GWhobby.net

Extra => Werewolf => Topic gestart door: mr.black op maart 09, 2011, 05:52:00 pm

Titel: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 09, 2011, 05:52:00 pm
Ergens in Limburg, 19.59, 09-03-'11
Gapend pakte Geert Wilders de afstandsbediening om zijn televisie aan te zetten, het was een zware dag geweest.

(http://www.fanlogradio1journaal.nl/wordpress/wp-content/uploads/2010/01/Trip-Rob-in-studio-half-totaal-2010foto-Stefan-Heijdendael-fanlog.jpg)

Goedenavond, dit is het NOS-achtuurjournaal. Vanochtend is tijdens een debat in de Tweede Kamer het PVV-kamerlid Hero Brinkman op onfortuinlijke manier overleden. De voormalig inspecteur van de politie liep naar de microfoon toen hij over een traptree struikelde. Brinkman was een tegenstander van de dubbele nationaliteit, kraken en het Nederlandse gedoogbeleid omtrent drugs. Daarnaast vond hij de aanpak van criminele jongeren te slap: hij zou meer zien in zogenaamde heropvoedingskampen.Tevens stond hij bekend door zijn streven meer democratie in de Partij van de Vrijheid te brengen. Hero Brinkman werd bij zijn werkzaamheden door fractiemederwerker Ehsan Jami gesteund, deze laat weten 'kapot te zijn' van deze plotselinge gebeurtenis. Partijvoorzitter Geert Wilders wilde helaas niet reageren en is om onbekende redenen naar een schuiladres vertrokken. De overige PVV-kamerleden hebben uit solidariteit met hun fractiegenoot besloten de Tweede Kamer te verlaten. De SP stelde vervolgens kamervragen, naar eigen zeggen streden zij al tijden naar veiligere trappen in de Tweede Kamer, hun voorkeur ging zelfs uit naar trapliften. Ondertussen is de toestand in Libië ...

Nijdig zette Wilders de televisie uit, had dan alleen hij gezien wat er echt gebeurd was? Rustig liet hij alles zijn gedachte nog een keer passeren.
Natuurlijk liep Hero onvoorzichtig naar beneden, in zijn enthousiasme om Harry van Bommel te kleineren, maar het was overduidelijk geweest dat Job Cohen zijn voet had uitgestoken, zodat Hero struikelde. Daar was geen twijfel over mogelijk. Wilders verbaasde zich erover dat Cohen het zo openlijk gedaan had, maar blijkbaar was het niemand opgevallen. Behalve Emile Roemer, die moest het wel gezien hebben! Maar die was ongetwijfeld zijn 'partner in crime'. Uiteraard was hij zelf zo snel mogelijk naar een nieuw schuiladres gegaan, Hero mocht dan gevallen zijn, hij zou zijn eigen huid duur verkopen. Hij hield uiteraard wel contact met zijn fractiegenoten, die hadden hem nodig. Geert moest voorkomen dat hen hetzelfde overkwam als Hero, met de juiste aanwijzingen zou hij hén wel kunnen beschermen. Wilders schrok op uit zijn gedachte, de telefoon ging, dat was ongetwijfeld Mark Rutte. Die was nog wel te vertrouwen, maar hij zou hem niets vertellen over zijn vermoedens jegens Cohen en Roemer. Na het telefoontje besloot Geert naar bed te gaan, hij kon de slaap goed gebruiken.

Ergens in Limburg, 07.48, 10-03-'11
Wilders besefte dat hij niet eeuwig onder kon duiken voor de linkse tuig. Hij besloot contact op te nemen met de andere PVV'ers, die zouden samen met zijn lijwachten Cohen en consorten uitschakelen. Hij stuurde tevens een berichtje naar Rutte, of hij de andere Tweede Kamerleden zo lang mogelijk bezig kon houden, zo konden zij rustig hun 'werk' doen. Gelukkig reageerden alle PVV'ers eensgezind, ze zouden dat linkse tuig een lesje leren. De jacht is geopend!


Deelnemers aan de klopjacht:
1. Anita - PVV'er
2. Bob (1)
3. Hasharii (1) - VVD'er
4. Lazo - PVV'er
5. Pingwin - PVV'er
6. Aunknorrie - Mark Rutte
7. Ivo
8. Loucom (1)
9. Inquisitor Constantine - VVD'er
10. Lord Raven - Job Cohen
11. Mir (1) - Emile Roemer
12. Stijn19 (2)
13. Bahamut (1) - (niet zo'n actieve :P ) PVV'er

Rollen:
Good specials;
Geert Wilders; wil niets aan het toeval overlaten en zal alles binnen, en zo nodig buiten, zijn partij regelen. De rol van Wilders verandert iedere dag. Dag één is hij bijvoorbeeld sorc, dag twee bane etc. G.W. krijgt dit steeds een dag van te voren te horen. In mijn fluff zal ik wel hints naar zijn rol voor de volgende dag geven.
Mark Rutte; Mark Rutte is de gastheer. Hij mag elke dag 2 spelers 'uitnodigen' voor een persoonlijk gesprek. Deze spelers kunnen daardoor geen actie uitvoeren (lunch/actie van G.W.), is de actie tegen de Rutte gericht dan gaat deze wel door.
Wolven;
'Links tuig': Job Cohen, Emile Roemer. Geen bijzonderheden.

Lynch om 20.00u, lunch om 22.00. Donderavond is de eerste lynch!
Iedereen heeft een pm gekregen met zijn rol.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 09, 2011, 06:02:15 pm
Wat? Ben ik de eerste?

Tijd om maar eens een wat vragen naar het Kabinet te sturen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 09, 2011, 06:32:53 pm
Pro Bono publicum, wikte Folkert de Beer. Met een geoefend gebaar schikte hij zijn
Cubaan onder de neus, schoot zijn obligate blauwe streepjes overhemd aan en strikte zijn Oranje-Bleue das.

Hij sms'de drie woorden aan Mark's assistent "Ik doe mee"

August schikte zijn oranje-blauwe stropdas wat netter, en stak het kleine pleintje aan de Javastraat over. Hij sloot zich onopvallend aan in de winkel en liet zijn ogen rustig over de uitgestalde waren gaan.

Met wat spijt liet hij zijn blik over de halflege schaal puree van Knolselderij gaan en koos wat sesam-speltbrood, biologische muesli en omega-3 eieren uit. August bedacht dat dit wellicht wat te weinig was om te laten bezorgen en krabbelde wat op de notitiepagina van zijn succesagenda.

Hij wachtte op zijn beurt om te betalen en maakte een afspraak over de bezorging. Dankend liep hij de deur uit en trok zijn kraag recht. Buiten scheen een koude, maar vrolijke lentezon hem tegemoet. August zette de pas erin, want de Peroquet wachtte op hem, of eigenlijk St*f.

Niet dat August dat ooit zou halen. Halverwege het Minfin was het "Fur Elise" hoorbaar uit zijn cigarette zakje. Een snelle blik op zijn Onyx onthulde de boodschap: "graag, is nodig, met liberale groet, m"
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 09, 2011, 06:52:55 pm
Er zijn nu al zoveel redenen om de fluff van AK aanleiding voor een stem te vinden ::)

Mir (een schuilnaam leek hem in deze wel gepast) was op het moment van het tragische voorval in de Tweede Kamer, niet in Nederland. Hij was in China voor een belangrijke handelsmissie met zijn partij. Hij streefde naar strakkere banden met China, al was dat in het huidige klimaat waarin Nederland altijd als een loopjongetje van de VS werd gezien en als enige meer neutrale punt op buitenlands gebied de mensenrechten scheen te hebben, nogal lastig. De versterking van de banden met Peking, juist ondanks deze problemen, was dan ook het doel van de reis.
Tijdens de lunch in Peking kreeg hij het bericht van de dood van Brinkman. Hoewel hij de man persoonlijk niet zou missen, kon je dat natuurlijk nooit hardop zeggen en natuurlijk stond het buiten kijf dat, mocht dit geen ongeluk blijken, dit niet de manier is waarop politiek in Nederland bedreven hoorde te worden. Zijn Chinese collega's konden dat beamen: In Nederland niet.
Hij overwoog even wat hij zou doen. De meest politiek correcte optie zou zijn om de reis onmiddellijk af te breken en in persoon in Den Haag aanwezig te zijn bij de pittige debatten die zouden volgen. Aan de andere kant was het, gezien de verharding van het politieke klimaat thuis, misschien verstandiger om in het grote, anonieme, veilige China te blijven en zijn taken thuis even te delegeren naar zijn ondergeschikten. Hoe dan ook zou hij de kans niet missen om een bezoek te brengen aan de Verboden Stad en de tombe van Mao, dat vanmiddag op het programma stond.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 09, 2011, 06:58:38 pm
mja onderwerp waar ik weinig van af weet. en eerlijk gezegd weinig om geef. Maar zal proberen er wat leuks van te maken. Vrijwel fantasieloos (sorry mr.black).. geen fluff dus.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 09, 2011, 07:07:30 pm
Hm... Mir? Is dat niet iets socialistisch?  ::)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 09, 2011, 07:21:32 pm
Raven opent the dragon's lair in een van de keldertjes van de tweede kamer
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lazo op maart 09, 2011, 07:25:11 pm
LR is wolf.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 09, 2011, 07:58:48 pm
Ivo was al een paar dagen niet in de Tweede Kamer geweest. Hij was immers niet alleen Tweede-kamerlid, maar tevens raadslid in Almere en binnenkort gedeputeerde in Overijssel. Het was niet makkelijk en voor zijn gezin had hij maar weinig tijd meer over, maar als de partij hem nodig had, dan stond hij er. Geert kon natuurlijk op hem rekenen! Terwijl hij in de auto van Almere naar Den Haag zag, vroeg hij zich heel even af hoe zijn afwezigheid in Almere zou vallen. Die linkse zeikerds van de PvdA zouden vast commentaar hebben op zijn afwezigheid bij de komende raadsvergadering, ongetwijfeld opgehitst door die Amsterdams thee-drinker. Alles om verwarring te zaaien en het overlijden van Hero verder uit te buiten. Nou, dat zullen we nog wel eens zien...

--

Waarom komt AK met ene Folkert, die kennelijk voor de publieke zaak strijdt? Opzichtige schermen met Van der G.?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 09, 2011, 08:05:33 pm
@mir,

Och jee. Neem mij eens mee in uw gedachten, als u belieft.

Ik daag u uit om drie redenen uit mijn bericht te distilleren die een motie van wantrouwen kunnen dragen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 09, 2011, 08:10:16 pm
Hm... Mir? Is dat niet iets socialistisch?  ::)

Wacht maar tot je er een keer bent. Een vriend van me stemt altijd VVD en heeft het altijd over 'links tuig', maar heeft op zijn wereldreis wel uren in de rij gestaan om de tombes van achtereenvolgens Lenin, Mao en Ho Chi Minh te bezichtigen. En bij de aanblik van het hoofdkantoor van de Communistische Jeugdbeweging van Vietnam wilde hij spontaan lid worden, maar was al te oud. Het kan iedereen overkomen ;)
Bovendien hoort het tot het standaardprogramma van elk officieel bezoek aan de Volksrepubliek.

Dus nee, het is universeel. Maar voel je vrij om er in te lezen wat je wilt ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 09, 2011, 08:17:16 pm
stijn19 baalde dat hij niet in de oppositie zat, maar hij had in ieder geval zijn zegje gedaan op het congres. Hij was dan wel niet geheel gelukkig met de huidige coalitie waar hij deel van was, toch had hij het te doen met Hero Brinkman. Zo'n lot wenste hij niemand toe. Hij besloot een speech te gaan schrijven in een oproep tot meer respect in de kamer. Het was duidelijk te zien dat de polarisatie tussen links en rechts toenam. Als centrumpartij moest het CDA er eigenlijk wat aan doen, maar in deze coalitie was het niet mogelijk. Het belangrijkste vond stijn19 nu dat er niet meer dergelijke ongevallen zouden gebeuren. (serieus dat ik nu als CDA'er ga fluffen, het moet niet veel gekker worden)

@IC;
waarde kamergenoot, wij verzoeken u de hand uit te reiken naar de oppositie en de overeenkomsten tussen de partijen te benadrukken en daarbij het CDA altijd gelijk te geven.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 09, 2011, 08:54:09 pm
Goed dan Mir,

Gezien het feit dat je het gepast vind mij niet van repliek te dienen, geef mij dan een reden waarom ik jouw stem verdien.

Bueno Ivo,

Voordat ik je er op wijs dat ik eigenlijk meer aan een andere Folkert dacht, kom je wel erg laat met dat punt. Ik vind je wat selectief lezen, amice.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 09, 2011, 09:04:45 pm
1) Het taalgebruik
2) Het verwijzen naar ene Volkert
3) De vele afkortingen.

Al met al nogal mysterieus en niet bepaald een genot om te lezen ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 09, 2011, 09:24:23 pm
Voordat ik je er op wijs dat ik eigenlijk meer aan een andere Folkert dacht, kom je wel erg laat met dat punt. Ik vind je wat selectief lezen, amice.
Laat met mijn punt? Selectief lezen? Ik snap het niet. Kun je dit toelichten, want ik heb nu het idee dat je de aandacht wat aan het afleiden bent.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 09, 2011, 09:28:45 pm
Geachtte meneer de voorzitter.

Ik dien een verzoek in om de grenzen te sluiten. De onrust in het Midden Oosten zal ons niet ten goede komen en de volgers van Gadaffi zullen gauw hun land verlaten.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 09, 2011, 09:33:29 pm
Interessante dupliek Mir, sta me toe eerst en detail te reageren voordat ik de inconsequentie in jouw post inga.

A) het is inderdaad Volkert Bolkensteijn en Folkert de Graaf. Ik bedoelde inderdaad Volkert de Beer en de "F" was een bewuste verschrijving. Mijn vraag aan jou is wel, hoe was jij van dat verschil op de hoogte.
B) de afkortingen mag je in mijn posts aanwijzen, ik zie ze zo nsel niet.
C) aversie tegen verzorgd taalgebruik is niet iets wat ik in geciviliseerde kringen gewoon ben tegen te komen en ik vraag me terloops af wat jouw echte kleur in deze is.

