GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Welkom op GWHobby.net, hét Gaming & Warfare forum van Nederland en België.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 12:06:56 pm 
Gestart door dENNtoet - Laatste bericht door Makoto
Ik begrijp de stress met schilderen, vooral als je voor een ork leger zo een 100 orcs klaar moet krijgen. Het is echter heel makkelijk om een miniatuur in minder dan 5 minuten te schilderen, vooral orcs zijn ontzettend makkelijk om mee te werken en kunnen in no time klaar zijn. Plakken en de primer er op spuiten zal het langste duren uit het proces :P. Je kan met snelle technieken die vrijwel geen precies werk nodig hebben altijd een mooi resultaat hebben, je moet alleen weten hoe en welke soorten verf en kwasten te gebruiken. Ik schilder tegenwoordig vrijwel alleen nog met XL kwasten en het ziet er nog steeds mooi op de tafel uit. (ik kan wat voorbeelden posten als je zou willen). Mocht je willen her-overwegen met de hobby door te gaan kan je me gerust een lijstje maken welke miniaturen je wilt schilderen en in welke kleuren en zal ik je een kleine guide schrijven hoe je ze allemaal op korte tijd klaar kan hebben om mee te spelen :). Er zijn heel veel shortcuts in deze hobby, dus geef het niet te snel op^^.

Ik heb een tijdje geleden 40 minis in 1 dag geschilderd (in ongeveer 8 uurtjes), vorig jaar een leger van 45 gedetaileerde miniaturen in een week (4 uurtjes per dag, telkens een laagje op alles en laten drogen), half jaar geleden een legertje met 60 miniaturen in iets meer dan 4 dagen (5 uur per dag). En het kwaliteits verlies door snel te schilderen is nauwelijks zichtbaar.

 2 
 Gepost op: Vandaag om 09:05:37 am 
Gestart door dENNtoet - Laatste bericht door olivierdehaan
Hoi hoi, verkoop je de miniaturen ook los? Ik heb alle verf etc helaas allemaal zelf al.

 3 
 Gepost op: Vandaag om 08:21:56 am 
Gestart door Ingmar - Laatste bericht door Woudschim
Haha, ik snap het. ^^

 4 
 Gepost op: Vandaag om 08:18:39 am 
Gestart door Inquisitor Constantine - Laatste bericht door Crackbone
Is de starter set een goede value, of zijn individuele onderdelen gewoon veels te duur? ;)

 5 
 Gepost op: Vandaag om 08:15:20 am 
Gestart door Inquisitor Constantine - Laatste bericht door Bassvdh
De starterboxen sinds vorig jaar zijn allemaal idioot goede value. Neem nu ook de Killteam starterset, de inhoud los is circa € 220,- maar de box is te koop voor € 105,-!

Nu zal LotR wellicht een iets minder goede deal zijn vanwege de licentie, maar ik verwacht wel een mooi prijs kaartje! € 125,- klinkt niet onredelijk.

 6 
 Gepost op: Vandaag om 12:29:42 am 
Gestart door Makoto - Laatste bericht door Makoto
Ik ben pas begonnen met Wanderers, maar ga toch op een ander leger over. Ik heb nieuw op sprue:
3 sets Eternal guard, hier heb ik de Wildwood Rangers hoofdjes vanaf gehaald voor een conversie, de rest zit er nog op, dus je kan *geen* rangers hier mee bouwen
1 set Wildriders zit bijna alles nog op sprue, 1 hert van in elkaar gezet, maar nog niet op de base (met citadel plastic lijm)

Mogen samen weg voor 75 euro of 20 per los setje.

Verzendskosten voor de koper of ophalen in Maastricht. Bouw instructies denk ik nog ergens te hebben, mocht ik ze niet kunnen vinden vraag ik GW voor een pdf :).

 7 
 Gepost op: juli 22, 2018, 08:42:54 pm 
Gestart door Mr. To - Laatste bericht door Flojomojo
Wie kan mij helpen aan:

-imperial guard heavy stubbers (voor op voertuigen) (x5)
-hellhound inferno cannon (x2)


 8 
 Gepost op: juli 22, 2018, 08:06:35 pm 
Gestart door Leftblank - Laatste bericht door Aerendar Valandil
Vandaag rustig dagje Song of Drums and Shako's en Flames of War.

Volgende sessie: 11 augustus.

 9 
 Gepost op: juli 22, 2018, 02:15:53 pm 
Gestart door Ingmar - Laatste bericht door Ingmar
Klinkt gek maar; die hoef ik niet! Veel te mooi om te strippen! En aangezien m'n hobby nauwelijks uit gamen bestaat, voelt het dan als een in elkaar geknutseld bouwpakket.. Wel een mooi doel om naar te streven... 8)

 10 
 Gepost op: juli 22, 2018, 12:13:09 pm 
Gestart door Inquisitor Constantine - Laatste bericht door Death Falcon
125 euro voor de hele set lijkt me wel wat stug als de witch king en mordor troll los al goed zijn voor 85 euro, maar als het wel de uiteindelijke prijs is kan ik het alleen maar toejuichen.
Voorlopig zal ik deze set niet gaan halen gezien m'n Unpainted Plastic Pile of Shame aanzienlijk is. Maar ik zit wel serieus te overwegen om het nieuwe regelboek te gaan aanschaffen en m'n Easterling/(Far) Harad leger af te gaan maken.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10