GWhobby.net

Extra => Werewolf => Topic gestart door: Aapje op augustus 03, 2015, 08:04:20 pm

Titel: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 03, 2015, 08:04:20 pm
We zijn in 1452, ergens in een sneeuwgebied diep in Rusland. Ze waren aanbeland in het kleine dorpje om de hoek. Was een wereldtocht van wel 5 kilometer, dus tijd om een pintje te nemen. Het was een reisgenootschap van 6 mensen. Was allemaal heel gezellig, veel bier natuurlijk en een boel gezelligheid. Iedereen strompelde naar het bed terug om te slapen, morgen de volgende 5 kilometer strompelen! Op begeven moment komen ze er wel, die 1000 kilometer verder.

Echter, na die nacht, gingen ze niet meer verder. Toen ze wakker werden, waren er nog maar 5. Eentje was dood gegaan, dat was een streep door de rekening.

Maar wie heeft diegene dood gemaakt? Dat is de vraag… Dat het een weerwolf was, stond vast. Er zat nog een dikke slagtand in het lichaam.

Rollen:
4 villagers
1 wolf
Lynch/lunch om de dag: maandag, woensdag en vrijdag. Lynch om 20:00, lunch om 21:00.

1. Whiteridder
2. Mir
3. tic
4. Lazo
5. Ivar Svensson - Villager / lynch 1

Iedereen heeft PM gehad.

Eerste ronde: woensdag.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 03, 2015, 08:17:22 pm
Na Zdorovie, dacht tic terwijl hij nog een scheut vodka naar achter gooide. Tic had het erg naar ze zin, hij leek wel op een tropisch eiland te zitten en werd omringd door mooie dames. Heerlijk. Hemel. Het was zo mooi dat het allemaal een droom leek... en helaas, was het ook zo :(

Toen Tic eenmaal wakker werd zag hij dat hij helemaal niet met mooie dames op een tropisch eiland zat, maar met 6 behaarde mannen in het koude Rusland was. Correctie, 5. Vanacht was er blijkbaar iets heel ergs gebeurd. Slaapdronken ging Tic op onderzoek uit.


Ic blaft.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 03, 2015, 11:04:37 pm
Het is Rusland, Tic. Mooie dames zijn nooit ver weg ;)

Mir werd wakker met een kater. Uiteraard, want hij was in Rusland. Dan hoorden katers erbij. Niets was dan beter dan een 'Russisch ontbijt': een shotje wodka om de maag te kalmeren (altijd een bodempje in de fles laten zitten voor de volgende ochtend), een hapje zuur (verse augurk) en een plons in een ijsbad om het hoofd wakker te maken. Die moest je alleen zelf hakken, want 's nachts vroor alles dicht. Hij pakte dus zijn pikhouweel en liep naar de vijver naast de blokhut waar hij en zijn kompanen de nacht hadden doorgebracht. Ze waren ver van Moskou, ver buiten de grenzen van het grootvorstendom, in vijandelijk gebied...
Voor hij echter een wak had kunnen hakken, werd hij onaangenaam verrast door een aanblik die zijn hoofd eveneens meteen ontnuchterde, maar niet op de manier waarop hij gehoopt had: de aanblik van een vers lijk. Hij dacht meteen aan Tartaarse sluipmoordenaars, of misschien een Siberische koppensneller, maar aan de sporen te zien was het erger, gevaarlijker dan dat: een weerwolf. Mir besloot dat ijsbad alsnog maar te nemen, want een heldere geest zou hij nog nodig hebben.


Tweedst! Ik zal het historische college over waarom we in de 1452 nog niet van Rusland mogen spreken, dit keer achterwege laten ::)

Oh en IC is wolf ;D
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Lazo op augustus 03, 2015, 11:51:44 pm
Weer even inkomen  ;D

Tic is uiteraard wolf, die reageert als eerst en heeft duidelijk PM ontvangen  ::)
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 04, 2015, 02:41:43 pm
Precies waar ik al bang voor was met zo weinig deelnemers: de pot is nog niet eens echt begonnen en bloedt nu al dood. Wat moeten we zeggen als er vandaag niet gespeeld wordt en twee van de vijf(!) deelnemers nog niet gereageerd hebben? Volgens mij wordt dit niet wat.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 04, 2015, 08:15:02 pm
Nou, dit is wel echt de moeite waard om theorien op los te laten.

Ik ben het met Mir eens, dit is niks

Ik zal dan om het spannend te houden maar uit komen, ik ben de Seer. Ik heb IC geseerd, hij blaft. Ik gok dat Ar zijn medewolf is.

Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Ivar Svenson op augustus 04, 2015, 11:01:20 pm
Goedenavond, heren. Zoveel wat betreft we beginnen woensdag. Afgezien ervan dat ik de laatste twee dagen ook steeds op weg was en Ivar en mails checken... Gaat niet samen.

Ivar, zoon van Sven, zoon van Eric, afkommenling van een grote vorst uit het gebied Karelia zat in de ijzeskou de piekeren en tuurde over de bevroren vlakte, terwijl hij een flink glas vodka leegde. Het was vreemd, hij was een veelgereisd man en overal waar hij kwam volgde de dood hem op de voet. Zelf was Ivar al meer dan eens de dood nouwelijks ontsnapt. Daar getuigden ook de littekens die zijn lichaam sierden, of, zoals anderen zouden zeggen, veronsiersden, van. Hij dacht aan de dode die men gisteren gevonden had. Ze hadden het liijk niet eens kunnen begraven. Zo denkenden haalde hij zijn zwaard te voorschijn en begon het te poetsen.

Tja Lazo, nu is het natuurlijk wachten op een tegenclaim, anders kunnen we ervan uitgaan dat IC wolf is. ::)
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 05, 2015, 08:11:45 am
Ik ga straks werken en gok niet voor 8 uur weer online te zijn dus ik zal mijn stem alvast versturen. ( ik zal ngo wel even spradisch een paar keer kijken, maar ik verwacht niet veel nieuw inzicht anyways.)

Dus mijn stem is eruit naar Mir.
Waarom?
Eerste die meeliep op IC  ::)
owja en iets van onderbuikgevoelens enzo. I know lame, maar ik heb geen tijd om ALLE posts die gemaakt zijn helemaal te doorlopen, hoeveel tijd denken jullie wel niet dat ik heb?
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 05, 2015, 02:53:26 pm
Ola ladies. Ook ik ben weer aanwezig. Zoals normaal, druk, druk, druk.

Whiteridder ontwaakte ook uit zijn slaap. Al zijn spieren deden zeer van de reis. Snel deed hij zijn wapenuitrusting (zwaard en groot tweehandige bijl) aan en liep naar buiten, achter Mir aan. Plotseling zag hij Mir schrikken en volgde zijn blik. Wat is hier gebeurd dacht whiteridder bij zichzich. Hij ging naar het lijk toe, en zag duidelijk de tekenen van de dood van deze arme reiziger, een weerwolf!!!! Maar was deze weerwolf in de buurt, of was het 1 van de mensen van het reisgezeldschap. Hij pakte zijn bijl steviger vast en besloot om iedereen goed in de gaten te houden. Maar nu andere belangrijke zaken, waar zijn de mooie vrouwen hier 8) 8)
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 05, 2015, 03:24:15 pm
Ah, Whiteridder is ook ontwaakt.

Vrede/wereld/dorp nam plaats bij het haardvuur, haalde een ganzenveer en een stuk papier tevoorschijn en pende zijn overdenkingen van die dag neer.

1. Whiteridder: lijkt nog niet helemaal wakker, maar dat zijn we van hem gewend. Beschrijft eerst hoe hij twee zwaarden bij zich heeft en komt dan opeens met een bijl op de proppen.
2. Mir. Ben ik.
3. tic. Stemt mij, omdat ik meeloop. Ach, je moet iets in ronde 1. En zijn reden vind ik leuk gevonden. Zo kennen we Tic weer. Alleen wel vreemd dat hij niet op IC stemt tewijl hij zelf als eerste IC verdacht. Lijkt aan zijn omgeving te moeten wennen. Niet van hier?
4. Lazo. Geen tijd voor fluff, begint over de gebruikelijke PM-discussie.
5. Ivar Svensson. Aan zijn naam te horen van Scandinavische afkomst. Dus ook, net als Tic, een vreemdeling. Hoewel de legende zegt dat de stichters van Kiev, de eerste Russen, Vikingen waren, dus dat kan dan weer kloppen. Weggelopen van een rendierenfokkerij in het hoge noorden?
6. Aapje. Duidelijk een vreemde eend in de bijt. Lijkt zich als een kenner van dit land voor te doen, maar schiet tekort in zijn kennis van de geschiedenis. Weet niet dat 'Rusland' als zodanig nog niet bestond. Daarom uiteraard verdacht.