Je begrijpt hopelijk nu ook waarom je met een post jouw publiek bent kwijtgeraakt: jouw opmerking over Volkert wijst voor mij op enige kennis van de samenstelling van de JOVD. Jouw aversie tegen mijn taalgebruikt wijst voor mij op een tamelijk egalitaire inslag.

Maar goed, je zoekt in ieder geval de discussie op.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 09, 2011, 09:42:15 pm
@Ivo,

Redelijke vraag. Waar ik op doelde is dat die opening over Folkert al in het inschrijftopic had gemaakt. Dat jij er nu op reageert heeft daarmee de schijn tegen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 09, 2011, 10:47:42 pm
Kunnen we nu weer even verder praten waar we hiervoor zijn gekomen?
Een vergissing in hoe je een naam schrijft is mogelijk. Het is al eens eerder voorgekomen dat men niet weet hoe ministers heten en hoe ze eruit zien.
Ik zal nu graag willen dat we met het de regeringsplannen verder kunnen.
Wie houdt dat tegen is een linkse.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 09, 2011, 11:25:53 pm
****, begint het net vandaag, heb ik vandaag een Warhammer toernooi, en net geRPGd, maar ik ga nu naar bed, moet morgen weer om 7 uur opstaan... -.-

Ik zal morgen alle posts eens goed doorlezen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 10, 2011, 06:43:00 am
Wat? Ben ik de eerste?

Tijd om maar eens een wat vragen naar het Kabinet te sturen.

en hierom gaat mijn stem naar IC  :P

Ne, werkelijk, ik moet op iemand stemmen want ik weet niet of ik vandaag nog online kom. Indien ik online kom maak ik wel een beter overwogen besluit op wat er tegen die tijd allemaal is gepost, maar waarschijnlijk blijft mijn stem op IC staan
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 10, 2011, 07:27:57 am
OK, ik moet maar stoppen met pure fluffpost. Ik geloof dat het niet helemaal duidelijk werkt.

Over de posts tot nog toe schijnen Loucom en Ivo er redelijk in te zitten.  Mir voert zijn dreigement uit mij op mijn taalgebruik aan te vallen. Ik heb er echter geen slecht gevoel bij.
IC meld zich een keer en is dan weg, LR komt met gestrekt been in. (Bizar)
Hashari weet ik nog niet en de rest zou ik graag nog willen horen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lazo op maart 10, 2011, 08:41:25 am
Inderdaad niet de LR die ik gewend ben. Stem voorlopig op hem, mede door de opening van een bar  ;)

Avonddienst tot aan het weekend dus ik zal niet bijzonder veel online zijn eerste 2 dagen, maar ik probeer het bij te houden en te reageren.

Enne @Loucom, niet alleen Libië is natuurlijk een probleem he. Ook Egypte zal nog wel een kleine leegloop krijgen, en Marokko is ook iets om in de gaten te houden dan. En Palestina. En Zuid Amerika. En Centraal Afrika. En Zuid Afrika. Ow ja, vergat het Oostblok.

Eeergh, maakt niet uit, grenzen dicht en alles door één poort binnen laten, gelijk een asielzoekers centrum in, en laten beoordelen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 10, 2011, 08:55:26 am
Redelijke vraag. Waar ik op doelde is dat die opening over Folkert al in het inschrijftopic had gemaakt. Dat jij er nu op reageert heeft daarmee de schijn tegen.
Ah, helder. Ik kon me alleen het tweede stuk van je fluff herinneren uit de inschrijf-topic. Ik had even teruggelezen en vond inderdaad een post met je broodjes-bestel-paragraaf, zonder de verwijzing naar Volkert/Folkert. Juist daarom viel het me op, omdat het voor mij dus leek of je dat er nu bijbedacht had, na het krijgen van je rol. Ik heb nu het hele inschrijftopic teruggelezen, en het eerste deel had je daar al in een andere post gezet. Vals alarm, dus. :)

Ik heb vandaag nog wel behoorlijk wat tijd, voordat ik mijn stem moet bepalen. Wat dat met LR en dit bar is, snap ik niet. Zal wel voor mijn tijd zijn.Ik vind het op zich wel iets te makkelijk om te stemmen op de eerste, die in het topic post. Er moet toch iemand de eerste zijn en je kunt van zo'n eerste post niet echt iets inhoudelijk verwachten. LR zet er wel meteen bij dat zijn stem nauwelijks overwogen is, op zich wel begrijpelijk. Ik heb kortom nog niet echt rare dingen gezien.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 10, 2011, 09:09:12 am
Enne @Loucom, niet alleen Libië is natuurlijk een probleem he. Ook Egypte zal nog wel een kleine leegloop krijgen, en Marokko is ook iets om in de gaten te houden dan. En Palestina. En Zuid Amerika. En Centraal Afrika. En Zuid Afrika. Ow ja, vergat het Oostblok.

Eeergh, maakt niet uit, grenzen dicht en alles door één poort binnen laten, gelijk een asielzoekers centrum in, en laten beoordelen.

Nou dat bedoel ik dus, er zijn serieuzere dingen om over te praten en gaat men wat klagen over een naam die verkeerd geschreven is.

Zo iemand is niet serieus genoeg voor dit kabinet en kan dus ook beetje oppassen anders vind ik diegene waardig genoeg om te vertrekken.
Ik zal nog even geen namen noemen, denk dat de persoon zelf wel weet wie ik bedoel.

Bedankt, meneer de voorzitter.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 09:22:45 am
Zo wat een enthousiasme om de rechtse VVD bal uit te hangen. Grappig dat AK zodra hij wat weerstand op zijn over the top taalgebruik krijgt eieren voor zijn geld kiest en de belofde de hele pot te fluffen maar laat zitten. Verder valt iedereen over LR en nou moet ik eerlijk zeggen dat ik me afvraag waarom LR dan precies IC uitkiest.

Interessante start.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 10, 2011, 09:32:04 am
August vroeg de pedel de presentielijst te brengen. Het was enigszins "not done" om presentielijsten na te lopen, maar ja August wilde deze keer weten wie er actief meedebatteerde en wie niet.

1. Anita V
2. Bob
3. Hasharii V
4. Lazo V
5. Pingwin
6. Aunknorrie V
7. Ivo V
8. Loucom V
9. Inquisitor Constantine V
10. Lord Raven V
11. Mir V
12. Stijn19
13. Bahamut

*edit*
Stijn was er dus wel en Pingwin heeft zich ook gemeld, met een observatie no less.

Amice Magelaen, graag reageer ik op uw opzich niet onjuiste observatie met een tegen observatie. Ik ben vooral een volkvertegenwoordiger. Dit heeft ook implicaties op mijn bespiegelingen. Als mijn overwegingen minder duidelijk blijken, is het mijn plicht om nogmaals en beter naar de kiezer toe te communiceren.

*edit*
Dat geschreven hebbende, moet ik mij niet laten ringeloren door Mir's (s)Linkse commentaren, nee.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 10, 2011, 10:29:07 am
@ Knor: ik vroeg niet voor niets om de eerste stemronde op donderdag te stemmen, op maandag en woensdag blaak ik altijd van inactiviteit op het forum.

LR solliciteert naar mijn stem door een illegaal rookhol te openen, direct onder het torentje.

Stijn daarentegen zoekt direct aansluiting bij de linkse rakkers van de oppositie, dus dat is een een aantrekkelijk stem-object.

@ Mir: know thine enemy....
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 10, 2011, 11:37:40 am
@ Mir: know thine enemy....

Mag gezond geromantiseerd verlangen naar het verleden ook?

Jij bent echt heel rechts hè? Misschien leg je het er in dit geval wel iets te dik bovenop. Liever rood dan dood?

Interessante dupliek Mir, sta me toe eerst en detail te reageren voordat ik de inconsequentie in jouw post inga.

A) het is inderdaad Volkert Bolkensteijn en Folkert de Graaf. Ik bedoelde inderdaad Volkert de Beer en de "F" was een bewuste verschrijving. Mijn vraag aan jou is wel, hoe was jij van dat verschil op de hoogte.
B) de afkortingen mag je in mijn posts aanwijzen, ik zie ze zo nsel niet.
C) aversie tegen verzorgd taalgebruik is niet iets wat ik in geciviliseerde kringen gewoon ben tegen te komen en ik vraag me terloops af wat jouw echte kleur in deze is.

Je begrijpt hopelijk nu ook waarom je met een post jouw publiek bent kwijtgeraakt: jouw opmerking over Volkert wijst voor mij op enige kennis van de samenstelling van de JOVD. Jouw aversie tegen mijn taalgebruikt wijst voor mij op een tamelijk egalitaire inslag.

Maar goed, je zoekt in ieder geval de discussie op.

Ik weet helemaal niks van de JOVD, behalve dat ik aan het daten ben met een meisje dat er lid van is en ik daarom (over know thy enemy' gesproken! ???) er op het moment een milde interesse voor aan het opbouwen ben.
Dat terzijde, weet ik dus niet wie je bedoelt met Folkert en de andere spelwijze valt me nu pas op. Ik moest uiteraard meteen aan onze echte linkse polderguerilla Van der G. denken.
En ik ben meestal niet iemand die moeite heeft met ambtelijk taalgebruik maar zelfs ik moest je post 2 keer lezen om de strekking te begrijpen en toen stonden er nog dingen in waar ik geen brood van kan bakken. Maar het is een leuk stuk, dat zeker.

@Ivo,

Redelijke vraag. Waar ik op doelde is dat die opening over Folkert al in het inschrijftopic had gemaakt. Dat jij er nu op reageert heeft daarmee de schijn tegen.

Dat had ik gemist. Excuses.

Laten we het er dan maar op houden dat AK wel vaker in zijn opening vreemde sprongen maakt en dit niet direct iets is om je zorgen om te maken.

Enne @Loucom, niet alleen Libië is natuurlijk een probleem he. Ook Egypte zal nog wel een kleine leegloop krijgen, en Marokko is ook iets om in de gaten te houden dan. En Palestina. En Zuid Amerika. En Centraal Afrika. En Zuid Afrika. Ow ja, vergat het Oostblok.

Ik ga er vanuit, gezien de aanhoudende economische groei ten oosten van de Elbe, deels met teruggestuurd geld dat hier is verdiend, dat de migratiegolf uit het Oostblok over zijn piek heen is en dat veel arbeidsmigranten binnenkort weer terug die kant op gaan. Wat betekent dat we zelf weer onze afvoer moeten gaan repareren, tenzij we daar Libiërs voor kunnen vinden.
Als liberaal vraag ik jullie beiden, populisten, of jullie mijn gevel komen schilderen en mijn afvoer komen maken als de grenzen zijn gesloten. Ik heb maar 1 kind en dat moet gaan studeren, mijn beide ouders zitten in een verzorgingshuis en ik wil geen vieze handen, dus wie gaat onze dagelijkse economie draaiende houden? O ja, ik betaal jullie zwart onder het minimumloon. Maar dan krijg je er wel gratis koffie bij. Wees welkom.

Ik zal vanavond zo snel mogelijk nadat ik thuis kom, stemmen. Waarschijnlijk is dat net te laat, maar dat is dan maar zo. Anders zou ik nu al, compleet random, moeten stemmen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 12:12:57 pm
Sorry dat ik niet goed meespeel. Heb dinsdag laatste examen. Maar na de laatste twee potten ben ik onder de indruk dat als je teveel post je ook verdacht bent :P (kijkt schuin naar wandelaar en Ar)

Ik kom vanmiddag terug en zal er at van proberen te maken. Maar voor nu alvast kan ik zeggen dat ik van de meeste fluff geen bal snap! zeker van Ak niet.
Lazo (geloof ik heb snel gelezen) op Ar snap ik.  De laatste keer dat Lr een dragonlair opende was hij wolf namelijk;)
Dus voor een eerste ronde niet echt onlogisch van Lazo om daarop in te gaan. de keer daarvoor was hij villie en toen opende hij hem niet. misschien een patroon.

Ik zal alles vanmiddag nog rustig doorlezen en overal op terug komen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lazo op maart 10, 2011, 12:53:30 pm
Tikfoutje?

En niet goed meespelen is 1 ding, maar nu doe je gewoon met meer woorden dan ik vertellen waarom ik op LR gaat, terwijl niemand daar verder echt naar kijkt.

Met een mogelijk tweede stem van IC op LR zie ik hier een kleine opzet om mee te kunnen lopen op LR.

Enne, niet overal op terug komen, alleen wat je interessant vind, anders wordt het net alsof je een film twee keer achter elkaar ziet  ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 01:11:48 pm
Ik heb vandaag nog wel behoorlijk wat tijd, voordat ik mijn stem moet bepalen. Wat dat met LR en dit bar is, snap ik niet. Zal wel voor mijn tijd zijn.Ik vind het op zich wel iets te makkelijk om te stemmen op de eerste, die in het topic post. Er moet toch iemand de eerste zijn en je kunt van zo'n eerste post niet echt iets inhoudelijk verwachten. LR zet er wel meteen bij dat zijn stem nauwelijks overwogen is, op zich wel begrijpelijk. Ik heb kortom nog niet echt rare dingen gezien.

Wat ik zei over Lr sloeg hierop als uitleg. Mijn stem daar heb ik het niet eens over gehad dus meelopen daar is geen sprake van. En met terugkomen kan je zelf ook bedenken dat ik daarmee bedoel dat ik rustig alles lees en dat ik daarna een mening geef en over de dingen die ik niet snap een vraag stel. (verkeerde smiley eerst) :-\
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 01:12:32 pm
Enne, niet overal op terug komen, alleen wat je interessant vind, anders wordt het net alsof je een film twee keer achter elkaar ziet  ;)

Het is toch niet erg om op dingen terug te komen, dat breng je dan alleen maar in de aandacht...  ::)

Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 01:16:18 pm
Ik zag eigenlijk een hele andere reden om op LR te gaan, maar die lijkt nu wel een beetje de joker van de dag te worden. En ik kan het ook onthouden en later wat mee doen, als het dan nog relevant lijkt.

