GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

GWHobby sluit binnenkort. De komende weken zullen de subfora verdwijnen.

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Speler/DM gezocht voor DnD 5E in Almelo  (gelezen 3248 keer)

AngelicFaith

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 1
Speler/DM gezocht voor DnD 5E in Almelo
« Gepost op: september 13, 2017, 10:27:07 am »

Gegroet avonturiers,

Wij zijn een gezellige groep met drie enthousiaste spelers die op zoek zijn naar mensen (of dwergen, elven, of welk ras dan ook) om onze groep te versterken. Wij willen graag een speler en een DM aan onze groep toevoegen, maar mochten er zich alleen spelers melden dan is dat geen probleem, we kunnen de rol van DM ook zelf invullen.

Wij komen wekelijks samen op een vaste dag (deze staat nu op vrijdagavond, maar kan in overleg aangepast worden) en we zoeken mensen die ook graag wekelijks kunnen spelen. De locatie is bij mij thuis in Almelo (Schelfhorst).

Zodra onze groep compleet is starten we met een nieuwe campagne. Je kunt dus direct vanaf het begin meedoen. Tot die tijd zullen er one-shots en korte campagnes worden gespeeld waar je ook zo in kan stappen. Campagnes kunnen zowel de kant-en-klare 5E campagnes zijn van WOTC, of een zelfverzonnen homebrew campagne. Wel spelen wij volgens de regels van 5E. Karakters van UA worden ook geaccepteerd mits de DM dit goedkeurt. Ervaring is overigens niet vereist, nieuwe spelers zijn net zo goed welkom als veteranen.

Lijkt het je wat om gezellig Dungeons and Dragons met ons te spelen, laat dan zeker even iets weten en wie weet zit je binnenkort bij ons aan tafel.
Gelogd
Pagina's: [1]