Zie, je kunt er weinig mee.

Nee mijn gevoel zegt Whiteridder, maar dat zegt mijn gevoel altijd. In het vorige potje stemde ik door dat gevoel meteen de sorc eruit. Toen was ik wolf, dus laat ik Whiteridder nu in de eerste ronde maar eens het voordeel van de twijfel geven. Stem daarom op Ivar, de vreemde noorderling.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 05, 2015, 03:35:56 pm
Hmmm, zie het net ja. Moet een tweehandige bijl zijn :-) Gelukkig hebben we Mir voor de details. Ben er nog niet helemaal voor uit wie ik moet kiezen. Gevoel zegt tic, loopt een heel hoop te schreeuwen, ook over Ic terwijl die niet mee doet. Maar misschien mis ik zoals gebruikelijk weer de clue  ;D ;D

Lazo en Ivar kan ik nog weinig meer. Behalve wat fluff van Ivar en wat geschreeuw van Lazo hebben ze nog niet veel geschreven. Kan er niet veel uit halen.

Mir, komt met goede analyse, maar blijft verdacht omdat hij mij in de vorige pot er gelijk uit hapte.  >:( >:( (iets met gefrustreerde gevoelens etc  ;) ;) )
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 05, 2015, 04:48:31 pm
Hey, ik was wolf. Wat verwacht je dan? Bovendien heb ik je zelfs nog een PB gestuurd, dat het niet persoonlijk was ::)
Mooi ook dat een nietszeggend lijstje tegenwoordig voor een 'goede analyse' doorgaat. Ideaal voor de wolf.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 05, 2015, 04:52:09 pm
Nietzeggend lijstje is toch nog altijd beter dan geen lijstje of analyse. En met de andere reacties kan ik nu nog niets veel. Ik ga zo weer naar huis toe, ik ga voor Tic. Puur vanwege eerder genoemde reactie.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Ivar Svenson op augustus 05, 2015, 05:34:39 pm
Je maakt het jezelf wel heel makkelijk, witte. Het zou je opgevallen moeten zijn dat niet alleen Tic op IC zit. Ook Mir en ikzelf zijn daarop doorgegaan, wat trouwens niet erg ongewoon is zover ik mij herinner.

Mir geeft zelf al aan dat zijn analyse een nietszeggend lijstje is. Daar komt bij dat hij moet lezen. "De vreemde nooderling", ik wil er even op wijzen dat Karelia ten minste voor een deel in het huidige Rusland en in het grootvorstendom Moskou ligt, dus wie is hier vreemd? Daarnaast, een shotje vodka? Is dat niet een beetje weinig?

Desalniettemin denk ik dat Whiteridder zich op het moment het meest verdacht maakt. Ik probeer mij rond 19.00 uur nog eens te melden, anders gaat mijn stem op hem.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Lazo op augustus 05, 2015, 06:22:08 pm
Mir gaat 'analyseren', White noemt het een goede analyse... Blijkbaar is de standaard behoorlijk achteruit gegaan. Ivar haakt er lekker hard op in.

Ivar gaat ook vangen, vermoedelijk voorkomen we daarmee dat Mir vanavond gehapt wordt en we morgen onzinnig White eruit gaan stemmen omdat die nog een naar smaakje zou hebben aan de vorige pot.

Tic heb ik niets tegen en kan ik ook weinig kwalijk nemen zo... Niets om mee te werken dus presteert nu ook niet.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 05, 2015, 06:35:47 pm
Ik zit op mijn telefoon, dus sorry voor de opmaak e.d. alvast.

@whiteridder, leuk dat je overslaat dat ik een seerclaim doe terwijl je wel ziet dat ik op IC zit.  Maar dat is meer een soort running gag.  Zoaks ivar ook al vermeld.

@ lazo "
Ivar gaat ook vangen, vermoedelijk voorkomen we daarmee dat Mir vanavond gehapt wordt en we morgen onzinnig White eruit gaan stemmen omdat die nog een naar smaakje zou hebben aan de vorige pot."

Ivar gaat ook vangen en vermoedelijk voorkomen we daarmee dat mire gehapt wordt?  Wat ik snap even niet wat je bedoeld.

Productieve dag vandaag (vergeleken met tot nu toe)
Whiteridder is bij mij wat naar voren geschoven. Maar voor nu laa ik het voor wat het is. Ik hoop nog optijf thuis te zijn om te kijken en anders kijk ik iets voor de lynch nog even via de tel.

Excuses voor de post nogmaals mobiel :p

Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Lazo op augustus 05, 2015, 06:37:09 pm
Ivar = Wolf = Dood = Geen hap
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 05, 2015, 06:55:21 pm
Tja people, ik ben blijkbaar een buitenstaander tussen de vaste kliek, dus ik merk grappen en grollen ook niet zo snel op. Ook heb ik in eerdere potjes al aangegeven dat ik het de eerste dag altijd moeilijk vindt om iets te vinden, dus ja als iemand met een lijstje komt en ik verder door het bos de weerwolf nog niet zie, dan wil ik best wel met dat lijstje mee gaan.

Dat gezegd hebbende, ik denk dat ik voor nu nog op tic blijf. Lazo vindt ik ook wat verdacht, maar denk dat dat komt omdat ik zijn vorige post niet snap.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Ivar Svenson op augustus 05, 2015, 07:02:07 pm
Mag ik vragen wat er mis mee is dat ik er op in ga dat witte zich zo makkelijk van zijn stem af maakt? Je maakt op mij de indruk dat je een hap op mir helemaal niet wilt vermijden. Je springt zonder een reden te noemen als tweede man op mij, wat mij de kop zal kosten, terwijl jij, in tegenstelling tot Mir wel wat kan analyseren. Overigens bij dezen mijn dank aan de laatsgenoemde voor het opentrekken van de discussie.

Waarde Lazo, dit is genoeg reden om mijn stem te wijzigen. Vang, Wolf!

Waarschuwing etc.

Sinds wanneer doe je mee, witte? Daarnaast, je schijnt niet de enige te zijn die geen touw aan Lazos post kan knopen.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 05, 2015, 07:09:22 pm
 >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Ik probeer voor de verandering eens actiever mee te spelen. Daarnaast heb ik nu wat minder afleiding (werk, vrouwen (tenzij ik er weer 1 scoor net als laatste potje) , andere afleidingen)  8)
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 05, 2015, 07:29:45 pm
hostmededeling: ik zit nog even een tijdje te barbecueën. Lynch/lunch komt wat later, zit een uur tussen. Ga uit van 21:00 lynch.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Lazo op augustus 05, 2015, 08:38:46 pm
Mag ik vragen wat er mis mee is dat ik er op in ga dat witte zich zo makkelijk van zijn stem af maakt? Je maakt op mij de indruk dat je een hap op mir helemaal niet wilt vermijden. Je springt zonder een reden te noemen als tweede man op mij, wat mij de kop zal kosten, terwijl jij, in tegenstelling tot Mir wel wat kan analyseren. Overigens bij dezen mijn dank aan de laatsgenoemde voor het opentrekken van de discussie.

Waarde Lazo, dit is genoeg reden om mijn stem te wijzigen. Vang, Wolf!

Waarschuwing etc.

Sinds wanneer doe je mee, witte? Daarnaast, je schijnt niet de enige te zijn die geen touw aan Lazos post kan knopen.

Bang dat met discussies je te snel ontmaskerd wordt?

Ik geef best toe dat ik jouw kansen met mijn stem flink verkleind heb. Tic kan nog een revote afdwingen. Ik wil inderdaad niet dat Mir gehapt wordt, want dan hebben we dus de wolf te pakken.

Voor wat betreft het er zich makkelijk vanaf maken van White: Dat doet iedereen als er niets te halen valt op dag 1 toch?
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Ivar Svenson op augustus 05, 2015, 08:51:39 pm
Mag ik vragen wat er mis mee is dat ik er op in ga dat witte zich zo makkelijk van zijn stem af maakt? Je maakt op mij de indruk dat je een hap op mir helemaal niet wilt vermijden. Je springt zonder een reden te noemen als tweede man op mij, wat mij de kop zal kosten, terwijl jij, in tegenstelling tot Mir wel wat kan analyseren. Overigens bij dezen mijn dank aan de laatsgenoemde voor het opentrekken van de discussie.

Waarde Lazo, dit is genoeg reden om mijn stem te wijzigen. Vang, Wolf!

Waarschuwing etc.

Sinds wanneer doe je mee, witte? Daarnaast, je schijnt niet de enige te zijn die geen touw aan Lazos post kan knopen.