Wat me verder opvalt is dat de pot niet echt op gang lijkt te komen. Veel 'ik kom later wel met wat' aankondigingen en eigenlijk nog amper geprik en getrek. Alleen mir lijkt bezig te zijn ergens iets van te maken en de laatste post van Lazo daar kan ik ook wel wat mee. Eens dat LR wel makkelijk op scherp gezet wordt maar je analyse van Anita haar post is wel fout, ze geeft niet met meer woorden hetzelfde aan, ze geeft een nieuwe, onafhankelijke reden voor haar verdenking.

Dus in dat opzicht komt Lazo er dan weer minder positief uit want hij kan dat per ongeluk gemist hebben of expres en ik moet met beide opties rekening houden. (tis natuurlijk verder een verdenking van niets maar ja, de bekende dag 1 problematiek.)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 01:18:15 pm
LR is wolf.

En waar baseer je dat precies op, op dat stukje fluff? Beetje vreemd..  ::)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lazo op maart 10, 2011, 01:19:35 pm
Dat is zo, ik beweer ook niet van niet... Moeten alleen wel dingen zijn die JIJ vindt dat ze onder de aandacht moeten zijn, niet wat anderen al geroepen hebben.

Ben weg, geen idee of ik nog tijd heb, stem op LR.

Warning...

@Ping, ze heeft het alleen maar over de bar, mijn rden om op LR te gaan. Ik heb het alleen niet zo uitgebreid uitgelegd. Waar zie jij dan een nieuwe reden van Anita?

Warning 2

@ Hasjiesj, Hij opent de bar. Reden genoeg.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 01:40:06 pm
@ Ping. Als je een nieuwe reden ziet dan mis ik die ook. Ik heb echt simpel alleen aan ivo geprobeerd uit te leggen waarom lazo op Lr ging toen hij die bar opende. Ik zie of wil verder niet door op Lr. simpelweg omdat die fluff voor mij nog steeds vrij weinig info bevat omdat ik Lr nog maar 2 keer heb zien spelen.

@ Hashari. in de eerste ronden zijn 9 van de 10 stemmen op fluff gebasseerd dus dat maakt Lazo er niet minder op.
Geloof me toen ik die post van Lr las was dat ook het eerste wat ik dacht.
Tot nu toe wat ik van Lr heb gezien is dat hij als villie geen bar opent en als wolf wel. en misschien ziet Lazo dat ook.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 10, 2011, 01:43:14 pm
Ik vind de interactie tussen IC, LR en Lazo "interessant". IC doet eerste post, LR doet een pseudo-fluff post over een of andere bar. Lazo bombardeert LR meteen tot wolf. volgens mij deed hij dit in een vorige post ook met Braytac, toen hij vervolgens zelf wolf bleek. LR zet zijn stem vorlopig op IC, omdat hij later misschien niet meer online komt. Stem van Lazo gaat zoals verwacht naar LR. IC heeft LR ook op de korrel, maar doet nog geen stemaankondiging.

En dan volgt het interessante, als Lazo gaat interpreteren: Hij noemt de mogelijk stem van IC op LR een opzet om mee te kunnen lopen. Bedoel je hiermee dat je IC verdacht vindt? Of dat je het logisch vindt dat hij ook op LR zou stemmen, omdat hij daarvoor hetzelfde argument aanvoert als jij? De argumentatie over het meelopen lijkt niet te matchen op zijn eigen stem, dat vind ik verdacht.

Ik zie de hype tegen LR niet zo. Hij opent een bar en hij zet zijn stem wegens tijdgebrek vast op IC. Meer is het toch niet?

Verder over het potje en opmerking van Ping dat hij niet loskomt: k vind het nog wel meevallen. Misschien lijkt het traag omdat er wel 4 pagina's zijn, maar dat is vooral rechtse fluff. Feitelijk is het nog steeds de eerste dag. Overigens krijg ik wel een redelijk goed gevoel bij de post van Ping. Enige dat me niet zo bevalt is zijn opmerking, dat hij iets niet zegt over LR. Hij moet zelf ook weten dat raar overkomt: als LR nog eens gelynched wordt en wolf blijkt, kan hij altijd nog zeggen dat hij het wel dacht. Ik snap dat hij nu geen olie op het vuur wil gooien, maar juist zijn aankondiging maakt het misschien nog wel erger. Daar acht ik Ping dan ook wel toe in staat. ;)

Ik twijfel nog tussen een stem op Lazo, of iemand die zich nog niet gemeld heeft. Bahamut komt hierbij wel hoog in de lijst, was een vorig potje ook erg inactief en heb hem/haar nu ook nog niet gezien.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 01:49:33 pm
@Lazo + Anita: Anita legt uit waarom de bar LR wolf zou maken, Lazo doet dat niet. Daardoor beoordeelde ik Lazo zijn post als 'zonder inhoudelijke reden' en Anita als 'met enige motivatie'. En dat verschil is alles wat ik onthouden heb.

Wel apart dat Anita blijkbaar weet waarom Lazo die bar dan exact verdacht vind, alhoewel ze daar nu net weer afstand van neemt. (en misschien ziet Lazo dat ook) Daar was ze eerst toch een stuk stelliger over. Ze neemt het op zichzelf om Lazo zijn post uit te leggen en nu dat vaag lijkt komt ze met dat ze uiteraard ook niet weet wat lazo precies dacht.

Toevallig via MSN over LR zijn post zitten chatten? ;)

@Ivo: ik ben tot vanalles in staat. Verder eens over Bahamut. Laten we die eens wakker maken.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 01:56:07 pm
@Lazo + Anita: Anita legt uit waarom de bar LR wolf zou maken, Lazo doet dat niet. Daardoor beoordeelde ik Lazo zijn post als 'zonder inhoudelijke reden' en Anita als 'met enige motivatie'. En dat verschil is alles wat ik onthouden heb.

Wel apart dat Anita blijkbaar weet waarom Lazo die bar dan exact verdacht vind, alhoewel ze daar nu net weer afstand van neemt. (en misschien ziet Lazo dat ook) Daar was ze eerst toch een stuk stelliger over. Ze neemt het op zichzelf om Lazo zijn post uit te leggen en nu dat vaag lijkt komt ze met dat ze uiteraard ook niet weet wat lazo precies dacht.

Toevallig via MSN over LR zijn post zitten chatten? ;)

@Ivo: ik ben tot vanalles in staat. Verder eens over Bahamut. Laten we die eens wakker maken.

Ping , Zoals ik zeg was mijn post een uitleg over  voor ivo. En ik zeg dus dat ik dit ook zag maar het voor mij persoonlijk niet genoeg is om Lr hiervoor een stem te geven. Dat is niet terugtrekken, dat is mijn persoonlijke mening. Ik snap Lazo. Maar het is geen reden voor mijn stem. Zie niet waarin jij ziet dat ik aangeef dat ik niet precies weet wat Lazo denkt. Deze opmerking is een uitlokking die ik snap van een villie. Tuurlijk wist ik het niet 100% zeker. Maar kon eigenlijk geen andere reden zijn.

Over dat ik een reden gaf heb ik dan waarschijnlijk verkeerd gelezen. dacht dat je echt zei dat er een nieuwe reden bijstond om Lr te denken maar je bedoelde dus dat ik een reden gaf. ok.

Verder Ivo, Als je goed leest was het meelopen op Lr tegenover mij bedoelt niet tegenover IC. Dus daar ben ik het niet met je eens over Lazo. Vorige pot over Braytec dat was een hele vroege post op een eerste dag en er iedereen roept altijd de eerste dag wel wat dus dat betekend nu ook niks.
Waar ik het wel mee eens ben is inactiefje stemmen. we heb van de vorige pot geleerd (met braytec) dat als we dat doen we morgen veel meer kunnen weten.

Edit: heb wat spelfouten veranderd. en wat toegevoegd
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 10, 2011, 02:04:56 pm
Mijn oprechte excuses voor het tot nu toe afwezige optreden van ondergetekende. Ik had weinig tijd de afgelopen 24 uur doordat Hare Majesteit in het Midden-Oosten zit en natuurlijk door de omstandigheden in Libië. Normaal als ik het druk heb laat ik mijn ambtenaren mijn posts maken, maar dat ligt de laatste tijd even gevoelig. Ik ga even de posts lezen waarna ik met mijn spindoctor tot een zo goed mogelijke bijdrage kom waar ik zelf het beste uit de verf kom.

Met vriendelijke groet,
Bob
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 02:19:27 pm
Citaat
Dat is niet terugtrekken, dat is mijn persoonlijke mening. Ik snap Lazo. Maar het is geen reden voor mijn stem. Zie niet waarin jij ziet dat ik aangeef dat ik niet precies weet wat Lazo denkt. Deze opmerking is een uitlokking die ik snap van een villie. Tuurlijk wist ik het niet 100% zeker. Maar kon eigenlijk geen andere reden zijn.

je zegt zelf dit:

Citaat
Tot nu toe wat ik van Lr heb gezien is dat hij als villie geen bar opent en als wolf wel. en misschien ziet Lazo dat ook.

Misschien is hier dan uiteraard het kernwoordje.

Maar opzich is het me wel duidelijk hoe het zit en komt je verhaal me wel naturel over. Wat zou betekenen dat ik niet op je hoef te stemmen deze pot.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 02:37:27 pm
Citaat
Dat is niet terugtrekken, dat is mijn persoonlijke mening. Ik snap Lazo. Maar het is geen reden voor mijn stem. Zie niet waarin jij ziet dat ik aangeef dat ik niet precies weet wat Lazo denkt. Deze opmerking is een uitlokking die ik snap van een villie. Tuurlijk wist ik het niet 100% zeker. Maar kon eigenlijk geen andere reden zijn.

je zegt zelf dit:

Citaat
Tot nu toe wat ik van Lr heb gezien is dat hij als villie geen bar opent en als wolf wel. en misschien ziet Lazo dat ook.

Misschien is hier dan uiteraard het kernwoordje.

Maar opzich is het me wel duidelijk hoe het zit en komt je verhaal me wel naturel over. Wat zou betekenen dat ik niet op je hoef te stemmen deze pot.

Misschien is misschien hier wel wat meer sarcastisch bedoelt misschien ;D sarcastisch omdat ik het raar vind dat hasharii het raar vond van Lazo omdat die roept dat Lr wolf is op basis van fluff. Maar dit is elk spel elke eerste dag zo.
En was ook sarcastisch bedoelt op de manier van... als ik het al zie, zou een speler als Lazo dat dan niet zien?
Het was gewoon een heel opvallend iets van de laatste ronde die Lr heeft gespeeld en blijkbaar hebben wij dat onthouden.

Verder dank je wel voor de eer dat ik nog een ronde van je meemag. Nu dit dan klaar is ga ik even terug naar het begin.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 10, 2011, 03:05:12 pm
Over de bar: ik werd een tijdje terug vergeleken met Sot, die openingsmove van Sot in elk potje was the dragon's lair openen, ik deed dit ook verleden pot zowel door mijn rol, als vanwege het feit dat ik met SoT vergeleken werd. Nu doe ik het omdat ik het toch een traditie vind die wederom in ere moet worden hersteld :p

EDIT: en stem op IC, ja ik moest toch op iemand stemmen en wist niet zeker of ik vandaag online zou komen. IC leek door zijn formulering van zijn eerste post een goede keus.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 10, 2011, 03:15:49 pm
Aunknorrie schiet gelijk de verdediging in na zijn eerste post. Dit vind ik opvallend, maar ik kan moeilijk aangeven of het nou positief of negatief opvallend is. Ik denk dat AK het als villie eerder liet gaan en dat je als wolf jezelf eerder gaat verdedigen. Weet het echter niet zeker dus geen stem, maar hou het in de gaten.

Dan heel de hype op LR door het openen van de bar. Het argument van dat hij dat vaker heeft gedaan als wolf is zeker aannemelijk, maar volgens mij doet LR weer mee sinds een hele lange tijd en zoiets terugbrengen van ‘vroeger ‘ is ook wel eens leuk.

Verdachter is hoe hij er op reageert:
Over de bar: ik werd een tijdje terug vergeleken met Sot, die openingsmove van Sot in elk potje was the dragon's lair openen, ik deed dit ook verleden pot zowel door mijn rol, als vanwege het feit dat ik met SoT vergeleken werd. Nu doe ik het omdat ik het toch een traditie vind die wederom in ere moet worden hersteld :p
Voor hem beetje hetzelfde verhaal als bij Aunknorrie, maar dit is verdachter. Hij legt het vrij luchtig uit met een smiley erbij, alsof hij wil zeggen dat het helemaal niks voorstelt. Dit kan natuurlijk zo zijn, maar zo komt het bij mij niet over. Verdacht.

Kan er nu nog niet meer van maken.

Nog een vraagje aan IC: Hou jij van thee?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 03:30:31 pm
Nou dan ook hier even wat ik zover erover denk en wat ik zie.

Ak: Snap weinig van politiek dus ook weinig van jouw fluff. Zou het leuk vinden om je volgende posts in ''politiekvoordummy'staal'' te zien.

Ping: gaat overal goed op in en ook uitdagend. toch iets riskant als je wolf bent. Maar hou het toch in mijn achterhoofd dat het wel ping is waar we het over hebben. Maar zet hem nu even aan de iets safe kant voor vandaag.

Lr: Krijgt veel opmerkingen over zijn post, en komt terug met een reden daarvoor waarin hij toch toegeeft dat hij de bar aannam omdat hij wolf was laatste pot van hem. En ik weet niet of hij dat zo zou toegeven als hij nu ook wolf is. Verder zoals gezegd vind ik het geen reden om daar vandaag een stem aan te geven. Niet safe.. maar niet superverdacht.

Ivo: Gaat ook weer lekker mee deze pot en geeft zijn mening maar vind het toch net als laatste pot moeilijk om hoogte van hem te krijgen. Maar zet hem toch op het lijstje voor safe voor vandaag.

Lazo: Valt mij snel in de reden over Lr Maar haakt toch snel weer af. Hadden hier makkelijk op door kunnen gaan. Jammer dat hij weg moest maar misschien hoor ik daar morgen wat meer over. Hij heeft niet echt meer laten zien ook.

