GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Het bestuur van Gaming & Warfare Hobby wenst u een spelrijk 2018!

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 08:55:53 pm 
Gestart door TheDeamon - Laatste bericht door TheDeamon
Bumpie - dum !!!


Nu BIEDEN !!! op laatste modellen en ook 4,95 verzendkosten maar via postNL met track & Trace

 2 
 Gepost op: Vandaag om 08:49:51 pm 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Rag D'Mezzegis
Yup. rule of cool in mijn ogen. en een aantal modellen zijn behoorlijk sterk, en een hele hoop modellen zijn weer compleet waardeloos. Maar t zijn wel toffe modellen meestal.
Ik heb heel wat modellen die ik niet in een potje 40k gebruik, maar vind ze wel tof op de kast staan.
lol ik heb zelfs een Porpyrion. en geen leger er omheen voor zover ik weet. Tenzij ik hem in een imperial guard(of astra militarum) leger kan doen.

Must have more resin..Why does chinese newyear last for 3 weeks.. need to order more stuff........
 3 
 Gepost op: Vandaag om 08:19:42 pm 
Gestart door Edgar - Laatste bericht door Edgar
In de zomer en rond het eind van afgelopen jaar heb ik wat dwergen units gepaint :) De oude pirate slayers van GW, oude metalen troll en giant slayers van GW, en een unit dwarf militia van "The Assault Group" 4 
 Gepost op: Vandaag om 08:00:42 pm 
Gestart door Edgar - Laatste bericht door Edgar
Afgelopen week mijn 1000 punten stormcast legertje afgerond voor een club dubbel toernooitje! BPA nominatie, 3e plek in het toernooi, en heel veel gezelligheid  ;)

Net op tijd af om aan een daughters of khaine legertje te beginnen binnen een paar weekjes, maar nu had ik ook meteen de kans om alles even netjes op de foto te zetten! 5 
 Gepost op: Vandaag om 07:12:01 pm 
Gestart door De Tafelridder - Laatste bericht door Otrione
Aanmelding mail gestuurd.
Mvg. Antonnie

 6 
 Gepost op: Vandaag om 06:11:47 pm 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Helm
hee leuk kleine lettertjes

Ik vind dat mensen, ook in moeilijke omstandigheden, uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor hun keuzes.
Of de maatschappij iedereen gelijke kansen en dus mogelijkheden tot keuzes geeft is de vraag.

Sec: illegaal is illegaal in mijn boekje (met soms iets verlichtende omstandigheden).

Is het echt zo dat mensen met een diepere beurs meer kans hebben om te winnen? Vroeger met Magic vond ik dat dat wel zo kon zijn.
Maar ik zie niet hoe ik met mijn Reaver Titan (geen recast, uiteraard) dan alles zou moeten winnen. Forgeworld is in mijn optiek meer 'The rule of cool', of heb ik het mis?

 7 
 Gepost op: Vandaag om 04:52:36 pm 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Aerendar Valandil
Ik vind dat spelvoordeel eigenlijk volkomen onbelangrijk. Anders zou de geldpest het recht geven op het beste leger (wat GW, maar natuurlijk ook alle CCG's als bedoeling hebben).

Ik vind dat erg onsympathiek.

 8 
 Gepost op: Vandaag om 04:43:15 pm 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Shogun
Verder valt me op dat een aantal het 'voor eigen gebruik' geen probleem vinden. Maar wat is 'voor eigen gebruik'? Zodra je ermee tegen anderen gaat spelen geef je jezelf een oneerlijk voordeel.

Dat ligt er natuurlijk aan wat je meeneemt en in welke setting. Als een clubspeler steeds zijn recast titan wil inzetten om clubgenoten weg te vagen dan kan ik me voorstellen dat dit niet gewenst is. Kan ook andersom werken en juist leuk zijn om een keer tegen te spelen op een club.

Op een toernooi is vaak een beperking op supergrote forgeworld units en vaak niet een groot voordeel te halen uit kleinere units door recast te maken/kopen. De recast verkopers hebben meer marge en minder werk met de grote forgeworld modellen en gaan niet een doosje van 10 space marines casten.   

Dit bijvoorbeeld in verhouding met spelers die ook een behoorlijk arsenaal in hun kast hebben staan of het gewoon van een clubgenoot lenen (en hebben helemaal niks gekocht en geschilderd). Ook diegene die een hoop tanks van plastic-card hebben gemaakt spenderen niks aan GW.

Ik maak zelf coole conversions die ik recast en maak ik rare lijsten die spelers uit hun comfort zone trekken. Diegene die ik dan wegspeel kunnen zuur kijken maar die zoeken dan toch een reden om te zeiken en kunnen gewoon niet tegen hun verlies. Andere spelers vinden het juist cool om tegen iets raars te spelen.   


 9 
 Gepost op: Vandaag om 04:31:11 pm 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Possible
Oneerlijk voordeel? Sinds wanneer is Warhammer (of andere soortegelijke spellen) pay to win? Pay to play, sure! Verkoop m'n linkernier to play bijna, maar to win?

Ik zou zeggen dat je eigen recasts maken en zelf gebruiken niet zo'n probleem moet zijn. Ik mag ook m'n eigen Nachtwacht proberen te schilderen. Die echter gaan verkopen is dan wel weer een probleem (of dat zou het zijn als het een hele goede kopie zou zijn, maar dat is zeer onwaarschijnlijk).

 10 
 Gepost op: Vandaag om 03:40:58 pm 
Gestart door Rag D'Mezzegis - Laatste bericht door Phoenix

Ongeveer twee jaar geleden zag ik heel Forgeworld als recast voorbij komen op een 'E-bay' site en de combinatie van enorm makkelijk te bestellen en hebberigheid wonnen het van gezond verstand. Doordat ik ineens alle modellen kon kopen die ik al jaren wilde en uiteindelijk meer voorraad had dan ik ooit kon schilderen, vond ik er niks meer aan. De recasts zorgden er bij mij voor dat ik stukken minder plezier aan de modellen beleefde.

Daarom heb ik alle recasts verkocht (onder vermelding van recast) op één na, dat is mijn beste paintjob tot nu toe en dat maakt het moeilijk wegdoen (maar uiteindelijk gaat hij weg).

Voor mij persoonlijk verpest het de hobby, omdat bijzonder niet meer bijzonder is.


Verder valt me op dat een aantal het 'voor eigen gebruik' geen probleem vinden. Maar wat is 'voor eigen gebruik'? Zodra je ermee tegen anderen gaat spelen geef je jezelf een oneerlijk voordeel.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10