Bang dat met discussies je te snel ontmaskerd wordt?

Ik geef best toe dat ik jouw kansen met mijn stem flink verkleind heb. Tic kan nog een revote afdwingen. Ik wil inderdaad niet dat Mir gehapt wordt, want dan hebben we dus de wolf te pakken.

Voor wat betreft het er zich makkelijk vanaf maken van White: Dat doet iedereen als er niets te halen valt op dag 1 toch?

Dat zegt de juiste. Bij jou zie ik ook nog niet echt veel van een discussie. Ik blijf erbij dat jij wolft, maar desalniettemin zou ik niet willen dat Tic nog een revote afdwingt. Deadline is deadline, ook als dat mij de kop kost.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 05, 2015, 08:54:44 pm
Daar was die weer hoor, de klokkenluidert van het dorpje in de Grootvorstendom Moskou (ik heb het opgezocht, Mir). Een hoop gezemel dat IC wel wolf zou zijn. De klokkenluidert ging naar het lijk toe en zag dat dat IC was. Het eerste wat hij zei was: “Ah, nee jongens, dit klopt voor geen meter wat jullie allemaal uitkramen. Het kan IC niet zijn, die ligt er al sinds dag 1 dood. Dus, hup, allemaal weer terug de kroeg in en zuipen met die hap!”

Echter was er één persoon en die deed wel de hele avond over één biertje, en dat was ene zekere Ivar Svensson. Hij wou het rustig aan doen, want als de wolf zou toehappen, was hij tenminste nuchter genoeg om de wolf met een middeleeuws scheepskanon dwars door de knar heen te knallen.

Toen Ivar naar zijn kamer ging, waren er een paar mafkezen geweest die wat hadden geprepareerd. Het was nogal donker, Ivar liep naar binnen, zo dwars de gehaktmolen 3.0 in.
Op het moment dat hij binnen was, zeiden Mir en Lazo hardop: “Zo, de wolf is gehakt geworden. Kunnen we morgen lekker ballen draaien.” Echt waar?

NEE. Want hij was geen wolf, alle tanden zaten nog in zijn mond.


1. Whiteridder - tic
2. Mir – Ivar Svensson
3. Tic - Mir
4. Lazo – Ivar Svensson
5. Ivar Svensson – Lazo

Ivar Svensson is dood, hij was een villager
Lunch om 21:55.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 05, 2015, 09:58:15 pm
Toen iedereen weer binnen was, verkondigde Lazo luidkeels aan dat ze de wolf te pakken hadden. Iedereen zat ingetogen te luisteren... Nou, iedereen, 1 persoon niet natuurlijk, dat was Ivar.

Het werd later en later, Lazo bestelde nog een bier maar op dat moment ging iedereen zo'n beetje naar bed. Lazo bleef alleen over. Hij ging ook maar eens naar de kamer toe om te slapen. Toen hij de deur open trok, hoorde hij een dikke knal en het was dood.

De waard zat op een afstand te luisteren, die had wel een idee dat er nog wat zou gaan gebeuren. Een ongure stem zei net na de knal: "Ivar had zijn scheepskanon inderdaad goed geladen, maar niet half opgeruimd. Lekker makkelijk Lazo's knar er af knallen zo...


Lazo is gehapt, hij was een villager.
Morgen verwerking in openingspost. Typefouten komt door mobiel typen.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 05, 2015, 10:18:09 pm
Ok dat maakt het vrij duidelijk voor mij.

Ik heb voor de lynch toevallig nog wel even gekeken trouwens maar ik wilde inderdaad niet de revote afdwingen ik bleef bij mijn stem.

3 man over 1 wolf, dus het word misschien nog een leuke laatste stemronde :)
heren succes

"Analyze" posts komen later nu ben ik moe.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 05, 2015, 11:18:24 pm
(ik heb het opgezocht, Mir).

Heel goed :) Helaas ga je daarna weer de fout in: bier is pas in de twintigste eeuw in Rusland geïntroduceerd. Het valt volgens de wet ook onder de frisdranken en niet onder de alcoholica ;D. In korte tijd hebben de Russen trouwens wel een paar van de grootste brouwerijen ter wereld uit de grond gestampt (Baltika, Tinkoff). Maar dat geheel terzijde.

Ok dat maakt het vrij duidelijk voor mij.

IC is wolf!!!

Oh, wacht, IC doet helemaal niet mee :o
Dit zijn precies het soort zinnetjes, gevolgd door alles behalve een uitleg, die IC normaal altijd zegt en die mij heel veel jeuk bezorgen. Bedenk daarbij dat IC nooit meedoet als Tic wel meedoet en je zou bijna denken dat jullie dezelfde persoon zijn :-X

Rest ga ik morgen op in, nu te moe. Vooral de ruzie tussen Lazo en Ivar lijkt me interessant, maar daar moet ik morgen even met een frisse blik naar kijken.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 11, 2015, 01:38:40 pm
Forum doet het weer zie ik, gaan we door?
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 11, 2015, 02:03:00 pm
Hostmededeling: laatste speelronde komende donderdag, lynch 20:00, lunch is formaliteit wegens 2 spelers over. Bij bezwaar: pm sturen.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 11, 2015, 03:14:00 pm
Mir werd wakker uit een diepe slaap. Hij gaapte, rekte zich uit, wreef eens goed in zijn ogen en keek om zich heen. Hoe lang had hij geslapen? En wat zou er in de tussentijd allemaal gebeurd zijn? Hij greep meteen naar zijn bijl.
Na de omgeving in zich op te hebben genomen, liet hij het wapen weer zakken. Hij zag dat de rest ook net wakker werd, zo te zien uit een even diepe slaap. Het verklaarde niet wat er gebeurd was, maar hij hoefde zich op het moment geen zorgen te maken dat hij veel gemist had.


Donderdag pas weer verder? Jij vindt het nog niet langzaam genoeg gaan? Waarom niet morgen? Vandaag is ook goed wat mij betreft.

Anyhoe, waar waren we gebleven?
Lazo en Ivar zaten elkaar in de haren, en allebei een beetje op Whiteridder. Beide dood, beide villager. Was dus oprecht van beiden. Daar hebben we dus weinig aan.

Tic zegt later te gaan analyseren, maar heeft al wel vast een verdachte. Waarom dan nog 'analyseren', als je het toch al weet? En waarom deel je het niet met ons?

Whiteridder lijkt oprecht geïrriteerd dat hij niet serieus wordt genomen. Hij wordt door Ivar aangevallen maar we weten inmiddels dat Ivar villager was. Lazo neemt het vervolgens voor White op en wordt prompt gehapt.
De hap op Lazo kan ik op 3 manieren verklaren:
1) Whiteridder is de wolf en door Lazo te happen, hoopt hij dat wij hem safe zetten, omdat Lazo hem juist verdedigde.
2) Tic is de wolf en hij hoopt dat wij allerlei reverse psychology toepassen op optie 1 en daarom juist gaan denken dat White de wolf is.
3) De hap was al ingestuurd voor de lynch en de wolf hoopte met de hap op Lazo Ivar verdacht te maken. Dat backfirede enigszins omdat Ivar bij de lynch al dood ging. De wolf is dan heel waarschijnlijk de minst actieve speler en zat niet op te letten. Nu ik erover nadenk kan dat op zowel White als Tic slaan.
4) de hap is gewoon random.

Conclusie: de wolf is Tic of Whiteridder maar dat wist ik al...
Mijn gevoel zegt Tic. Waarom niet gewoon je verdachte met ons delen en waarom 'analyzeren' zoals je zelf zegt, terwijl je toch al weet wie de wolf is?
Maar mijn gevoel wordt enigszins beïnvloed door de enorme jeuk die ik krijg van mensen die zeggen 'ik weet het zeker' zonder argumentatie. Alle keren ww spelen met IC leren dat dat niks zegt over of die persoon wolf is. Aan de andere kant is Whiteridder ook weer erg goed in het bliksemafleider spelen, waardoor ik geen idee heb of die wolf is.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 11, 2015, 10:52:12 pm
Citaat van: mir
Tic zegt later te gaan analyseren, maar heeft al wel vast een verdachte. Waarom dan nog 'analyseren', als je het toch al weet? En waarom deel je het niet met ons? 

Omdat ik eerst even wilde kijken hoe jullie zouden reageren, plus zoals ik al vermelde ik was moe. Sterker nog kapot ik was daarna meteen gaan slapen, maar ik vind het prima om het te melden hoor.
Ik zat te denken dat Whiteridder gehapt zou worden, en het dus nog tussen jou, lazo en mij zou gaan en het dan lastig zou worden gezien jullie allebei niet 100% save stonden.  Maar ja toen werd Lazo gehapt dus 2-1 is vrij duidelijk. (misschien ook wel omdat Whitte pas actief werd nadat ik eigenlijk al gestemd had) Vanaf het begin zat me al een knagend gevoel bij jou Mir, jij bent degene die ik verdacht.