Dit zijn de mensen waarmee ik tot nu toe in contact ben gekomen. Over de rest komt dat later in de pot dan vast wel.

Voor hou ik bahamut in gedachten als inactief. En tenzij er niks anders gebeurd krijgt hij mijn stem.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 03:40:13 pm
@bob: Rooibos of Vanille?

Over LR: ik zie er eigenlijk niets in, LR als wolf geeft wel signalen af maar dit soort dingen horen daar mijns inziens niet bij.

Over AK: Eens met Bob dat AK zelfs voor zijn doen wel erg conflict vermijdend bezig is. Niet echt van de harde rechtse lijn zeg maar. ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 10, 2011, 04:03:39 pm
Voor de Harde lijn hebben we Stef. Ik ben meer van de verbinding. Een soort van de man van het midden zeg maar.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 04:09:36 pm
Dus een beetje rechts en een beetje .....

haha, ouwe draaikont!

Maar goed, ik denk dat ik maar lekker meega op blinde vlek bahamut. Lekker makkelijk, veilig en vrij van enige verantwoording rond wat ik echt vind en denk enzo.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 04:27:12 pm
Dus een beetje rechts en een beetje .....

haha, ouwe draaikont!

Maar goed, ik denk dat ik maar lekker meega op blinde vlek bahamut. Lekker makkelijk, veilig en vrij van enige verantwoording rond wat ik echt vind en denk enzo.

Dit is eigenlijk al de 2de keer dat je een opmerking maakt die aangeeft dat je iets wil zeggen maar het toch niet doet.
Zeg het gewoon. Als het klopt is er niemand die je er vuil op aankijkt en klopt het niet wordt dat ook gezegd en kan jij ook weer verder.
Maar hier hebben we weinig aan. En ik denk toch dat een villie iemand is die wil winnen dus als die wat weet of een idee heeft dat die dat dan deelt. Maar jij kiest er toch voor om dingen achter te houden. (even terug op wat je zei over Lr.)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 04:45:31 pm
Ik ging ervanuit dat iedereen zou snappen dat er links zou moeten staan maar dat je dat woord in deze pot niet mag zeggen. Oeps!

Verder houdt iedereen informatie achter, dus ik ook. Er gaat zicht via stemmen en happen een spel ontvouwen en met wat ik nu over iemand post kan ik daar invloed op uitoefenen. En in sommige situaties wil ik dat niet, zie ik liever wat er zonder mijn inmenging plaats vind. Alhoewel ik dan wel eens wat op scherp probeer te zetten, gezien dat de reacties interessanter kan maken.

Alhoewel ik verder wel voor transparantie ben.

Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 10, 2011, 04:56:50 pm
@Ping, kweeniehoor, om mij maar onparlementair uit te drukken. Jij hebt het gevoel dat de pot nog niet op gang komt, maar ik zie toch en Ivo of een Anita aan wat deuren rammelen. Kortom, wellicht stel jij je normen wat hoog of misschien ben je, laten we het beestje bij naam noemen, wellicht wat gemakzuchtig aan het spelen.

@anita, klare taal, zoals u wenst. Laat ik het daarom simpel neerzetten: ik krijg bij jou de indruk dat je (vooralsnog) aan het zoeken bent en dat zie ik als iets positiefs.

@Mir, interessante post. Je maakt in mijn ogen ineens een ruk naar rechts. Je begon als crypto-tomatengooier en bent nu een huisjesmelker aan het uithangen.
Voor de stemming heb ik je overigens nog wel safe staan, uj denk niet dat een woef woef zo hard aan mijn deur zou rammelen.

Stijn wil ik teruglezen, want hij verft zich in een keer weer in een hoek.

*edit*
Ik zie het al: waarom baal jij dat je niet in de oppositie zit? Probeer je op een onhandige manier afstand te nemen?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 10, 2011, 05:44:12 pm
IC loopt de trap af naar beneden en hangt een bordje op de deur van "Dragon's Lair": 'wegens overtreding van het rookverbod gesloten'.

@ Bob: hangt af van het tijdstip van de dag en de smaak van de thee. Vooral 's ochtends prefereer ik koffie.

@ Raven: je weet hopelijk nog dat Soth één van de weinige spelers was waarvoor ik meer moeite deed om ze uit het spel te krijgen dan Stijn met de hersens op standje 'uit'.

Over Stijn gesproken: een bevredigende post met uitleg over zijn voorkeur om samen te werken met het rode tuig in de oppositie blijft uit, dus.... nu maar even mijn stem.

Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 10, 2011, 05:58:32 pm
Overwegende dat Stijn zijn voorkeur voor de oppositie heeft uitgesproken,
Voorts overwegende dat een voldoende verklaring voor zijn uitspraak uitblijft,
Dien ik een motie van wantrouwen tegen Stijn in
En ga over tot de orde van de dag.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 10, 2011, 06:18:31 pm
Rare interactie tussen IC en AK. AK zegt eerst dat hij Stijn nog eens gaat nalezen. Hij doet later een edit en post iets over Stijn die in de oppositie had willen zitten. Direct daaroverheen komt de post van IC met de stem op Stijn, vanwege zijn fluff. En direct daarna weer een post van AK, die óók vind dat Stijn geen extra verklaring voor zijn post heeft en daarop stem van AK op Stijn. Leuk een-tweetje, jongens? ;)

Verder bedacht ik me net dat IC nog helemaal niks gezegd heeft over Pingwin. Het feit dat die twee elkaar niet direct in de haren vliegen mag op zijn minst ook interessant genoemd worden, denk ik.

Over mijn stem: Heb nog even om hem te bepalen. Volgens mij staan Baha, LR en Stijn allemaal op 2. Ik zie nog weinig verdachts aan Stijn en LR: Stijn heeft intussen geleerd om voorzichtiger te zijn als wolf, die zou dan niet zo uitgesproken 'links' fluffen. En LR heeft zijn vorige pot als wolf zo duidelijk gezegd dat hij wolf was omdat hij die bar opende, dat zie ik hem niet herhalen. Blijft over Baha, maar die wil ik nog wel een dag gunnen. Stem op Lazo, zodat de gelijke stand blijft staan, eens kijken of daar nog info uit te halen valt.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 06:31:32 pm
Citaat
Verder bedacht ik me net dat IC nog helemaal niks gezegd heeft over Pingwin. Het feit dat die twee elkaar niet direct in de haren vliegen mag op zijn minst ook interessant genoemd worden, denk ik.

En ik niet over IC! Verdacht! ;D

Verder eens dat AK zich, na mij beschuldigd te hebben van gemakzuchtig lezen over rammelende deuren (en compleet missen dat die deuren nogal dicht blijven, waardoor er uit eindelijk nog weinig gebeure) zich nogal gemakzuchtig van zijn stemverantwoording afmaakt.

Dan de stem insteek, Baha op twee en nog een dag gunnen? Welke twee, geen posts volgens mij.

Ik ga op Baha, geen posts en blinde vlekken doe ik liever meteen wat aan.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 10, 2011, 06:35:14 pm


@ Raven: je weet hopelijk nog dat Soth één van de weinige spelers was waarvoor ik meer moeite deed om ze uit het spel te krijgen dan Stijn met de hersens op standje 'uit'.


Is dit een dreigement?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 06:36:26 pm
Mijn stem is ingestuurd op Bahamut had gezegd dat als er niks interesant gepost zou worden ik op hem zou stemmen pingwin.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 10, 2011, 07:33:05 pm
Stijn heeft maar één gepost gemaakt en die is niet verdacht. Dus ik vind de stemmen op Stijn niet terecht, verdachter zijn de stemmers op hem.

Pingwin vertrouw ik niet.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 10, 2011, 07:42:23 pm
Gelukkig zijn  we al goed begonnen met bezuinigingen door ministers meerder gebieden toe te delen.
Want wat zou het een gekakel zijn als alles verdeeld was één op één. Het is nu al druk hier.

Mijn stem gaat naar Pingwin.
Zo wat een enthousiasme om de rechtse VVD bal uit te hangen. Beter een bal dan een linkse.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 10, 2011, 07:47:28 pm
@Pingwin, allen,

Fluffwijze zou ik er op wijzen dat een motie van wantrouwen niet automatisch een heenzending is.

Ingame is er iets anders aan de hand. Stijn is namelijk een nog beroerdere wolf dan ik. Zo'n lompe verspreking van Stijn kan prima op wolfschap wijzen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 07:55:48 pm
@Pingwin, allen,

Fluffwijze zou ik er op wijzen dat een motie van wantrouwen niet automatisch een heenzending is.

Ingame is er iets anders aan de hand. Stijn is namelijk een nog beroerdere wolf dan ik. Zo'n lompe verspreking van Stijn kan prima op wolfschap wijzen.

Moet hem hier gelijk geven. Stijn is altijd vaag. En het zou me niet verbazen als het echt zo is.
Mijn stem blijft vooralsnog op Bahamut
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 07:56:48 pm
Erg late stem op Bahamut simpelweg omdat hij(zij?) nog niets gepost heeft.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 08:00:04 pm
hasharii mijn stem staat al sinds vanmiddag op bahamut. En ja inactief stemmen is niet raar.
Moet eerlijk zijn dat jij heel veel dingen die eigenlijk elke pot gebeuren wel raar vind.
Dus daar laat ik het dan ook verder bij.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 10, 2011, 08:01:01 pm
Dank. Dank.

Mijn stem is trouwens pas net na mijn voorlaatste post verstuurd.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 10, 2011, 08:02:27 pm
Heel snel gestemd, hopelijk telt het nog mee (op Ping)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 08:03:23 pm
hasharii mijn stem staat al sinds vanmiddag op bahamut. En ja inactief stemmen is niet raar.
Moet eerlijk zijn dat jij heel veel dingen die eigenlijk elke pot gebeuren wel raar vind.
Dus daar laat ik het dan ook verder bij.

Waar zie je mij zeggen dat ik het raar vind om op inactiefjes te stemmen?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 08:06:29 pm
dat je vraagt of ik alleen op hem stem omdat hij of zij niet gepost heeft. Dus ja ik stem op een inactief iemand. En uit het feit dat je het vraagt, begrijp ik dat je dat raar vindt.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 10, 2011, 08:11:13 pm
Ergens in Limburg, 19.57, 10-03-'11
IJsberend liep Geert heen en weer, niemand had nog wat van zich laten horen. Misschien kwam er wat interessants op het journaal..

(http://snelnieuws.web-log.nl/photos/uncategorized/2009/11/25/nos_journaal.jpg)

Goedenavond, een PVV'er die vandaag tot lid van Provinciale Staten in Gelderland wordt benoemd, heeft een dubbel paspoort. B.H. Muts heeft de Nederlandse en de Turkse nationaliteit. Muts stond op de zesde plaats van de PVV-lijst in Gelderland. De PVV was niet van haar dubbele nationaliteit op de hoogte. Volgens fractievoorzitter Marjolijn Faber van de PVV Gelderland weet Muts het zelf ook pas sinds kort. "Hij viel van haar stoel toen hij erachter kwam. Hij doet afstand van deze nationaliteit en gaat morgen naar de Turkse ambassade om de procedure in gang te zetten." "Ik weet niet hoe het zit. Het heeft mij ook overdonderd en het wordt nu eerst uitgezocht. Meer wil ik er niet over zeggen", zegt Muts zelf. Een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie dat bij de provincie is ingeleverd, bracht de dubbele nationaliteit aan het licht. Belangrijk nieuws omtrent de Nederlandse militairen...

Dit kon niet ongestraft blijven. Een dubbele nationaliteit, dat is bijna net zo erg als het socialisme! Snel belde Wilders zijn fractiegenoten op, maar enkelen hadden de klus algeklaard. B.H. Muts was er niet meer. Toen ze zijn papieren nog eens bekeken, bleek het helaas toch echt een doodnormale PVV'er te zijn. Eén die misschien weinig van zich liet horen, maar toch echt niks verkeerd had gedaan. Binnensmonds vloekte Wilders, desondanks voelde hij zich veilig. Hier zaten ze dan wel fout, maar vroeg of laat zouden ze dat linkse tuig vinden. Met dat gevoel in zijn achterhoofd bekroop hem een gevoel van onschendbaarheid, hij zat veilig in zijn huis, niemand wist waar hij was en zijn handlangers klaarde zijn klus. Wat kon er misgaan?


1. Anita - Bahamut
2. Bob - Pingwin
3. Hasharii - Bahamut
4. Lazo - Lord Raven
5. Pingwin - Bahamut
6. Aunknorrie - Stijn19
7. Ivo - Lazo
8. Loucom - Pingwin
9. Inquisitor Constantine - Stijn19
10. Lord Raven - IC
11. Mir - Mir (1)
12. Stijn19 - Stijn19 (1)
13. Bahamut - Bahamut (1)

Bahamut is afgemaakt door zijn medePVV'ers. Hij was dus een gewone PVV'er.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 10, 2011, 08:13:02 pm
*hostmededeling*
Denk er aan op tijd te stemmen. Driemaal niet stemmen is een kick + een boze (en teleurgestelde :'() host!
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 10, 2011, 08:16:59 pm
Dat was te verwachten.

Schokkender zijn de onthoudingen van Mir en Stijn, ofschoon Mir had aangekondigd mogelijk niet aanwezig te zijn bij de stemming over de eerste motie.

Daarnaast neig ik er naar te concluderen dat zowel de vertegenwoordiger van de poolloopvogels als diegene die voor de verruiming van de legaliteit van de geestverheffende middelen te zijn in deze de gemakkelijkste route hebben gekozen. Weliswaar kan eenzelfde opmerking ook gemaakt worden ten aanzien van één mijner vrouwelijke collega's, maar aangezien deze dit ruim van te voren had aangekondigd, neig ik er toe haar in dezen te ontzien.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 08:17:15 pm
dat je vraagt of ik alleen op hem stem omdat hij of zij niet gepost heeft. Dus ja ik stem op een inactief iemand. En uit het feit dat je het vraagt, begrijp ik dat je dat raar vindt.

Ik snap je niet, kun je misschien quoten waar ik dat vraag?

