-liberaals aan. Hou je aan de wet en regels. Ook als je in de put zit moet je je niet keren naar illegaliteit: kom je alleen maar verder in de put mee.

 3 
 Gepost op: Vandaag om 10:50:41 am 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Aerendar Valandil
Aje je gezin moet onderhouden met het recasten van poppetjes, dan heb je duidelijk de verkeerde levenskeuzes gemaakt

Dat is wel een heel neoliberale stelling. Het gaat vooral uit van een eerlijke wereld, waarbij iedereen krijgt wat hij verdient en dat iedereen zijn leven volledig in de hand heeft. Die bestaat niet.Je beseft niet wanhoop en uitzichtloosheid met mensen doen.

Ik denk dat ik een een ander vergeeflijker vindt als iemand in een wanhopige situatie zit. Ik keur het niet goed, ik begrijp het wel beter. Net als die wietplantage op zolder. Ik snap een zwart klusje ook als je echt omhoog zit. Dat is echt iets anders dan van koppelbazerij je beroep maken.

 4 
 Gepost op: Vandaag om 09:51:40 am 
Gestart door Singleton Mosby - Laatste bericht door Singleton Mosby
Top. Ik heb je een PM gezonden.

 5 
 Gepost op: Vandaag om 09:39:14 am 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Crackbone


Maar voortboordurende op wat er nu gezegd wordt een nieuwe stelling

recasten (zoals eerder aangegeven illegaal) om het gezin te onderhouden wordt wel geaccepteerd, maar recasten voor een extra zakcentje wordt niet geaccepteerd? En waar worden deze grenzen gelegd?

Be-la-che-lijk.

"Ik moet mn gezin onderhouden, dus ik steel een Mercedes". Zelfde idee: illegale activiteit om je gezin te onderhouden.

Zwak en immoreel. Als je je gezin moet onderhouden met het recasten van poppetjes, dan heb je duidelijk de verkeerde levenskeuzes gemaakt

 6 
 Gepost op: Vandaag om 08:33:02 am 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door bloodthrister
Dat is voor mij heel simpel: niet. Juist om de grenzen duidelijk te houden. (En alle vorige argumenten)

Hoe meer grijs gebied, hoe meer mensen het zullen verkappen tot de mogelijkheid om het te doen. En zelfs als je het voor je brood zou doen, heb je eerst een aardige klantenkring nodig. Die krijg je niet zonder eerst klein (voor een zakcentje, dus) te beginnen.

 7 
 Gepost op: Vandaag om 08:33:02 am 
Gestart door Dr. Rockso - Laatste bericht door Dr. Rockso
Bij deze bied ik mijn free people (Empire) leger aan. Ik ga er naast mijn andere projecten helaas niet aan toe komen.

Het gaat om het volgende:
Characters: deels geverfd
1 Ar-Ulric (warrior priest)
2 gryph honds
1 Amber wizard
1 freeguild general met standard bearers
1 witch hunter
1 freeguild general on griffon

Battleline/infanterie:
20 greatswords (zwarte undercoat, OOP metalen modellen)
30 crossbowmen (gele undercoat)
10 handgunners (forgeworld ironsides, gele undercoat)
21 spearmen (gele undercoat) + 6 spearmen zonder verf en nog een hele berg met verf

Cavalerie:
10 pistoliers (ruiters zwarte undercoat, paarden bruin en witte undercoat)

Warmachines:
1 hellblaster (geverfd)
1 luminark of hysh (deels in elkaar zodat je overal goed bij kan met verven, enkele undercoat. Sommige delen hebben een andere basiskleur) - delen voor celestial hurricanum zijn ook aanwezig.

Het liefst alles in een keer weg. Maar tegen een goed bod doe ik ook in delen weg.
Ik hoor graag van jullie!

Vraag prijs geheel: €220,-

Ruilen tegen witch elves (plastic) kan deels ook. Als je wat hebt kunnen we het vast wel ergens over eens worden.
 8 
 Gepost op: Vandaag om 12:52:16 am 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door YellowSkin
Moest stiekem heel hard lachen om de kleine lettertjes.

Maar voortboordurende op wat er nu gezegd wordt een nieuwe stelling;

recasten (zoals eerder aangegeven illegaal) om het gezin te onderhouden wordt wel geaccepteerd, maar recasten voor een extra zakcentje wordt niet geaccepteerd? En waar worden deze grenzen gelegd?

 9 
 Gepost op: februari 21, 2018, 09:00:02 pm 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Lemure
De kennis om van zulke goede kwaliteit te casten als dat je tegenwoordig ziet is niet iets wat je als hobbyist zo snel onder de knie hebt, dan heb je het niet meer over hobbyisme maar gewoon je inkomen. Het meeste komt dan ook uit China. (Note: Heb nooit iets van Resin-Master gezien, die naam ken ik nog maar een week of twee, geen idee of hij het zelf cast of gewoon doorverkoopt)

Vervolgens zeg je dat je verantwoordelijk bent als consument voor waar je spullen vandaan komen, behalve primaire goederen. Je voorbeelden zijn primaire goederen, namelijk eten en kleding. Ik snap je punt,  maar je brengt het een beetje ongelukkig over.
Sorry als het zo over kwam, dat bedoelde ik namelijk niet. Hier ben je als consument wel verantwoordelijk voor, zolang je die keuze ook daadwerkelijk kan maken. Je moet immers eten nodig om te overleven ;). Ik noemde de twee voorbeelden omdat dat de enige zijn waarbij je kan zeggen dat iemand geen keus heeft, en hoe onzinnig dat naast een 10-20 euro korting op een Warhammer set staat. Vaak vind je sets dan ook nog goedkoper tot een paar euro duurder bij UK online shops of op marktplaats, support je de makers (Je houd immers van het product) en je weet dat het van goede kwaliteit is.

Toch beetje jammer dat je 'het punt snapt' maar dan liever over de opbouw van een zin wilt zeuren i.p.v. op de inhoud in te gaan.

 10 
 Gepost op: februari 21, 2018, 08:30:41 pm 
Gestart door Singleton Mosby - Laatste bericht door Bassvdh
De bits heb ik voor je, €4,- inclusief verzendkosten. PB maar bij interesse.


Pagina's: [1] 2 3 ... 10