Waarom analyseren? Omdat ik tot toen toe nog niet echt in de pot zat, dus bij deze ga ik maar eens beginnen met de analyse :).


Citaat van: mir
Donderdag pas weer verder? Jij vindt het nog niet langzaam genoeg gaan? Waarom niet morgen? Vandaag is ook goed wat mij betreft.
Precies, wat jou betreft wel. Gezien ik nog niet online geweest was. Lekker makkelijk. Eerlijk  gezegd is het puur toeval dat ik nu zie dat het forum weer online is.

Citaat van: mir
De hap op Lazo kan ik op 3 manieren verklaren:
Ten eerste zijn dat er 4, ten tweede kan ik er nog wel één bedenken. Namelijk dat Lazo jou aan het save zetten was, als in dat jij het haptarget zou zijn. En dan kan je door hem te happen mooi de onschuld spelen en proberen je pijlen op mij te richten (zoals je nu doet). + het feit dat whiteridder eigenlijk mij al verdacht dacht je zo misschien een makkelijke laatste dag hype te kunnen hebben? Then again, je bent een tijd niet online geweest (iig niet gereageerd) dus zou het inderdaad het derde punt kunnen zijn, wat ook op jou kan slaan.

Citaat van: whiteridder
 Ook heb ik in eerdere potjes al aangegeven dat ik het de eerste dag altijd moeilijk vindt om iets te vinden, dus ja als iemand met een lijstje komt en ik verder door het bos de weerwolf nog niet zie, dan wil ik best wel met dat lijstje mee gaan. 
Prima, maar je moet zelf toegeven dat het een lijstje van niveau lik me vestje is.(zelfs Mir geeft dit toe)

Citaat van: mir
Vooral de ruzie tussen Lazo en Ivar lijkt me interessant,
Om te kijken hoe je het kan gebruiken in jou voordeel? :)


en dan je “conclusie”, wat niks concludeerd.

Voor whiteridder heb ik tbh niet echt veel punten op te vinden behalve dat hij makkelijk mir zijn lijstje volgt, dus ik hoop dat er nog wat activiteit is morgen zodat we nog een spel krijgen.
Citaat van: mir
Bedenk daarbij dat IC nooit meedoet als Tic wel meedoet en je zou bijna denken dat jullie dezelfde persoon zijn
Zal Ic blij mee zijn dat te horen.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 11, 2015, 11:10:31 pm
Ik zeg toch zelf al dat ik niks concludeer dat ik niet al wist? Je zou ook op de inhoud van mijn post in kunnen gaan in plaats van de vorm. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar ik doe tenminste een poging..
Citaat van: mir
De hap op Lazo kan ik op 3 manieren verklaren:
Ten eerste zijn dat er 4

No shit, Sherlock :o
Ik bedoel natuurlijk: er zijn 3 redenen die ik kan bedenken, maar het kan natuurlijk ook gewoon random zijn. Dat bedacht ik tijdens het tikken.

Ik zeg trouwens alleen: wat mij betreft kunnen we vanavond gewoon een stemronde doen. Ik snap best dat dat niet kan als niet iedereen al door heeft dat het forum weer up is. Alleen als iedereen er weer is, waarom dan tot donderdag wachten?

Het zal dus tussen mij en Tic gaan waarschijnlijk. Kiest verstandig.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 12, 2015, 12:01:31 am
Hahaha, voor mij is morgen ook goed hoor. Dan is het maar gedaan en zit ook vol ongeduld te wachten op wie de wolf is.

Moest weer even doorlezen wat er allemaal gebeurd was. Zelf vindt ik Tic verdacht, maar misschien is dat om een wat vreemde redenatie. Mir was de vorige keer wolf, en ik zie het niet zo gebeuren dat Mir weer de wolf is, zeker met een potje met weinig mensen.

Maar is in een potje wel eens voor gekomen dat iemand 2x achter elkaar een wolf was, maar mij lijkt het in een potje met weinig mensen niet echt logisch.

Daarnaast was ik al verdacht in het spel, mensen willen mij er toch altijd uit hebben, dus ik denk dat de wolf nu een goede zet heeft gedaan door mij er in te laten. Iedereen weet volgens mij dat ik niet echt een goede speler ben en dat zou de wolf nu in de kaart spelen.

@Tic, van dat lijstje klopt. Achteraf gezien zie ik dat ook in. Maar blijf het lastig vinden om in het begin al een verdacht iemand te zien. Zeker in een klein potje moet je goed kiezen, voor je het weet is de game over.

Ik ga nog even een nachtje slapen hierover.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 09:29:00 am
-telefoon-

@whiteridder ok, en is er nog mogelijkheid om je te proberen te overtuigen of blijf je vasthouden aan "mir heeft minder kans om wolf te zijn"? Want van mij mag de lynch danu ook wel want dan heeft het toch geen zin meer  :)

-er zijn meer dan genoeg potten geweest waar mensen twee keer op rij wolf (dan wel niet special waren) het gebeurd soms zelfs meer dan 4/5x.
-aan het begin van het spel was er 20% kans voor iedereen wolf te worden, inclusief mir.  Niet mee niet minder. In principe heeft mir dus net zoveel kans wolf te zijn als jij of ik.

En zoals hierboven vermeld met de 20% is de kans dat je 2x op rij wolf bent met kleinere potjes juist groter dan met grote potten. (Tenzij we een grotere wolf > villager ratio pakken, maar dat terzijde).

Je werd inderdaad verdacht, maar voornamelijk door de twee heren die dag 1 het spel hebben moeten verlaten.

Ik zou niet zeggen dat je een slechte speler bent, iedereen heeft een andere speelstijl en iedereen gaat daar anderd op in. Maar laten we jou toon doorvoeren
Citaat van: white
  Iedereen weet volgens mij dat ik niet echt een goede speler ben en dat zou de wolf nu in de kaart spelen.

Laten we daarop verder denken.
Jij verdenkt mij dag 1.
Lazo verdenkt ivar (en jou een beetje), mij en mir niet.
Ik verdenk mir.
Mir stemde op ivar
Helaas zijn wij alle 3 niet echt actief vlak voor de lynch.

Nou bekijk het uit een wolven standpunt. (Stel mir of ik is/ben wolf)

ik
Ik hap white - maak ik mij misschien verdacht gezien jij op mij zat, houd ik lazo en mir over die allebei dan geen duidellijk doelwot meer hebben spel ligt open.
Ik hap lazo - houd ik white over die mij verdenkt, en mir die dan open is en zijn stem kan schommelen. Geen optimaal scenario
Ik hap mir - ik houd white over die mij al verdenkt, plus lazo die white al verdenkt.  Best scenario voor mij.

mir
Mir hapt white  - heeft mij over die al mir verdenkt en lazo die ons allebei niet echt verdenkt.  Slechtste scenario voor Mir
Mir hapt mij - houd white over die nu open ligt en vrij kan schommelen, en lazo die mir niet heel verdacht had en white meer. Moet lazo dan op white houden mogelijk winbaar scenario.
Mir hapt lazo - houd mij over die al op mir zat, en white over die al op mij zat. Hoeft alleen white meer te krijgen op mij om te winnen. Beste scenario voor Mir

Latenn we deze scenarios doornemen en dan kijken wat er gebeurd is. Voor mij was de hap op lazo mijn slechtste keuze die ik kon maken,
Voor mir was het de beste.

Lazo is gehapt.  Zou ik het nog gedaan kunnen hebben onder het mom van reversed pshycologie. Maar in eennlone wolf met 5 spelers en geen info? Lijkt me sterk.

Straks als ik weer achter een pc zit misschien ook een white hapscenario. Maar op telefoon is dit echt k•t.

Van mij mag de stemming ook wel vanavond (later dan 8? Zodat ik ventueel savonds nog kan kijken  ::)) ik verstuur zo mijn stem naar mir alvast. Ik denk eerlijk gezegd dat een extra dag geen veranderingen gaat brengen helaas.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 12, 2015, 09:58:02 am
Ho, Tic, niet zo snel. Ten eerste: het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat White de wolf is. Je zegt zelf dat je nog een White-hapscenario gaat posten. Waarom je dan blind staren op mij? Het is weer een beetje krom: je hebt je stem al bepaald en verzint er daarna de argumenten bij. Dat leek je na de lynch ook al te doen.
Je hebt mij als verdachte, dus de optie White hoef je het verder niet over te hebben. Terwijl als je serieus zou spelen, je in dit geval toch alle opties zou overwegen?