EDIT: Oh, het is jammer dat Baha een ville was, maarja, hij was wel inactief...  ::)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 10, 2011, 08:18:25 pm
Tsa, om Xeert ter parafraseren, wat zouden bob, hans en anita ervan vinden.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 08:24:11 pm
Hasharii, staat een punt achter. dacht een vraagteken te hebben gezien maar zal dan niet.
In dat geval geldt nog steeds dat ik dat vanmiddag al aangegeven had en ja simpelweg omdat hij niet post.
Iemand die wel post hebben we meer aan dan hem dan.

Ak? sorry? wie wat waar?

Edit: Inderdaad raar dat Stijn niet eens gestemd heeft. (als mir dat aangegeven heeft dan laat ik hem weg)
Maar stijn die maakt die rare post en stemt ook nog niet eens. Misschien dat hij zo met een reden komt maar hij had vandaag al 3 stemmen dus gaat er dan wel slecht voor hem uitzien nu.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 08:29:54 pm
Hasharii, staat een punt achter. dacht een vraagteken te hebben gezien maar zal dan niet.
In dat geval geldt nog steeds dat ik dat vanmiddag al aangegeven had en ja simpelweg omdat hij niet post.
Iemand die wel post hebben we meer aan dan hem dan.

Oke, geen probleem, dat kan iedereen gebeuren. Zand erover.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 10, 2011, 08:52:32 pm
Sorry voor het niet stemmen. Ik had gehoopt nog op tijd terug te zijn (of dat Mr. B. een beetje vertraging zou hebben :P), maar helaas. Nou ja, het was een gokje.
Waarom Bahamut? Dat heb ik dus even gemist. Morgen begin ik serieus met spelen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 08:54:49 pm
Sorry mensen, vanwege plotseling persoonlijke redenen trek ik mij terug uit het spel.
Hoop dat het jullie niet veel last bezorgd. Maar ik kan dit even niet.

Ik stuur Mr. Black nu nog een pm en wens de villies het beste.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 08:58:30 pm
Hmmm.. Sterkte... (Ik neem aan dat dat het goede woord is voor deze situate? Je hoeft er geen antwoord op te geven als je niet wilt.  ;))
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 10, 2011, 09:02:39 pm
Hmmm.. Sterkte... (Ik neem aan dat dat het goede woord is voor deze situate? Je hoeft er geen antwoord op te geven als je niet wilt.  ;))

thanks.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 09:28:01 pm
@IC:
Citaat
Daarnaast neig ik er naar te concluderen dat zowel de vertegenwoordiger van de poolloopvogels als diegene die voor de verruiming van de legaliteit van de geestverheffende middelen te zijn in deze de gemakkelijkste route hebben gekozen.

Hoe bedoel je concluderen? Dat heb ik letterlijk gepost. Maar als je daar een probleem mee hebt, waarom kom je er dan mee ná de stemming? Mijn stem intentie en lege argumentatie staat, onbeantwoord, al een poosje online...

Verder geen verrassing met Baha maar ja, wie anders? Plus dat ik liever niet op de laatste dag met inactiefjes zit en ze dan liever nu wip.

Gaan we op de hap wachten en ik ben benieuwd wat dat brengt.

@Loucom: links zijn geen ballen hoor, dat zijn rakkers.

@bob: nog een reden of moet ik het enkel met de constatering doen?

@AK: dat is dan verwarring die je zelf opzoekt met je formuleringen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 10, 2011, 09:53:04 pm
Voorlopig concludeer ik niets. Behalve dat je voor jouw doen je er erg makkelijk van af maakt met een stem op een inactiefje. Meestal ben je wat scherper, maar ik wacht nog even af.  :)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 10, 2011, 10:01:56 pm
Fluff is even niet zo gepast.
Lazo is gehapt, hij was een gewone PVV'er. Anita heeft zich helaas uit moeten schrijven, ook zij was een PVV'er.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 10:03:19 pm
Waarom Lazo? Dat zet me toch wel aan het denken. Het zou logisch zijn dat Ivo nou wolf is, omdat hij op Lazo gestemd heeft, of het is natuurlijk een list van de wolven.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 10, 2011, 10:08:58 pm
Wat is dat nou eigenlijk voor reden, omdat Ivo op Lazo stemt zal hij Lazo er wel uithappen omdat hij hem er anders niet uitkreeg?
Vind dat je het de eerste ronde niet zo kunt zeggen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 10, 2011, 10:11:42 pm
Ik moet toch iets zeggen, en hé, ik ben ook maar hardop aan het speculeren.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 10, 2011, 10:51:19 pm
@IC: volgens mij stem ik de eerste ronde bijna altijd een inactiefje. Daarnaast gebruik je in je eerste opmerking de constructie ' neig te concluderen'  en dat dan bot afserveren met 'ik concludeer niets', dat is je er pas makkelijk vanaf maken.

Ik vroeg je waarom je me tijdens de speeldag niet op mijn stem en onderbouwing aansprak terwijl je er NA de dood van Bahamut als de kippen bij bent om te roepen dat je dat aan zag komen en dan met je vingertje gaat wijzen.

Waarom reageer je daar niet op? (Kwam je wel mooi uit? Bahamut eruit ipv een wolfje en dan Pingwin om dat in de schoenen te schuiven?)

je bent weer heerlijk precies de kern van mijn post aan het ontwijken en me met stemmingmakerij aan het de pot uit werken. Lekker de vraag die ik voor je neerleg negeren en alleen over een woordformulering stuikelen. (het verschil tussen neigen te concluderen en daadwerkelijk concluderen)

vraag voor mij is vrij simpel: reflex gedrag van jouw kant of bewust.

Antwoord is wat lastiger.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 10, 2011, 11:28:00 pm
Iets neigen te concluderen is niet hetzelfde als daadwerkelijk iets concluderen.

De reden dat ik je niet eerder aansprak is eigenlijk vrij simpel. Los van het feit dat ik een groot deel van de middag niet online was (druk aan het verherbouwen hier, intussen is de woonkamer weer wat meer af en is het voorwerk in de keuken ook gedaan, mede dankzij een financiële aderlating in de lokale bouwmarkt) viel het me op dat moment niet zo op, en maakte ik me er ook niet zo druk over, omdat ik verwachtte dat Bahamut nog wel online zou komen.

Maar het is jammer dat jij er zo opduikt, want als je echt goed leest (althans, in de definitie die ik placht te hanteren, niet de wijze die jij placht te hanteren, omdat jij op één of andere manier altijd andere dingen lijkt te zien dan dat ik bedoel) zie je dat mijn post net zo goed gericht is op Hashiesj als op jou. Tel daar nog bij dat hij ná jou op Beha meeging, en je snapt hopelijk dat ik liever een inhoudelijke reactie van hem gezien had dan van jou.

Desalniettemin ben je met deze reactie weer helemaal terug zoals ik je ken, en dat is positief met betrekking tot mijn visie op jou in dit spel.  :)

Oh, enne, Hashpijp... Dat soort tactieken waren in Werewolf 12 al achterhaald, net als deze opzichtige manier om Ivo zo in een kwaad daglicht te stellen. Dat en bovengenoemde meeloopstem....  ::)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lazo op maart 11, 2011, 12:41:41 am
Crap... gebeurt niet vaak in beurt 1...

Pak ze jongens!
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 09:10:00 am
Alles even vlug doorgelezen. Jammer dat Anita moet afhaken, sterkte met dingen.

Lynch: Baha villie is niet heel onverwacht. Gezien het feit dat hij zelf niet gestemd heeft, toch beter dan hij eruit is. Niet-stemmen van Mir was ook te verwachten. Was misschien toch handiger voor hem om 's ochtends alvast een voorlopige 'random' stem in te sturen. Stijn niet stemmen is wel erg suf. Ik heb de neiging hem hierdoor enigszins safe te zetten. Vorige pot heeft hij uitgebreid gepost over het feit dat hij wel actiever zou zijn als hij wolf was.

Lunch op Lazo, kan ik niet echt iets van maken. Vervolgens hebben Anita en Hasharii een misverstand en vliegen IC en Pingwin elkaar in de haren.

Ik heb voorlopig een slecht gevoel bij IC. Hij lag de eerste ochtend direct met LR en Lazo in de clinch, had net voor de lunch een raar een-tweetje met AK. Daarbij is mijn post over IC-Pingwin nog geen halve dag oud en liggen ze nu ineens wél met elkaar overhoop. Kan allemaal toeval zijn, maar drie van dit soort dingen lijkt wel erg toevallig.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 11, 2011, 09:13:35 am
Citaat
Iets neigen te concluderen is niet hetzelfde als daadwerkelijk iets concluderen.

Dat zeg ik toch ook? Ik stel nergens dat neigen geen betekenis heeft, ik stelde dat je dit woordjes geneuzel misbruikte om de kernvraag te ontwijken. Die beantwoord je nu wel. Duidelijk, het kan alleen vrij makkelijk twee kanten op uitgelegd worden en ik heb voor mezelf geen duidelijkheid over welke kant past. Maar dat komt vanzelf wel. Patronen zijn nu eenmaal niet te herkennen aan één situatie en als speler heb je te veel wolf ervaring om niet iets te kunnen faken.

De pot verder:

De Wilders uitleg van de dag van gister ben ik geneigd te lezen als 'bane' maar als iemand een andere interpretatie heeft dan hoor ik het graag.

Hasharii: raden waarom de wolven iemand happen is altijd interessant. Ik zie alleen relatief onervaren wolven daar doorgaans niet zo maar aan mee doen/opstarten. Dus ik denk dat jij villie bent. Heb ik dat goed?

Jammer dat Anita er ook uit is. Hebben we nog 10 spelers over waarvan 2 wolven.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 11, 2011, 09:15:23 am
Goedemorgen. Vooreerst "Sterkte Anita".

Ik lees eerst bij.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 01:35:13 pm
Damn it. ik was het dus gewoon volledig vergeten... Echt heel slappe smoes I know.
Ik had erg zin in deze pot en ik ga me nu even herpakken.

Ik ga zo even herlezen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 11, 2011, 01:36:42 pm
Als er eigenlijk iets gezegd word zijn het direct lappen tekst.

Pingwin, waarom zou je als villie zijnde druk om maken wat Wilders is? Je merkt het vanzelf of niet.
Als wolf zijnde zou je er mee bezig willen zijn en hopen wat anderen ervan zeggen, zodat misschien de wilders zich verspreekt.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 01:40:59 pm
Ik ben al bezig met herlezen en ik zie dat het soms lastig is persoonlijke idologie te scheiden van argumentatie.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 01:44:43 pm
Ik ben al bezig met herlezen en ik zie dat het soms lastig is persoonlijke idologie te scheiden van argumentatie.
Ga er maar vanuit dat alles argumentatie is, of in ieder geval onderdeel van het spel. Of dat overeenkomt met iemand's echte ideologie valt toch niet te achterhalen (en is voor het spel ook niet relevant).

Wel heel raar trouwens dat Stijn zegt het vergeten te zijn. Hij had zich immers al wel gemeld in het speeltopic, nota bene met een fluff-post, waar hij toch kennelijk over nagedacht had.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 01:45:56 pm
true, maar daarna kreeg ik opname-aperatuur  8) en was ik de rest van de dag met mijn hoofd iets te veel bij muziek
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 11, 2011, 02:06:55 pm
Hai Stijn,
Leuk om je te zien en je komt als geroepen.
Het punt waarover ik je wilde ondervragen is:
 
 
stijn19 baalde dat hij niet in de oppositie zat, maar hij had in ieder geval zijn zegje gedaan op het congres. Hij was dan wel niet geheel gelukkig met de huidige coalitie waar hij deel van was, toch had hij het te doen met Hero Brinkman. Zo'n lot wenste hij niemand toe. Hij besloot een speech te gaan schrijven in een oproep tot meer respect in de kamer. Het was duidelijk te zien dat de polarisatie tussen links en rechts toenam. Als centrumpartij moest het CDA er eigenlijk wat aan doen, maar in deze coalitie was het niet mogelijk. Het belangrijkste vond stijn19 nu dat er niet meer dergelijke ongevallen zouden gebeuren. (serieus dat ik nu als CDA'er ga fluffen, het moet niet veel gekker worden)

@IC;
waarde kamergenoot, wij verzoeken u de hand uit te reiken naar de oppositie en de overeenkomsten tussen de partijen te benadrukken en daarbij het CDA altijd gelijk te geven.

Ben je nou wél of géén oppositie (=wolf).
 
In je fluff creeer je afstand en toch niet helemaal. Heb je je hier versproken?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 02:22:42 pm
Persoonlijke idiologie ben ik links als hell, dus dan vond ik een CDA-lid dat tegen de samenwerking met de pvv was nog de beste optie in de coalitie om vanuit te fluffen :P Dus ik ben geen oppositie in weerwolf.

Ik had trouwens eigenlijk moeten zeggen: ik verzoek u de hand uit te reiken in plaats van uw been uit te steken....
maar ik ben geen wolf, ik fluff alleen zo dicht bij de oppositie als ik kan zitten zonder er daadwerkelijk in te zitten.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 11, 2011, 02:40:11 pm
AK:
Citaat
Ik lees eerst bij.

Uur of vier later komt er dan een 'vraag' aan stijn over fluff die al vanaf de start van de pot online staat. De stemmen, de hap, de verdere recente gebeurtenissen, dat alles lijkt voor AK geen rol te spelen. Ik snap er weinig van maar ik vind het niet iets wat AK normaal doet, zo in een isolement spelen. Hij heeft duidelijk wel ver terug zitten lezen maar heeft blijkbaar ook niets te zeggen over de rest? Raar.

@Loucom: omdat Wilders (in de pot!) mogelijkheden kan creeëren die we tot ons (speltechnisch) voordeel kunnen aanwenden. Maar ik zal er verder dan mijn mond over houden.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 03:23:38 pm
Wat een tamme dag. Wel wat mensen online gezien, maar nog weinig activiteit in dit topic. Misschien ook niet zo verwonderlijk; inactiefje weggestemd op dag 1, dus uit de lynch valt niet direct iets op te maken. Hap op Lazo geeft voor mij ook niet direct aanknopingspunten. In een poging om de boel vlot te trekken hierbij een lijstje van mijn kant.

Bob
Is druk, haakt later in. Vindt LR beetje verdacht, maar doet er verder weinig mee. Komt voor de rest ook niet met uitgesproken meningen. Lijkt Stijn in bescherming te nemen, stemt (daarom?) op Ping. Valt verder nog weinig van te maken.

Hasharii
Maakt vooral korte posts, zet vraagtekens bij opmerkingen van anderen. Stemt behoorlijk laat in de dag, op Baha wegens inactiviteit. Zou als makkelijke meeloopstem geïnterpreteerd kunnen worden. Dit gevoel wordt verstrekt door zijn post na de lynch, waarin hij zijn stem nog eens extra denkt te moeten verantwoorden, omdat Baha villie bleek. Probeert mij na de lunch aan Lazo te koppelen, maar komt daar erg snel op terug. Nog niks concreets, maar heb geen goed gevoel bij zijn posts. Blijft allemaal erg op de vlakte, komt wat wolverig over.

Pingwin
Doet actief mee, zoals verwacht. Doet wat geheimzinning, prikt her en der met wat observaties en steekjes onder water. Komt op zich heel erg actief over, alhoewel hij in zijn eigen woorden tot alles in staat is. Wat me vooral dwars zit, is dat ik Ping ken als iemand die pas water later op gang komt. Hij is nu vanaf het begin aan het prikken, wat (voor mijn gevoel) een beetje afwijkt van zijn villie-gedrag. Daarentegen legt hij er bepaalde zaken iets te dik bovenop (iets niet willen zeggen over LR, rol van Wilders proberen te benoemen). Voorlopig geen verdachte, maar zeker niet safe.

Aunknorrie
Staat even in de belangstelling vanwege zijn fluff, maar dat lijkt uiteindelijk niks te betekenen. Zit al snel op Stijn wegens zijn fluff, zet dat vandaag door. Moeilijk te peilen, ik zie verder geen aanknopingspunten.

Ivo
Tja...

Loucom
Gaat een tijdje mee met de parlementaire fluff-posts. Het zou kunnen dat ik het mis, maar ik zie daarin verder nog geen direct link met het spel, prikjes of verdachtmakingen. Stem op Pingwin, direct nadat Bob zijn hem als verdachte heeft genoemd. Weerspreekt vandaag Hasharii als die de lunch probeert te verklaren en Pingwin als hij iets over Wilders probeert te zeggen. Lijkt me redelijk naturel spelen. Komt zelf nog niet in het begin van de pot met theorieën, maar haakt wel aan bij dingen die niet zouden kloppen of niet in het belang van de villies zijn. Voorlopig safe-achtig.

Inquisitor Constantine
Heb ik vanochtend een post over gemaakt, omdat ik er een slecht gevoel bij had. Zie daar, geen zin om het over te typen. Voorlopig verdachte, op basis van gevoel en een paar halve aanwijzingen.

Lord Raven
Gedoe over de fluff van het openen van de bar. Heeft vorige post inderdaad heel duidelijk gezegd dat hij de bar toen opende omdat hij wolf was. Dat zou hem nu nog wel eens kunnen opbreken. Blijft sindsdien behoorlijk stil, behalve zijn schermutselingen met IC. Geen aanknopingspunten verder.

Mir
Nog geen idee, eigenlijk. Heeft wel wat dingen gepost, maar ik haal er nog weinig uit. Niet-stemmen is verklaard wegens tijdgebrek. Lijkt nog geen aanwijzing uit te halen, voor villie danwel wolf.

Stijn19
Rare fluff-post waardoor hij in de belangstelling komt te staan. SChrijft vervolgens de hele pot vergeten te zijn. Stijn kennende verbaast het me eigenlijk niks. Benieuwd hoe hij zich in de pot verder ontwikkelt, maar voorlopig safe-achtig.

Mijn shortlist voor vandaag: Hasharii, IC.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 03:27:40 pm
wie waren de aanstuurders van het lynchen van een inactiefje op dag 1? anders gezegd: wie zijn dus de daders van ons gebrek aan informatie?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 03:31:14 pm
wie waren de aanstuurders van het lynchen van een inactiefje op dag 1? anders gezegd: wie zijn dus de daders van ons gebrek aan informatie?
Nou wordt-ie helemaal lekker. Wat denk je van de mensen die gisteren helemaal niks gepost hebben. Posten = informatie. Niet posten = geen informatie.

Edit: En nu een wat meer inhoudelijke reactie, niet vanuit de heup. Ik baalde nogal van de post van Stijn: Als je nuttig wilt zijn, lees je zelf even terug wiens idee dat was en kom je op basis daarvan met een theorie. Lekker makkelijk om zo wat open vragen te stellen, als je zelf een dag helemaal niks hebt bijgedragen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 03:31:55 pm
je kunt zeggen wat je wilt maar ik heb geen inactiefje opgeknoopt. en dat was een ad hominem btw.  ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 03:34:23 pm
zie mijn edit. En ach, ad hominem. Het is Werewolf, dan is alles toch op de man? [obligate smiley]
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 11, 2011, 03:48:07 pm
@stijn: dat kan je zo nalezen, waarom moet iemand de moeite nemen om het voor jouw samen te vatten als jij blijkbaar niet kunt nalezen dat dit o.a. bij mij vandaan kwam.

Daarnaast, en dat had ik gister ook tegen IC gezegd, het is nu lekker makkelijk wijzen en roepen dat bahamut stemmen een dom idee was, maar dat had je dus ook vóór de stemronde kunnen aankaarten. Mijn motivatie voor de stem en aankondiging stonden al vanaf de middag online, dus spreek me daar dan op aan als er nog wat aan te doen valt als je er zo'n probleem mee hebt.

Plus dat ik liever op dag 1 een dode inactivo zie dan dan op dag 4 er nog mee in de pot zit. Maar daarbij moet je een beetje vooruitkijken en ook in je achterhoofd houden dan iedereen weet dat op dag 1 posten niet handig is. Als je dat 'laat zitten' krijg je met 2-3 potten weer een flinke groei van het aantal spelers die op dag 2-3 ook nog inactief zijn.

Citaat
je kunt zeggen wat je wilt maar ik heb geen inactiefje opgeknoopt. en dat was een ad hominem btw.

En wat heb je verder dan wel bijgedragen? Jij hebt niet eens gestemd en dan ga wel mensen beschuldigen van het veroorzaken van een gebrek aan informatie?

(http://www.vonscheven.net/images/LucifersPlaatjes/centraspreekwoorden/nr6.jpg)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 04:14:51 pm
Klopt pingwin want ik kan nu moeilijk de hele tijd gaan zeggen: "mensen blijf allemaal lekker inactief, want dat was ik immers gisteren ook". daar schieten we namelijk al helemaal niets mee op.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 04:22:35 pm
tja, er is nogal een verschil tussen zeggen "Blijft maar inactief" en wat je eerder schreef:

wie waren de aanstuurders van het lynchen van een inactiefje op dag 1? anders gezegd: wie zijn dus de daders van ons gebrek aan informatie?
Je zegt hier expliciet dat degenen die op Baha gestemd hebben, er verantwoordelijk zijn voor het feit dat we nu een gebrek aan informatie hebben. Dat is (zacht gezegd) nogal kort door de bocht. En daar struikel ik dan weer over.

Laat ik je eens wat anders vragen. Stijn, wat vind je van de lunch op Lazo? En wat vind je van mijn lijstje, tot nu toe?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 11, 2011, 04:24:48 pm
Dag allen, jullie zouden verbaast zijn als je wist hoe vaak ik vanaf het begin teruglees.

Dat ik in dit geval wel op Stijn terugkom, heeft te maken met het feit dat Stijn als een dolle rageert als wolf. (Dat doet hij nu m.i. Nog steeds, dus ik vertrouw hem nog steeds niet)
Dat ik niet op Mir terugkom (hij is me nog een antwoord schuldig), is omdat ik bij die man nog geen alarmbellen heb.

En ja, er is nog meer gebeurd wat ik als volgt duidt. Ivo, jij volgt de pot redelijk, vraagt soms door en trekt nog geen directe conclusies. Evengoed spreekt jouw interactiegraad wel in jouw voordeel en zoek ik het voorlopig verder.

Van IC en pingwin heb ik nog niet echt hoogt, of liever gezegd van IC niet. Waarom? Pingwin reageert op me en prikt wat en dat is een andere speelsteel dan hij de vorige pot had, toen hij wolfde. Hem zet ik ook op minder verdacht, om die reden.

Kom ik bij IC. De
Reden waarom ik nu pas wat zie/denk heeft te maken met het steekspel tussen IC en Ping. Dat vertroebelt mijn beeld een beetje, plus dat IC wel vaker als oude knorrepot begint.

Loucom moet ik helaas kort over zijn. Ik krijg weer eens geen hoogte van haar.

Straks verder, ik heb weer een reallife check, dochter naar zwemmen brengen.

*edit*
Ik ben wel van plan als eerste me verder te verdiepen in Loucom en Lord Raven.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 11, 2011, 04:28:27 pm
wie waren de aanstuurders van het lynchen van een inactiefje op dag 1? anders gezegd: wie zijn dus de daders van ons gebrek aan informatie?
Stijn dit is alweer de zoveelste keer dat je ervoor zorgt dat ik echt een hekel eraan heb aan hoe jij dit spelletje speelt en er tegen aan kijkt.

Jij draagt niets bij, je zit een beetje te zieken en je vind het verschrikkelijk als er inactiefjes uit worden gegooid. Het is alsof je werkelijk niet kunt zien dat deze mensen de potjes voor een heleboel mensen gewoon verzieken en dat indien iemand inactief is, deze zichzelf beter gewoon niet kan inschrijven. De ww-jury is dan wellicht in het leven geroepen, maar die doet niets en heeft in het geheel niet bijgedragen aan de verhelping van dit probleem, wat dus betekent dat de enige wijze waarop er iets aan kan worden gedaan, is hun er zo snel mogelijk uit gooien.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 04:33:06 pm
@IVO:

ik stel niet dat de stemmers schuldig zijn ik stel dat de aanstuurders op het stemmen schuldig zijn. (en ikzelf door niet online te zijn ook)

over je lijstje. Ik ben het met je lijstje grotendeels eens (IC moet ik nog even lezen), want het is onmogelijk om het niet eens te zijn met je lijstje. Je lijstje beschrijft de speelstijl van mensen en ik denk persoonlijk dat dat redelijk feitelijk is. Iedereen heeft zijn eigen speelwijze. Welke conclusies je daar aan verbindt is aan jouw. Ik ga even je post over IC lezen

@LR:
inactiefjes straffen is idd iets voor de wwjury en dus niet voor de spelers en ik vind jouw post zwaar beneden pijl. Houd graag je emoties een beetje onder controle. Als je een dergelijke discussie aan wil gaan mag dat wel een beetje rustiger. Ik speel ook ww voor mijn plezier. (en daarmee zeg ik niet dat ik geen kritiek kan/ wil hebben)

EDIT;
Ik denk dan AK wolf is.
1. voor de lynch praat hij de hele tijd over zijn fluff en doet hij niets anders dan zichzelf te verdedigen
2. hij prikt op mij en dat is 'wel zo makkelijk'
3. constructiviteit van AK is ongeveer gelijk aan die van mij = 0 (enig verschil was dat hij wel postte en ik niet!)

AK: kom eens met een scherpe analyse
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 11, 2011, 05:13:37 pm
Citaat
inactiefjes straffen is idd iets voor de wwjury en dus niet voor de spelers en ik vind jouw post zwaar beneden pijl. Houd graag je emoties een beetje onder controle. Als je een dergelijke discussie aan wil gaan mag dat wel een beetje rustiger. Ik speel ook ww voor mijn plezier. (en daarmee zeg ik niet dat ik geen kritiek kan/ wil hebben)
dan had jij ook je post een beetje anders kunnen formuleren. Daarnaast heb ik mijn emoties onder controle en was dat een rustige post. Ik zeg je gewoon waar het op staat. Wat wil je dan, dat ik een beetje hypocriet ga verhullen wat ik vind van jou kijkwijze op deze problematiek? Ik ben toch geen verdomde rooie?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 05:15:36 pm
dan interpreteerde ik je post verkeerd

wat denk jij van AK?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 11, 2011, 05:18:06 pm
dan interpreteerde ik je post verkeerd

wat denk jij van AK?

Geen idee, kijk ik later naar. Maar mijn stem voor vanavond is al verstuurd
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 11, 2011, 05:59:15 pm
Ik vind Stijn een beetje gevaarlijk spelen, overal heel fel op reageren, en dingen roepen als dat het stom is om op inactiefjes te stemmen, wat ik persoonlijk heel normaal vind. Je kan beter eerst de mensen eruit stemmen die geen informatie zoeken/geven, dan meteen iedereen er uit te stemmen die veel posten, en dus veel informatie geven.

Ivo vind ik erg goed in de pot zitten, alleen jammer dat hij mij verdenkt, maarja, hij weet natuurlijk niet wat ik ben.  ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 11, 2011, 06:04:53 pm
je kunt maar 1 persoon doodmaken per dag dus daar moet je zo veel mogelijk info uit halen.

hasharii het komt niet door de inhoud van je post maar door de opbouw ervan dat ik een naar gevoel bij je post krijg. Te veel vaagheid ('beetje gevaarlijk' 'overal' 'heel' 'wat ik persoonlijk' en het slijmen naar Ivo)
Ik moet helaas vanavond weg.

ik stuur mijn stem alvast in op AK. maar waarschijnlijk kom ik zo nog even online om eventuele nieuwe posts te bekijken.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 06:05:14 pm
@IVO: over je lijstje. Ik ben het met je lijstje grotendeels eens (IC moet ik nog even lezen), want het is onmogelijk om het niet eens te zijn met je lijstje. Je lijstje beschrijft de speelstijl van mensen en ik denk persoonlijk dat dat redelijk feitelijk is. Iedereen heeft zijn eigen speelwijze. Welke conclusies je daar aan verbindt is aan jouw.
Dit snap ik niet. Eerst zeg je dat je het er onmogelijk niet mee eens kunt zijn, omdat het feitelijke informatie is. Vervolgens zeg je dan de conclusies de mijne zijn. Nu heb je dus nog niks gezegd over mijn lijstje. Wat vind je dan van de conclusies, anders dan het feit dat jij denkt dat AK wolft?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 11, 2011, 06:15:10 pm
Tijfel, twijfel. Eigenlijk tijdgebrek, door vergaderingen, koelkast, planken in de keuken, etc. Dus maar snel even wat bedenken, en daarbij verlaat ik me grotendeels op de post van Ivo, die goede conclusies trekt die me -grotendeels- wel vervangen.