Ten tweede:
Citaat
mir
Mir hapt white  - heeft mij over die al mir verdenkt en lazo die ons allebei niet echt verdenkt.  Slechtste scenario voor Mir
Mir hapt mij - houd white over die nu open ligt en vrij kan schommelen, en lazo die mir niet heel verdacht had en white meer. Moet lazo dan op white houden mogelijk winbaar scenario.
Mir hapt lazo - houd mij over die al op mir zat, en white over die al op mij zat. Hoeft alleen white meer te krijgen op mij om te winnen. Beste scenario voor Mir

Scenario 2 en 3 zijn toch qua uitkomst min of meer hetzelfde? Ik zie niet waarom scenario 3 dan zo veel beter is dan 2. Sterker nog: 2 lijkt me beter, al vind ik het niet niet echt veelzeggend want de kans is klein dat de verdachtenlijstjes zoals jij ze noemt zo blijven. Is ook niet gebeurd want het loopt nu totaal anders.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 10:38:21 am
Ho, Tic, niet zo snel. Ten eerste: het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat White de wolf is. Je zegt zelf dat je nog een White-hapscenario gaat posten. Waarom je dan blind staren op mij? Het is weer een beetje krom: je hebt je stem al bepaald en verzint er daarna de argumenten bij. Dat leek je na de lynch ook al te doen.
Je hebt mij als verdachte, dus de optie White hoef je het verder niet over te hebben. Terwijl als je serieus zou spelen, je in dit geval toch alle opties zou overwegen?

Niet helemaal waar, ik heb jou inderdaad als hoofdverdachte staan, en tegen whiteridder is niet heel veel te vinden. zoals ik al vermelde zat ik op mijn telefoon en zou ik de rest later doen. Ja dan focus ik mij eerst op mijn hoofdverdachte, in dit geval jij. Vind je dat echt zo vreemd? Zoals je zelf al zei kom ik later nog met een whiteridder scenario. Leek ik dat na de lynch ook al te doen? Gek, volgens mij ei jij juist dat ik helemaal niks na de lynch deed en dat dat je juist irriteerde. Toegegeven het was niet een hele briliante post van mij, maar het heeft je wel tot reageren gedreven.


Ten tweede:
Citaat
mir
Mir hapt white  - heeft mij over die al mir verdenkt en lazo die ons allebei niet echt verdenkt.  Slechtste scenario voor Mir
Mir hapt mij - houd white over die nu open ligt en vrij kan schommelen, en lazo die mir niet heel verdacht had en white meer. Moet lazo dan op white houden mogelijk winbaar scenario.
Mir hapt lazo - houd mij over die al op mir zat, en white over die al op mij zat. Hoeft alleen white meer te krijgen op mij om te winnen. Beste scenario voor Mir

Scenario 2 en 3 zijn toch qua uitkomst min of meer hetzelfde? Ik zie niet waarom scenario 3 dan zo veel beter is dan 2. Sterker nog: 2 lijkt me beter, al vind ik het niet niet echt veelzeggend want de kans is klein dat de verdachtenlijstjes zoals jij ze noemt zo blijven. Is ook niet gebeurd want het loopt nu totaal anders.

Loopt het nu totaal anders? Hoe dan? Ik zie white nogsteeds op mij en ik nogsteeds op jou. Lijkt mij precies hoe ik het beschrijf.
Scenario twee, zou er voor zorgen dat jij niet gehapt werd, wat je verdachter zou maken in Lazo zijn ogen (gezien hij ervan uit ging dat jij wel gehapt zou worden). Plus Lazo verdacht white niet zeer sterk, maar gewoon iets meer dan jij.
Verder heb je dan de hoofdverdachte van White eruit gehapt, waardoor hij dus weer vrij is om zijn stem op ofwel jou ofwel lazo te planten.

nu (scenario 3) heb je mij die op jou zit, en white die al op mij zat, jij als wolf hoeft dus alleen maar met white mee te gaan (plus een extra duwtje te geven) en je zit goed. Dat zou in mijn ogen bij Lazo wat lastiger zijn geweest.

maar op verzoek

white
White hapt mij - Heeft lazo over die hem gedeeltijlijk verdenkt, en houd mir over die open speld had.geen ideaal scenario voor white.
White hapt mir - Heeft mij over die op mir zat en dus open spel heeft, en Lazo die White al gedeeltelijk verdacht, ook geen ideaal scenario voor White.
White hapt Lazo - Houd mij zijn hoofdverdachte erin, die op Mir zit. En Mir die open spel heeft.
Ideale scenario voor White.


Je hebt gelijk de hap op Lazo is voor White ook de beste hap. (ik zit op mijn werk) ik zal wanneer ik tijd heb nog even alles goed doornemen om te kijken wat er nou allemaal precies gepost is en door wie en in welke context.  Het zijn met moeite drie paginas dus dat zal niet zo heel lastig worden denk ik.

Blijft erbij dat ik zover ik nu gezien heb niet veel van white's posts gezien heb (qua bruikbaarheid voor het spel) Dus ook niet echt veel wat het verdacht maakt.  En dat heb ik bij jou Mir op dit moment nog wel meer, dus mijn stem blijft nog even staan. Maar zoals ik al zei, ik doorloop de topic later op de dag nog wel een keer goed om te kijken of ik misschien nieuwe inzichten krijg.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 12, 2015, 11:08:04 am
hostmededeling: ik heb berichten van jullie alle drie gezien over vandaag lynchen. Vind ik helemaal prima, maar dan wil ik van jullie wel bevestiging zien dat jullie daadwerkelijk er achter staan. Ik volg het topic wel even.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 12, 2015, 12:30:54 pm
Ik vindt lynch vanavond goed. Als ik maar weet voor hoe laat. Ben vanwege mijn werk laat thuis, dus ik zal proberen alles in de gaten te houden.

Moet als eerste even zeggen dat ik wou dat ik zo goed was als jullie met analyseren. Je hebt gelijk Tic over dat mensen wel vaker achter elkaar de wolf zijn, maar blijf van mening dat mijn persoonlijke mening is dat het geen handige keuze van de spelleider zou zijn om de zelfde wolf weer te kiezen.

Ook vindt ik dat er elke keer wel weer een hype wordt gemaakt om zo snel mogelijk mij er uit te lunchen of te lynchen. Weet zelf ook wel dat ik geen beste speller ben, maar heb wel besloten om meer en actiever mee te doen. Nu doe ik eens een keer actiever mee, heb ik nog steeds het zelfde probleem. Zo dat was het gedeelte zielig doen over mijzelf  8)

Ik denk dat de wolf slim spel speelt door mij als verdachte naar voren te schuiven en zo de aandacgt op mij te vestigen. Immers ik ben geen beste speller, kan me niet zo goed verdedigen, dus makkelijke prooi.

Citaat
white
White hapt mij - Heeft lazo over die hem gedeeltijlijk verdenkt, en houd mir over die open speld had.geen ideaal scenario voor white.
White hapt mir - Heeft mij over die op mir zat en dus open spel heeft, en Lazo die White al gedeeltelijk verdacht, ook geen ideaal scenario voor White.
White hapt Lazo - Houd mij zijn hoofdverdachte erin, die op Mir zit. En Mir die open spel heeft.
Ideale scenario voor White.

Trouwens over je laatste post over dat ik zou happen. Klinkt interesant en had ik nog niet zo over nagedacht. Echter als ik de wolf was geweest zou ik waarschijnlijk jouw er uit gehapt hebben omdat jij de grootste dreiging was. Dan had ik Lazo nog die mij verdedigde en maakte ik meer kans. Zelf denk ik dat deze hap een handige zet van de wolf is geweest om mij verdacht te maken.

Maar nogmaals dit is mijn interpretatie van hoe dit potje tot nu toe is gespeeld.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 01:36:10 pm
Ok first of all, Als je host en het goed wil doen, is het de bedoeling dat je de rollen RANDOM verdeeld. Gebeurd niet altijd. maar ik ga er vanuit dat Aapje dit wel doet. Als host moet je boven het spel staan. dus
Citaat
maar blijf van mening dat mijn persoonlijke mening is dat het geen handige keuze van de spelleider zou zijn om de zelfde wolf weer te kiezen.
random is random, ongeacht of je het een handige keuze vind :).

en dan het belangrijkst. Jou hele post gaat erover dat jij verdacht bent en mensen jou als verdacht naar voren schuiven e.d.
Ik weet niet of ik een ander spel zit te volgen of iets dergelijks, maar volgens mij zitten Mir en Ik voornamelijk tegen elkaar. niet tegen jou.