Aan de andere kant zie ik Stijn als blinde vlek, maar hij lijkt actief te worden en zelfs na te denken.

Denk dat ik mijn stem dan toch maar even op de afdeling geestverruimende middelen parkeer.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 11, 2011, 06:33:58 pm

Dat ik niet op Mir terugkom (hij is me nog een antwoord schuldig), is omdat ik bij die man nog geen alarmbellen heb.

Sorry, deze heb ik even gemist. Wat was de vraag?

EDIT (meer):

Sterkte, Anita. Jammer dat je je moet uitschrijven. We zijn al niet echt met een volle bak. Maar andere dingen zijn ongetwijfeld belangrijker.

Een aantal dingen springen in het oog:

Waarom Lazo? Dat zet me toch wel aan het denken. Het zou logisch zijn dat Ivo nou wolf is, omdat hij op Lazo gestemd heeft, of het is natuurlijk een list van de wolven.

Dit direct na de lunch. Klinkt als een wolfje die het zelf heeft gedaan en vervolgens de vlammen van de verwarring wat wil aanwakkeren.
Vervolgens wordt hij er door Ivo op aangesproken en springt meteen in het defensief:

Ik moet toch iets zeggen, en hé, ik ben ook maar hardop aan het speculeren.

Vreemd gedrag van Hasharii, beginnend wolf?

Verder de lynch van Bahamut. Hij kreeg veel stemmen vanwege inactiviteit. Ik begrijp dit niet helemaal. Achteraf zie ik argumenten als 'had hij zelf maar moeten stemmen'. Klopt natuurlijk, maar wordt wel selectief toegepast. Stijn stemde ook niet en ik ook niet, heb ook niet echt een goed excuus, Stijn is het gewoon vergeten en wij komen er wel mee weg. Waarom Behamuts dan niet?

Vind het eigenlijk een vreemd verhaal, maar het kan natuurlijk gewoon toeval zijn.

Stijn is zichzelf, ik neig ernaar om hem safe te zetten. Met dit gedrag neemt hij erg veel risico gelyncht te worden (is in het verleden gebleken) en als wolf wordt hij denk ik wel door zijn maatje teruggefloten. Dat bleek ook in de door mij gehoste pot, toen was hij wolf en speelde hij veel rustiger.
Hetzelfde geldt eigenlijk in mindere mate voor AK.

Verder zijn er nog een aantal spelers waarvan ik nog wat meer wil zien, maar aan de andere kant hebben sommigen natuurlijk ook van zichzelf een wat rustiger speelstijl, waar weinig mis mee is.

Stem gaat naar Hashairi.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 11, 2011, 07:07:26 pm
Yes, m'n eerste stem... Ik stem denk ik op Stijn, puur omdat ik echt nog geen idee heb wie wolf kan zijn, en ik vind Stijn een beetje irritant spelen. (no offence)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 07:09:55 pm
Tijfel, twijfel. Eigenlijk tijdgebrek, door vergaderingen, koelkast, planken in de keuken, etc. Dus maar snel even wat bedenken, en daarbij verlaat ik me grotendeels op de post van Ivo, die goede conclusies trekt die me -grotendeels- wel vervangen.

Aan de andere kant zie ik Stijn als blinde vlek, maar hij lijkt actief te worden en zelfs na te denken.

Denk dat ik mijn stem dan toch maar even op de afdeling geestverruimende middelen parkeer.
Deze post zit me niet lekker. Het feit dat ik een mooi lijstje maak, was om discussie uit te lokken, niet om iemand er zomaar achteraan te laten lopen. Ik zie zeker argumenten tegen Hasharii, maar vind dat het hier wel lijkt alsof IC erg makkelijk meeloopt.

@Mir,
ik was het niet die Hasharii origineel er op aansprak, dat was Loucom.
Verder mijn tegen voor Baha en niet Stijn: Ten eerste had Baha nog helemaal niet gepost, Stijn wel. En uit een vorige pot straalde Baha ook niet veel activiteit uit, dus met zijn niet-posten deze pot zag ik ook weinig hoop op verbetering.

Bij mij nog twijfel tussen Hasharii en IC. Ik heb iets meer objectieve argumenten tegen Hasharii, maar het feit dat IC meeloopt, zit me niet lekker.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 11, 2011, 07:27:05 pm
@ Ivo: volledig waar. En ik geef het schaamteloos toe.  8)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 11, 2011, 07:27:26 pm
Weet je wat ik nu echt vreemd vind, dit is mijn 3de potje, 1 daarvan was ik wolf, 1 good special, en vandaag ben ik weer good. Maar nu komt her rare, de ene keer dat ik er tot het einde in zat, was ik wolf, de andere keer ging ik er meteen uit.  :P

Maar, ik ga nou, en mijn stem gaat uit naar Stijn, om bovenstaande redenen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 11, 2011, 07:36:03 pm
Nou ik blijf op Ping, er is niet zoveel bijgekomen vandaag. En verder heb ik ook nog niet bij iemand van goh. Ja AK zegt wel wat maar niet veel.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 07:37:39 pm
Mijn stem toch op IC.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 11, 2011, 07:43:47 pm
haast, zie wat verder gehannes van stijn die vind dat de jury inactiefjes moet doen. ach, helemaal geen tijd of zin voor die discussie, weg met stijn dan maar.

Kan niet alles lezen helaas dus ff uit de losse pols, maandag beterschap.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 11, 2011, 08:00:29 pm
!@#$, ben ik weer te laat, nu laat ik het maar gaan. Sorry, ben toe aan weekend en dan zal ik het beter bekijken (als ik nog leef)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 11, 2011, 08:07:03 pm
2. Bob - Bob (1)
3. Hasharii - Hasharii(1)
5. Pingwin - Stijn19
6. Aunknorrie - Stijn19
7. Ivo - IC
8. Loucom - Pingwin
9. Inquisitor Constantine - Hasharii
10. Lord Raven - Stijn19
11. Mir - Hasharii
12. Stijn19 - aK

Revote tussen Stijn en Hasharii. Beide hebben drie stemmen. Stemmen voor 21.30! Dan zal ik asap de uitslag posten. Lunch blijft gewoon om 22.00u.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 11, 2011, 08:38:55 pm
Als de keus is tussen Stijn en Hasharii, dan toch Hasharii, die kennelijk ook nog eens vergeten is (?) te stemmen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 11, 2011, 08:42:56 pm
Mijn stem gaat ook naar Hashiri. Tja als je niet gestemd hebt is dan pech. En aangezien ik ook niet iets tegen Stijn kan vinden, maar meer in warrigheden soms van Hash.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 11, 2011, 08:52:57 pm
Tja, ik zie geen reden om te wijzigen....
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 11, 2011, 09:06:30 pm
Interessant IC, zelf blijf ik op Stijn.

*edit*
Nu ik er over nadenk, is de kans klein dat Hashpijp wolft. Anders vergeet je toch niet te stemmen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 11, 2011, 09:20:51 pm
Tja, ik zie geen reden om te wijzigen....

Ik ook niet.

Edit:
*edit*
Nu ik er over nadenk, is de kans klein dat Hashpijp wolft. Anders vergeet je toch niet te stemmen.

Daar ben ik niet echt van overtuigd. Er kan van alles tussen komen waardoor je vergeet te stemmen of te laat bent. Dat zegt weinig over je rol. Helemaal niet als je voor het eerst wolf bent en er niet echt bij stil staat.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 11, 2011, 09:33:25 pm
Dat is misschien wel zo. Ik kan je dus niet overhalen om stijn uit het spel te halen?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 11, 2011, 09:46:29 pm
Ergens in Limburg, 21.26, 11-03-'11
De PVV'ers hadden hun nieuwe doelwit gevonden, ene H. Asharii. Dit klonk opvallend Arabisch en alles dat Arabisch is is islamitisch. Alles dat islamitisch is is slecht. Dus H. Asharri moet wel slecht zijn. Aangezien links tuig ook slecht is, kan H. Asharii zomaar stiekem een SP'er zijn, of nog erger een PvdA'er. Ze twijfelde nog wel, misschien konden ze beter voor die linkse CDA'er kiezen, ene S. Tijn. Een dissident die het hun niet makkelijker maakte, maar alles wees er op dat die Asharri slecht was. Tenminste, z'n naam klonk Arabisch, dat was eigenlijk de reden. Dus Asharii werd vermoord, maar liefst vier PVV'ers wilden het doen en zelf stribbelde hij niet tegen. De PVV'ers besloten hem maar te vierendelen, zo hadden ze alle vier een aandeel.

Wilders had nog steeds niets gehoord van zijn fractiegenoten, dat maakte hem zeker niet gerust. Misschien bracht het NOS-journaal hem wat interessants.
(http://www.rowindreef.nl/images/hermanvanderzandt.jpg)
Goedenavond, er lijkt een ware reeks aan politiek getinte doden, moorden en verdwijningen te ontstaan. Waar H. Brinkman twee dagen geleden onfortuinlijk aan zijn einde kwam, verdween gister ook al de PVV'er B.H. Muts, evenals uit politieman Laz. O. Van hen ontbreekt nog ieder spoor. Vandaag is er nog iemand aan deze lijst toegevoegd. De VVD'er H. Asharii is op gruwelijke wijze aan zijn einde gekomen. De politie tast nog in het duister, terwijl de VVD geen officiele verklaring wil geven, om te voorkomen dat het politieonderzoek gehinderd wordt. De Nederlandse militairen zijn veilig uit Libië...

Die laatste zin hoorde Wilders al niet meer, hij was in gedachte verzonken. Het werd tijd dat ze resultaat behaalden, dat verdraaide linkse tuig moest uitgeschakeld worden. Zijn fractiegenoten bleken tot nu toe meer kwaads te doen dan goed. Wilders zou contact opnemen met Rutte, misschien kon hij hem nog wel wat informatie verstrekken over mogelijke verblijfplaatsen of iets in die richting. Ondanks het feit dat het nog maar 21.45u was, besloot Wilders naar bed te gaan, de laatste dagen waren zeer vermoeiend geweest en hij kon zijn rust goed gebruiken.


2. Bob - Bob (1)
3. Hasharii - Hasharii(1)
5. Pingwin - Stijn19
6. Aunknorrie - Stijn19
7. Ivo - IC -> Hasharii
8. Loucom - Pingwin -> Hasharii
9. Inquisitor Constantine - Hasharii
10. Lord Raven - Stijn19
11. Mir - Hasharii
12. Stijn19 - aK

Hasharii is gevierendeeld, hij was een gewone VVD'er.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 11, 2011, 09:52:28 pm
Hmmm. Ik vond wel dat Hashari zich vreemd gedroeg. Maar vreemd gedrag is kennelijk geen voldoende voorwaarde voor wolf-zijn.

@AK: Waarom wil je stijn zo nodig uit het spel halen?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 11, 2011, 09:54:19 pm
Fak.

Tja, hij speelde inderdaad wel erg opzichtig. Gebrek aan ervaring, dus.

@ Mir: vroeg ik me ook af. AK is de hele tijd vrij egaal en politiek correct, maar duit ineens bovenop Stijn en probeert mensen mee te krijgen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 11, 2011, 09:57:11 pm
Eigenlijk vooral omdat ik stijn het minst van allen vertrouw. De stijn die ik ken, is als villie heel chaotisch en onlogisch. Die paar keren dat Stijn wolf was was hij rechtlijnig, maar beet hij zich in zijn stellingen vast.

Daarmee is Stijn de eerste persoon die zich negatief bij mij in de kijker speelt.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 11, 2011, 10:04:40 pm
Ergens in Limburg, 23.59, 11-03-'11
Plotseling schrok Wilders wakker, hij dacht iets gehoord te hebben. Kwam het van buiten? Had Cohen of Roemer hem gevonden? Of was het zijn mobieltje. Al snel besefte hij dat er niets gebeurd was. Nadat Geert dit door had, zakte hij al snel weg in een diepe slaap.


Er is vannacht dus niets gebeurd.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 11, 2011, 10:18:29 pm
Mijnheer de voorzitter, waarde IC. Ik zit hier hoor. Misschien beter als jullie met me spreken, in plaats van over mij.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 11, 2011, 11:17:42 pm
Of G.W. was vanavond de bane en is gehapt, of onze MP is goed bezig geweest.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Hasharii op maart 11, 2011, 11:42:14 pm
D*mn, zet ik mijn stem wel hier neer, maar vergeet ik een PM te sturen, nouja, doodgegaan door mijn eigen vergeetachtigheid...  :(
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 11, 2011, 11:46:38 pm
Of G.W. was vanavond de bane en is gehapt, of onze MP is goed bezig geweest.

Ik hoop het tweede. In het eerste geval is de kans namelijk groot dat Cheert maandag exit is.... twee keer achter elkaar Bane lijkt me sterk.

Maar er is ook een derde mogelijkheid: Cheert was sorc en heeft geluk gehad, of goed nagedacht.  :)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 12, 2011, 07:39:33 am
Hmm, mazzel. En dan is er natuurlijk ook nog de kans dat de wolven vergeten zijn iets in te sturen. Zal niet de eerste keer zijn. ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 12, 2011, 10:30:26 am
Hmm ik ben blij dat ik nog leef, want nu heb ik een heel weekend om me te herpakken. Het is echt f*cking annoying om er zeg maar een dag later in te vallen.

Wordt vervolgd
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 12, 2011, 12:26:16 pm
Hai Mir, ik had je gevraagd waar ik de afkortingen in mijn gewraakte fluffpost had gemaakt. Laat maar verder. Ik spreek liever over jouw observatie. Ik heb daar nog over nagedacht en ik zie jouw lezing nog het meest logische. De PM heeft zijn werk gedaan.