Dus ik vind dit een hele vreemde post.

Maar mag ik hier uit opmaken dat wat ik ook ga posten ik jou "Het lijkt mij vreemd dat Mir twee keer op rij wolf is" gevoel, hoe dan ook niet van de baan ga krijgen? Dan hoef ik daar ook geen moeite in te steken.


@aapje, ik vind het prima. maar vezoek indoen mogelijk het dan om 22:00 te doen s.v.p?  Gezien ik pas tegen kwart voor 8 thuis zal zijn.Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 12, 2015, 01:53:13 pm
Nee hoor, ga je gang. Dit is een spel met iedereen een eigen mening. Dat jij nu mijn hoofdverdachte bent betekend nog niet dat ik defintief weet op wie ik stem. Ik houdt de posts nog even in de gaten dus kan altijd nog veranderen.

Maar ik ben het zo gewend dat ik verdacht ben of als eerste er uit gestemd wordt dat ik al gelijk in de verdediging schiet  8) 8) 8).

Overigens reageer ik in mijn post op jouw aanname dat het een ideale situatie voor mij zou kunnen zijn. Dus het is niet alleen jij en Mir tegen elkaar. Ook ik wordt daarbij betrokken (wat normal is omdat we nog maar met zn 3en over zijn)
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 12, 2015, 02:00:26 pm
Hostmededeling: op verzoek van jullie allen, vanavond lynch om 10 uur. Waarschijnlijk later de fluff.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 12, 2015, 02:11:50 pm
Overigens reageer ik in mijn post op jouw aanname dat het een ideale situatie voor mij zou kunnen zijn. Dus het is niet alleen jij en Mir tegen elkaar. Ook ik wordt daarbij betrokken (wat normal is omdat we nog maar met zn 3en over zijn)

Het zou pas echt zorgwekkend zijn, als we je over het hoofd zouden zien. Daarom zeg ik het er expres nog maar even bij. Trouwens, ik moet je toch echt nog een keer op het hart drukken, dat de rollen random verdeeld worden. Tenminste wel door alle hosts die al eens eerder host zijn geweest. En dat is Aapje. De kans dat ik wolf ben, was dus aan het begin van het spel 1 op 5, precies net zo groot als de kans dat jij wolf bent, of Tic. Ik ben al eens 2 keer achter elkaar wolf geweest, dus ik kan persoonlijk bevestigen dat dat voor komt. Zelfs al eens 3 keer geloof ik. Ook wel eens 3 keer achter elkaar seer. Dat is verschrikkelijk :P Dus staar je daar alsjeblieft niet blind op.
Anyway, de verdediging van Tic vind ik eigenlijk wel hout snijden.

Niet helemaal waar, ik heb jou inderdaad als hoofdverdachte staan, en tegen whiteridder is niet heel veel te vinden. zoals ik al vermelde zat ik op mijn telefoon en zou ik de rest later doen. Ja dan focus ik mij eerst op mijn hoofdverdachte, in dit geval jij. Vind je dat echt zo vreemd? Zoals je zelf al zei kom ik later nog met een whiteridder scenario. Leek ik dat na de lynch ook al te doen? Gek, volgens mij ei jij juist dat ik helemaal niks na de lynch deed en dat dat je juist irriteerde.

Nee, ik zei dat jij na de lynch zei 'dit maakt het duidelijk voor mij' zonder een verdachte te noemen. Daarvan krijg ik jeuk en dacht ik dat het IC was die op een vals account inlogde.
Daarbij zei je nog 'analyse komt later'. Dat was in tegenspraak met het feit dat je al wist wie wolf was. Want als je dat al weet, hoef je niet meer te analyseren, of kun je net zo goed je analyse meteen posten. Tenzij je daar geen tijd voor hebt. Dat kan, maar noem dan op z'n minst je verdachte even. Dat gaf me nog meer jeuk.

Edit: Whiteridder, wat ga jij stemmen? Tic's stem is al weg (op mij) en de villies moeten echt samen stemmen. Als je op mij stemt, heb ik sowieso verloren. Als je op Tic gaat, is het 1-1-. Komt u maar!
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 12, 2015, 06:56:55 pm
Nodig je .e uit om op jouw te stemmen  ;) ik denk dat ik nog steeds op tic stem . Maar wat stem jij dan? En volgens mij heeft Tic zijn stem ook nog niet uitgebracht, hij verzocht Aapje om pas om 10 uur te lynchen, omdat hij kwart voor 8 thuis is.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 12, 2015, 08:14:06 pm
Oh ja, ik zie het. Had ergens gelezen dat hij zijn stem al had verstuurd maar dat was de vorige keer. Morguh ::)
Anyway, ja dat is een uitnodiging om op mij te stemmen. Maar alleen als je ervan overtuigd bent dat dat de beste keuze is. En ik wil wel eens degene zijn die met jou meeloopt in plaats van andersom ;)
Ik ben er helemaal niet van overtuigd dat Tic wolf is (al krijgt hij het nadeel van de twijfel op het moment) en daarom ben ik erg benieuwd naar jouw mening. In de hoop dat je nog iets zegt waardoor ik zeker weet dat jij safe bent (of juist niet)
En nee, ik ben niet boos, alleen gefrustreerd omdat ik de druk niet aan kan. Ik ben zo bang om de verkeerde keuze te maken en dan te verliezen :-\
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 08:15:57 pm
Ik ben er ik zal even snel reageren voordat ik nog een laatste keer de pot ga doornemen.

even snel

Citaat van: mir
Als je op mij stemt, heb ik sowieso verloren.
Ik. Enkelvoud.
Niet wij als in meerdere villagers
of De villies zoals eerder in de post, nee Ik  8)

Verder moet ik toegeven dat White per post die ie maakt meer om een stem lijkt te vragen,maar ja zoals vermeld ga ik straks alles nog doornemen. Is wel weer in plus voor White dat ie niet gewoon op Mir stemt het daarmee 2 stemmen maakt een klaar dan? (maarja zeggen en doen zijn twee andere dingen)

@ white, ik had idd al op Mir gestemd, maar dat was een voorlopige stem. die staat vrij om aan te passen.

Verder zie ik nogsteeds dat jij mij wil stemmen, prima. Dat kan uiteraard. Maar ondertussen heeft ook Mir net als ik al meerdere malen aangegeven dat de rollen toch echt random zijn. Dus mag ik weten waarom je mij verdenkt buiten het "Mir is geen twee keer achter elkaar wolf"?
Ik zie niet echt punten komen waar ik mij tegen kan verdedigen of kan verwerpen die spreken voor waarom je mij wel zou verdenken.

Waarschuwing -  
Neem ik zo mee als ik alles doorloop
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 12, 2015, 08:20:02 pm
En Tic trapt direct in de val. Iets zoeken waar 'ie mij op kan pakken. Dan heb ik de stemming verloren. Lijkt me geen speld tussen te krijgen. Ik zal mezelf nooit expliciet safe zetten, dus zal nooit zoiets zeggen als 'als jullie op mij stemmen, verliezen jullie een villie'. Dat kan iedereen namelijk wel zeggen en heeft totaal geen doel in het spel. En hoe je het ook wendt of keert, als ik 2 stemmen krijg, verlies ik. Ontken dat maar eens.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 08:54:59 pm
Lompe samenvatting in chronologische volgorde.

-Ik plemp mijn stem op Mir (white heeft op dit moment nog niet gereageerd)
-Mir’s eerste “serieuzere” post is een lijstje met wat iedereen tot dan toe gedaan heeft en tbh, er was niks om mee te werken (ik had daarvoor hetzelfde probleem) dus het onzin lijst was nog prima.
-Whiteridder die een post ervoor ontwaakt was vind het meteen een goede analyse
-Mir zegt dan zelf dat het een analyse van niks is. En meteen een steek naar white ridder.
- White reageerd met ach ja nietzeggend is better dan niets zeggen. En stemt op mij (omdat ik op IC wilde stemmen..)
-Ivar komt met een stem op White
-Lazo gaat op Ivar omdat Ivar te hard op white zou gaan. (en maakt het daarmee 2 stemmen)
- Ik meld dat white iets naar voren is geschoven maar ik laat mijn stem op Mir staan (via mobiel)
- White laat zijn stem op mij staan
- Ivar reageerd fel op Lazo’s post en veranderd zijn stem naar Lazo
- Ivar vs Lazo “ruzie”
- Ivar is dood en was villager.
- Lazo is dood en was villager
- Ik kom met de tekst dat het het vrij duidelijk maakt voor mij en de melding dat ik later met analyze zou komen
- Mir valt daar meteen over.
- - - - - - - Forum offline - - - - - - -
- Mir komt meteen met de pot duurt me lang zat ik wil nu al een lynch!!! (ok ok lichtelijk aangedikt door mij :P )
komt met 3 4 hapverklaringen. En dan een conclusie dat of ik of White wolf is.
- Ik kom dan met nog een hapverklaring (de 3 van mir waren in zijn voordeel, deze in zijn nadeel)
- Mir vermeld dat het wss tussen hem en mij zal gaan.
- White ridder komt er weer bij. Vind mij verdacht om een wat hij zelf vreemde redenatie vind en dat is dat hij niet denkt dat Mir 2x wolf kan zijn.  Komt ook meteen met de opmerking dat hij verdacht was in het spel en mensen hem er altijd snel uit willen hebben en hij niet een goede speler is. [1]
- Ik kom met de vraag aan white of het nut heeft hem te proberen te overtuigen en daarna met punten. (hap lijstjes van mij en mir, white komt later omdat dit via de telefoon is) + uitleg over dat de rollen RANDOM zijn.
- Mir komt ermee dar ik geen lijstje van White gemaakt had.
- Ik kom met hap lijstje van White die inderdaad bij deze hap ook het meeste voordeel had.
- White komt met alleen een reactie op het lijstje dat ik van hem gemaakt heb. De andere posts lijkt hij te negeren. Komt in deze post 2x met de tekst dat hij al verdacht werd, geen goede speler is [2][3] en meld dan dat de wolf slim speeld door hem als verdachte [4] naar voren te schuiven. Wat op dat moment echt totaal niet gebeurd.  En meld nog een keer dat hij gewoon niet denkt dat de stemmen random zijn. Verder meld hij dat hij mij zou happen ipv lazo omdat ik de grootste dreiging was? (waarom? Ik zie dit niet echt.. )
- Ik meld nog eens dat de rollen random zijn, en dat het vreemd is dat white ridder zichzelf als verdacht ziet ookal zie ik dat ottaal niet zo.
- White reageerd “Je  maakte een hap lijstje van mij, dat zie ik als aanval”
- Mir beaamd nogmaals dat de rollen echt random zijn.  Vind mijn verdediging hout snijden  Vraagt aan white wie hij gaat stemmen.
- White stemt op mij

Dan mijn voorlaatste post op die van mir die ik zou meenmen na.

En ik wil wel eens degene zijn die met jou meeloopt in plaats van andersom ;)
Ik ben er helemaal niet van overtuigd dat Tic wolf is (al krijgt hij het nadeel van de twijfel op het moment) en daarom ben ik erg benieuwd naar jouw mening. In de hoop dat je nog iets zegt waardoor ik zeker weet dat jij safe bent (of juist niet)
Je weet niet zeker of ik wolf ben, maar je wilt best met White meestemmen inplaats van dat hij met jou meestemt? (komt allebei neer op een dode tic :( )

- Ik trap in de val om iets te zoeken waar ik mir op kan pakken volgens Mir.
Val? Of foutje in je tekst? Allebei mogelijk. Het is niet alsof het mijn eerste arguement tegen jou is :).

Ik zit vanaf het begin al op mir door een soort onderbuik gevoel. Whiteridder heeft niet echt veel gepost aan het begin waardoor ik niet echt iets had om mee te werken. Ik moet eerlijk zeggen dat zijn vele keren melden van dat hij verdacht is en gebruikt wordt door de wolf omdat hij een makkelijk doelwit is zitten mij toch wel dwars. Dit om 1 reden. Als ik wolf ben zie ik in bijna elke post wel een aanval tegen mij, je gaat er meer op letten je wordt er bewuster op omdat je niet wil dat mensen je verdenken. En dit is de enige verklaring die ik kan bedenken waarom Whiteridder zichzelf 4x als verdachte naar voren schuift terwijl het voor mij tussen Mir en mij lijkt te gaan.

Zoals ik al vermelde was mijn stem een voorlopige stem. Ik hoop graag dat er nog reacties komen van de andere heren gezien ik (hoewel het erop lijkt dat ik het loodje ga leggen) toch nog wel graag goed wil stemmen de laatste ronde. Dus ik zou het leuk vinden nog wel een reactie oid van beide te lezen voor ik definitief stem op ….. *trommelgeroffel*….
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 12, 2015, 09:10:48 pm
Reactie is geen probleem. Voor mij is er een winnaar. Ik denk dat het een Mexican stand-off wordt. Arme Aapje :)
En nee, dit is geen poging om onrust te stoken en verwarring te zaaien. Ik hou het alleen graag een beetje mysterieus voor de wolf.

Citaat
Je weet niet zeker of ik wolf ben, maar je wilt best met White meestemmen inplaats van dat hij met jou meestemt?

Het kan zijn dat ik het een beetje onduidelijk heb gezegd hoor, maar zo bedoel ik het niet helemaal. Laat ik zeggen dat ik gewoon heel graag wil weten wat White van plan is om te stemmen, maar ik geloof dat ik dat al weet.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 09:18:27 pm
naja met de voorlopige stemmen mir 1 tic 1 en jou stem voor de mexican standoff lijkt het me dat er maar 1 stem mogelijk is...

Maar nogmaals mijn stem staat nog niet vast, it aint over till the fat lady sings Dus inderdaad misschien komt er nog een verassend einde.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 12, 2015, 09:31:01 pm
Dat ik posts een aanval op mijzelf zie heeft deels met mijn prive situatie (weinig geduld, kortaan, en deels beetje onzekerheid, maar zal er verder niet over uitwijden) te maken en deels omdat ik eens een potje wil uitspelen en de wolf er uit te krijgen. Zeker nu wil ik de juiste keuze maken. Klinkt misschien beetje wanhopig, maar vindt dit een leuk potje en ben ook erg benieuwd of ik nu de juiste keuze maak.

Je mag er vinden wat je er van vindt. Ik houdt mijn stem op jouw, en ga zo naar bed toe. Ik ben heel benieuwd hoe dit afloopt.

damn jullie moeten niet zo snel typen, ik kan dat niet zo snel aan. Stem gat dus naar Tic
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 09:34:50 pm
Klopt ik mag er van vinden wat ik wil, maar jij mag ook stemmen wat je wilt.
Ik vind het alleen jammer dat je geen uitleg wil geven waarom je dan op mij stemt behalve het feit dat het je sterk lijkt dat mir 2x op rij wolf is. Is dat letterlijk je enige argument tegen mij? Zelfs nog naar meerdere posts die duidelijk gemaakt hebben dat het gewoon mogelijk is? Jammer.

Naja weltrusten dan maar.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 09:44:54 pm
Dubbelpost
En bij deze is mijn stem er nu echt uit  :)
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 12, 2015, 09:46:01 pm
Mijne ook.

Maar dubbelposten is niet nodig. Ook niet met een knipoog.  [/mod]
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 12, 2015, 10:03:04 pm
Hallo allen,
Stemming:
Tic - Mir
Mir - Whiteridder
Whiteridder - Tic

Herstem: morgen 12:00 binnen.

Misschien niet de juiste volgorde van namen, zit op mobiel.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 10:05:09 pm
Zat er wel in met de mexican standoff post van Mir eerder.

Ik zat al te twijfelen, maar nu mir de kans heeft laten schieten om de pot te eindigen met een stem op mij ben ik wel heel erg geneigd om toch maar voor whiteridder te gaan. (tenzij dit allemaal een plan was van mir om te eindigen met 0 stemmen op zich) maar dat lijkt me te ver gezocht.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 12, 2015, 10:13:56 pm
@host: waarom morgen de herstemming pas?

@tic: ik zat nog erg te twijfelen of dit wel de juiste strategie was, omdat de wolf natuurlijk alsnog snel op iemand anders kan stemmen. Maar dat is gelukkig niet gebeurd. En ik vond het ook weer net te laf om m'n stem niet bekend te maken. Zeker nu ik iedereen opriep om dat juist wel te doen.

Stel: Whiteridder is wolf. Dan is het uitstellen van de revote in zijn voordeel omdat hij al in bed ligt en dus vanavond niet meer gaat stemmen. Vanavond nog stemmen zorgt ervoor dat hij niet meer kan stemmen. Daarom vermoed ik dat ik goed zat en Aapje het spannender wil maken door White nog een kans te gunnen.
Als White toch geen wolf is, dan is het nu heel makkelijk uit te spelen voor Tic.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 12, 2015, 10:16:11 pm
@ Mir: waarschijnlijk lig ik voor 11 uur in bed. Ik weet niet hoe laat ik er morgen uit ben, ik slaap de laatste tijd veel. Daarom voor 12:00 morgen ochtend.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 12, 2015, 10:20:40 pm
@mir, naja als je wolf bent was dit niet de juiste strategie, maar ook geen slechte gezien je het nu alleen uitstelt.
wel mooi hoe het nu makkelijk uit te spelen voor mij zou zijn als wolf, je hebt me als het ware nog maar 1 optie gegeven.

Maar ik denk dat jij als wolf toch gewoon je stem op mij zou hebben laten staan en daardoor is mijn revote wel duidelijk denk ik.

Mocht je wolf zijn Mir, ludieke actie. Wil dan graag de gedachte erachter weten achteraf.
Zo niet, bedankt voor de extra kans waardoor we toch wel de wolf hebben kunnen pakken.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 12, 2015, 10:29:46 pm
Jij bedankt dat je me (redelijk) op het laatste moment van gedachte hebt doen wisselen door goed je best te doen. En als je toch wolf bent: ik haat je. ;)
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Whiteridder op augustus 13, 2015, 09:50:49 am
Heey mensen, ik heb het heel druk vandaag dus vandaar even een korte reactie. Ik laat mijn stem staan op Tic.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 13, 2015, 12:11:24 pm
Daar zaten ze dan, Mir en Tic aan de bar. Ze bestelden nog wat bier. Vooral Mir vond het vreemd dat er überhaupt bier was, dat verkochten ze toen toch niet? Nee, dat klopt. Maar dat had de wolf geïmporteerd. Mir nam een slok van het bier en spuugde het meteen weer uit. "Blegh, wat een rotzooi, volgens mij zit er wat door heen. Tic, mag ik die van jou eens proeven?" En weer spuugde Mir het uit. Blijkbaar weer een truc van de wolf, maar nu wisten ze tenminste wie het was. Whiteridder natuurlijk, de wolf vergiftigd zichzelf niet. Whiteridder zat er ook helemaal niet bij, waar was die?

Whiteridder stond bij de trap te kijken. Zijn plannetje werkte, het gif verspreidde zich al. Snel op naar boven, weer even dat scheepskanon laden, met dat gif vergeten ze de boel wel en dan komt dat allemaal wel goed.

Wat hij echter niet wist, was dat het gif zich niet verspreidde. Mir en Tic hadden afgesproken om zoals gewoonlijk veel bier te bestellen en het moest lijken alsof het op ging voor de waard, die zou namelijk in het complot zitten. Dus hups, over de schouder. Met de eerste twee bier ging dat fout, kleding was natuurlijk doorweekt. Zes liter bier per persoon later op de grond, gingen ze zogenaamd dronken richting bed.

Toen ze bij de kamers aan kwamen, deed Mir zijn kamer open. Hij hoorde een dikke knal. Vlak daar achter weer eentje.

Mir was blij dat voordat hij de kamer in kwam, een dik stuk plaatstaal zag staan, zo'n 30 kilo, en aangezien het hoofd gewoon main target was, had hij hem voor zijn hoofd gehouden. Tic deed het zelfde, maar bij hem was het niet nodig.

Met het stuk plaatstaal van beide heren werd Whiteridder dood gemept. Eind goed, al goed. Hij miste ook al een tand!


Mir - Whiteridder
Tic - Whiteridder
Whiteridder - tic

Whiteridder is dood, hij was de wolf. Villies hebben gewonnen!
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 13, 2015, 12:15:53 pm
 8) Epic

Op zich had Whiteridder nog makkelijk kunnen winnen, maar ik vind het allang goed dat ik hem op het laatst door had.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Lazo op augustus 13, 2015, 12:36:19 pm
Ik dacht dat tic het was  :P die post met lunch analyse zat me echt niet lekker maar ja
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 13, 2015, 12:51:27 pm
Ik dacht dat Lazo wolf was, maar nee ;D.

Even over die laatste lynch: ik heb het expres later gedaan. Eerst had ik vooral Mir voorgetrokken door te vervroegen. Daarna Tic door het om 10:00 te doen. Ik kon Whiteridder niet niet voortrekken op dat punt. Dus de volgende dag. Ik wist dat hij altijd vroeg op bed ging, ik had het niet eens in topic gelezen.

Whiteridder, waarom zei je niet dat je op tic ging en dan stiekem Mir naar mij toesturen? Was een goede tactiek geweest, had je ook gewonnen. Wolven mogen liegen hè.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 13, 2015, 12:59:05 pm
Whiteridder, waarom zei je niet dat je op tic ging en dan stiekem Mir naar mij toesturen? Was een goede tactiek geweest, had je ook gewonnen. Wolven mogen liegen hè.

Idd :)

Het gaf voor mij de doorslag dat zowel Tic als Whiteridder na mijn aandringen bij hun keus bleven. Het was vooral een gevoelskwestie, maar ik raakte overtuigd van het feit dat Tic oprecht was en White juist niet, door de manier waarop ze allebei zeiden hun stem niet te gaan veranderen.

Even over die laatste lynch: ik heb het expres later gedaan. Eerst had ik vooral Mir voorgetrokken door te vervroegen. Daarna Tic door het om 10:00 te doen. Ik kon Whiteridder niet niet voortrekken op dat punt. Dus de volgende dag. Ik wist dat hij altijd vroeg op bed ging, ik had het niet eens in topic gelezen.

Ah, duidelijk. Prima beslissing, alleen hielp je ons daar per ongeluk wel een handje mee.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 13, 2015, 01:51:48 pm
Wat me nog meer op viel... Whiteridder zat de halve tijd te vragen over rolverdeling. In mijn ogen gebruikt iedere host zo'n beetje https://www.random.org/ (https://www.random.org/)? Ik dus wel, totaal random wat je er uit krijgt. Desnoods om het beter te doen: ipv 5 mensen, 100 invullen en dan eerste 20 voor persoon 1, et cetera.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 13, 2015, 02:37:28 pm
Het fixeren op tic (en daar dan een argument bij verzinnen dat allang ontkracht is) was inderdaad niet heel slim.

Elke host die de rollen niet random verdeelt, krijgt daar later commentaar op, en terecht. Ik rol meestal gewoon dobbelstenen. Verdeel de lijst in groepjes van 6 (of 4 of 5 ) en dan rol ik 2D6 (heerlijk lang geleden dat ik die term heb gebruikt): groepje N, nummer X. Herhaal voor alle rollen. Maar het kan vast makkelijker :P

Overigens ga ik denk ik niet meer meedoen als er zo weinig spelers zijn. Hoewel ik de laatste avond nog best spannend vond, merkte ik toch dat het spel niet echt ging lopen. Zelf kom ik altijd pas later in het spel op gang, dan is het jammer dat het al in de eerste serieuze ronde erop of eronder is. 7 spelers is toch wel het minimum om een fatsoenlijke pot te spelen vind ik. 
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Aapje op augustus 13, 2015, 03:32:56 pm
Ik ben het met je eens Mir. Met maar 5 spelers is het na de eerste lynch een beetje gokwerk. Met 7 kun je toch beter analyseren.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: Mir op augustus 13, 2015, 04:23:22 pm
Inderdaad, er moet wel iets te analyseren zijn. De eerste ronde kwekt iedereen meestal maar wat (zeker als een aantal belangrijke spelers niet meedoen) en daarna zijn er gewoon te weinig over om wat zinnigs van te maken.
Titel: Re: Zomer WW: Gewoon eentje uit de oude doosch speeltopic
Bericht door: tic op augustus 13, 2015, 06:35:25 pm
Yay villies hebben (niet geheel terecht gewonnen) go wij.
Mir nogmaals bedankt dat je je het laatste moment bedacht en niet je stem op mij geplempt hebt  :)

@aapje bedankt voor het hosten.

White je kon inderdaad gewoon a zeggen en b doen dan had je gewonnen. Volgens mij had ik die optie zelfs in de pot vermeld maar dan richting mir. (ookal zat ik wel zeer te twijfelen om ook op jou te gaan laatste dag maar toch niet gedaan).

Ik vind 5 spelers ook te weinig. Veel te weinig zels ik had op het moment van mijn eerste stem welgeteld 4 posts om te gebruiken. Hoe actiever de pot hoe meer je kan analyseren. Dat is met weinig spelers helaas lastig.

Ik moet ook toegeven dat ik totaal niet in de pot zat. Vergeleken met andere potten een soort chronisch tijdgevrek leek het wel. Dus ik denk dat ik ook een tijdje niet mee speel. (Hosten zie ik nog wel als optie dat neemt voor mij wat minder tijd in beslag)

Opzich nog wel een vermakelijke pot dus dat scheeld dan weer :)
Heren bedankt.