Hai IC, interessante gedachte. Alleen heb je het openingstopic met de rol van xeert wel goed gelezen?

@Ivo, ook dat kan (vergeetachtige wolf), maar ja. De echte no-shows hadden zichzelf al buitenspel gezet en waren geen van allen wolf.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 12, 2011, 01:19:04 pm
AK, wat zou IC niet goed gelezen hebben dan? Want zoals hij het zegt zie ik het ook.

Maar er zijn dus 3 wolven, dan zouden ze opzich best wel een keer een avond niet happen. Maar dat is opzich geen informatie voor ons.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 12, 2011, 02:14:00 pm
Sterker nog, het kan een bewuste move zijn.

Alleen staat er in het openingstopic iets anders. 2 wolven, gastheer en Xeert.

Mr. Black (de host) laat in de fluff een hint achter over de rol van Xeert, en dat is m.i. geen bane.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 12, 2011, 04:08:40 pm
Mr. Black (de host) laat in de fluff een hint achter over de rol van Xeert, en dat is m.i. geen bane.

Daar heb je inderdaad een punt, maar ik speculeerde op een sorceror-rol....

Maar ik geef je gelijk: ofwel Mark is bij de pinken, ofwel de oppositie is even in slaap gesust.  ;)

Wat overigens wel weer Bob in de kijker plaatst.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 12, 2011, 08:48:34 pm
Of G.W. was vanavond de bane en is gehapt, of onze MP is goed bezig geweest.

Ik hoop het tweede. In het eerste geval is de kans namelijk groot dat Cheert maandag exit is.... twee keer achter elkaar Bane lijkt me sterk.

Maar er is ook een derde mogelijkheid: Cheert was sorc en heeft geluk gehad, of goed nagedacht.  :)

Dat kan natuurlijk ook nog. OF de wolven hebben inderdaad zitten slapen. Mogelijkheden genoeg. Dat tweede roept echter wel de vraag op: Welke van de twee wolven heeft de gastheer uitgenodigd? Of moet hij ze allebei goed hebben om de hap tegen te houden?

Ik lees eerlijk gezegd in de fluff van donderdag dat Wilders toen bane was, dus niet nu.

@IC laatste post: Bob was mij nog helemaal niet opgevallen en dat zegt op zich al genoeg :o
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 13, 2011, 11:46:34 am
@Mir, duikboot-Bob?

Goed dat je het benoemd.

@IC,

Interessante gedachte. Ikzelf had er niet bij stil gestaan dat onze MP wel eens een de actieve helft van het wolvenkoppel kon hebben (dus inactieve wolf was vrij, maar lag te pitten).

Zouden de wolven weten dat ze geblokt zijn?

*edit*
Ja natuurlijk. Wolven zien dat hap niet doorkomt en ze kunnen dezelfde conclusies trekken als wij.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 13, 2011, 12:21:04 pm
Maar daar kunnen ze weinig mee. Ze weten dus wel dat ze geblokt zijn, maar niet door wie.

Bovendien maakt het niet uit of de andere wolf ligt te pitten of niet: degene die de hap instuurde moet bij de MP zijn, wil e.e.a. geblokt worden.

Maar Bob is stil, en dus gevaarlijk.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bahamut op maart 13, 2011, 10:56:35 pm
Oh crap, volgens mij was ik wat vergeten xD

Sorry guys. Was een iets hectischer weekje dan ik had verwacht...

Oh well, ik was toch maar een miezerige PVV'er. Go wolfjes! :P
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 13, 2011, 11:22:40 pm
Oh, ik zie wat je bedoeld IC. Je gaat er vanuit dat silent bob weleens de slapende wolf kan zijn.

Ikzelf ben er eerlijk gezegd niet van overtuigd, dus neem mij mee in je gedachten.

Mening over de rest blijft bij herlezen staan, al begin ik Pingwins grap nu beter te begrijpen.

Speaking of which, ik hoop dat er morgen wel wat actie komt.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 14, 2011, 08:41:04 am
Maar ik geef je gelijk: ofwel Mark is bij de pinken, ofwel de oppositie is even in slaap gesust.  ;)

Wat overigens wel weer Bob in de kijker plaatst.
Ik vertrouw IC nog steeds voor geen meter. Hij komt hierboven namelijk met een redenatie om Bob verdacht te zetten, die niet kan kloppen. We hadden geen hap gisteren. Kan komen omdat Rutte de happende wolf uitgenodigd heeft, omdat de wolven vergeten zijn een hap in te sturen, omdat wolven een Bane-Wilder hapten of omdat ze een door Sorc-Wilders beschermde target hapten. Op basis van de tweede optie (hap vergeten in te sturen) komt IC met Bob als mogelijke wolf, omdat die gisteren niet gestemd heeft. Echter, ik heb even teruggelezen en Bob heeft gisteren de hele dag niet gepost. Gaat een medewolf er dan vanuit dat Bob wel een hap zou insturen? Lijkt me heel stug. Zijn mede-wolf zou dus zeker zelf een hap ingestuurd hebben. Bob kan nog best wolf zijn, maar het gebrek aan hap is daar echt geen argument voor.

Verder eens met Mir dat Wilders donderdag waarschijnlijk Bane was, zoals Pingwin toen ook opmerkte. Ik krijg ook niet echt een Sorcerer-gevoel bij de Wilders-fluff, dus dat zou betekenen dat Rutte toch op het goede spoor zit.

AK, wat bedoel je met "Pingwin's grap"?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 09:01:21 am
Hai Ivo, de grap had volgens mij te maken met het feit dat Pingwin 2x iets schreef van de strekking "om redenen waar ik niet verder op in zal gaan". Pingwin schreef daarna dat daarin de zin "omdat ze links zijn" mag lezen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 14, 2011, 09:47:37 am
Ok, vrijdag tamme dag, toen mijn werkdag erop zat was er nog steeds erg weinig. ’s Avonds onverwacht weg en er snel een stem uitgeknald. Ga nu de boel even lezen…

Ivo komt met een lijst met alle spelers, komt uit op Hasharii en IC en geeft verder naar mijn idee een aardig beeld van de pot tot dan.
Dan komt stijn die me vreselijk irriteerd met de toonzetting van zijn post en dus een reactie krijgt met plaatje. Ivo irriteert het blijkbaar ook waarna AK met een heel verhaal komt. Grappig meld hij stijn als dolle wolf te zien en laat hem weg bij zijn conclusie dat hij naar LR en Loucom gaat kijken.

Dan LR die zich ook stoort aan Stijn en dan Stijn die daar in mijn ogen totaal wereldvreemd op reageert (Weerwolf jury? Serieus? Die is voor mensen die de regels overtreden, niet voor inactiefjes.)
Met een aanval uit het niets op AK die wolf is want… nou daar lusten de honden geen brood van. Slaat echt nergens op. Geen slechte blinde keuze, stijn stemmen.

IC met een tamelijk willekeurige stem op Hasharii. Nou denk ik niet dat IC als wolf Stijn als mede wolf actief zou gaan proberen te redden en ik had al een villie indruk van IC.  Mir tikt hem dan in op Hasharii, met onderbouwing en alles erop en eraan. Wel fout, dus verdacht.
Brengt ook wat op over niet stemmen en de dood van Bahamut. De reden dat Baha eruit gestemd werd was niet zijn niet voten (dat wist niemand van te voren) maar zijn niet posten.

Overigens lijkt er vrij breed nogal verschillende opvattingen te zijn over het wel of niet handig zijn van het wegstemmen van inactiefjes op dag #1, dus als er behoefde is aan discussie hierover dan ben ik daar beschikbaar voor. Kan ook volgende pot op dag 1, lijkt me een nog beter moment. Ik moet wel melden dat ik me mateloos stoor aan mensen die stellen dat het ‘dom’ is alsof dit een hard feit is en tegelijk wel de discussie over of dit nu wel of niet dom is vermijden. Als je er zo van overtuigd bent kan je het vast ook goed onderbouwen dus laat maar zien. (nu of volgende pot.)

Dan IC die dit post:
Citaat
Fak.

Tja, hij speelde inderdaad wel erg opzichtig. Gebrek aan ervaring, dus.

Vrij ‘emotionele’ reactie terwijl zijn stem een meeloper wegens tijdsgebrek was (op basis van de post van Ivo). Hij reageert hier toch alsof hij verwacht had dat Hashi wolf was en teleurgesteld is dat het niet zo is. En hij hier nog wat ‘verantwoording’ probeert af te leggen rond zijn foute keuze.  Dat kan ik me voorstellen als je weloverwogen je keuze hebt gemaakt maar als je zomaar wat stemt? IC schiet voor mij omhoog op de verdachten lijst, waar ik hem eigenlijk al af had.

Loucom
Citaat
Maar er zijn dus 3 wolven, dan zouden ze opzich best wel een keer een avond niet happen. Maar dat is opzich geen informatie voor ons.

Fout, en dit soort fouten maken wolven niet want die weten hoeveel vriendjes ze hebben. Villie of goed gebluft en dat risico wil ik wel nemen.

Verder eens met Mir dat Wilders donderdag bane was en dus vrijdag niet.

Eens met Ivo dat de aanval van IC op Bob niet goed is overwogen. Als in Bob kan best wolf zijn maar niet vanwege het scenario dat IC schetst. Ivo lekker bezig trouwens, =  villie.

Dan heb ik nu even kijken… Loucom en Ivo met waarschijnlijk ook AK als villies en eigenlijk ook wel eens dat Stijn op suicide stand speelt wat als wolf onhandig is. Bob is te stil om serieus mee te kunnen spelen (is ie wolf dan is het zijn probleem) en dan hou ik IC, LR en Mir over als primairy candidates.

Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 10:51:26 am
Oeps Pingwin,

Goed dat jij gelezen hebt. Ik heb het verkeerde getypt. Ik schreef inderdaad Loucom en Raven, Ik bedoelde Loucom en IC.

Ik meld het, het is misschien belangrijk.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 14, 2011, 11:24:56 am
@AK: wat eigenlijk belangrijker was is wat je van hun vind. Je ging naar ze kijken, zegt verder weinig meer over ze en stemt stijn. En dan kom je er nu wel op terug. Me is puzzled! ???
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 14, 2011, 11:26:21 am
Ivo, je hebt volledig gelijk in je redenering, maar niettemin valt Bob op door stilte.
Dat alleen al is voor mij reden om hem als verdacht te zien.

Overigens ben ik het niet met Ping eens dat je save bent. Voor mij is dit zo, omdat ik weet dat ik safe ben en jij me iets te veel op de huid zit, iets wat ik zie als een hype. Maar die hype is alleen te weerleggen door dood te gaan.

Voor mij sta je nog steeds hoog op de verdachtenlijst, evenals AK, die veel post maar weinig toevoegt aan de pot.

Ping durf ik redelijk safe te zetten, net als stijn, die te rustig en te weinig betrokken is om wolf te zijn.

Stem naar Silent Bob. Tenzij ik nog online kom en meer reden zie om op AK te gaan.

Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 14, 2011, 11:52:45 am
Let’s see. Negen spelers over waarvan twee wolven. Kansen zat dus nog.

Geen lunch vrijdagavond en de host had gezegd dat hij  in de fluff hints zou zetten richting de rol van GW. Als ik het zo zie heeft GW niks gedaan en dus kan het zijn dat de hap niet is ingestuurd of dat de gastheer het heeft tegengehouden. Aangezien alleen ik er niet was bij de lynch ga ik er van uit dat de hap wel is ingestuurd en dat de gastheer het dus heeft tegengehouden. Dit is ook zeer aannemelijk omdat de gastheer een aardige kans had om de goede te kiezen.

Ik zat eerst sterk te denken aan een een-tweetje tussen wolven Pingwin en IC, maar daar ben ik nu wat minder zeker van door Pingwin. Zekerder ben ik als het om IC gaat, die vertrouw ik niet, maar daarover later meer.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 14, 2011, 11:53:18 am
@IC:
Citaat
Voor mij is dit zo, omdat ik weet dat ik safe ben en jij me iets te veel op de huid zit, iets wat ik zie als een hype.

Ik snap je logica wel, maar het zo enorm helpen als je dan laat zien waar Ivo op een onredelijke manier aan zijn 'zaak' tegen jouw komt. Ik kan hier nu namelijk niets mee anders dan stellen dat je eigenlijk Ivo aanvalt omdat hij jouw hypt en je dat dan niet hard maakt. En wat ik van Ivo gezien heb vond ik niet onredelijk klinken. Misschien fout maar dat is wat anders.

Ik vind stijn trouwens helemaal niet rustig en weinig betrokken, ik vind hem enorm irritant en negatief/storend. Ik heb hem safe vanwege precies het tegenovergestelde, namelijk dat hij als een zelfmoordartiest speelt ivp op de achtergrond.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 14, 2011, 11:57:26 am
Volgens mij maak je jezelf er te makkelijk vanaf om me van hypen te beschuldigen. Ik heb namelijk de afgelopen paar dagen al flink wat afwijkend en verdacht gedrag van je gevonden. Het feit dat je daar niet inhoudelijk op ingaat, maar me alleen beschuldigt van hypen, maakt het niet beter.

Overigens heb je gelijk dat Bob opvalt door stilte, maar daar kan ik niks mee. Als iemand niet post, valt er ook niks verdachts te ontdekken. Daarbij zie ik zo'n overduidelijke inactiviteit ook niet als teken voor wolverij. IC, denk je dat Bob bewust een dag niks post en niet stemt, omdat hij zich als wolf gedeisd wil houden? Zou hij op zo'n manier de pot willen winnen?

AK nog steeds moeilijk te peilen. Lijkt me ongeveer safe. Ik dacht trouwens dat hij met zijn post op vrijdag bedoelde dat zijn stem voor die dag op Stijn zou en dat hij (wegens tijdgebrek) later nog eens zou kijken naar Loucom en LR (bleek later Loucom en IC) bedoeld te hebben).

LR kwam met een flitsende start in de pot, zakt nu qua inbreng wat weg. Geschrokken van alle aandacht die hij kreeg?

Dan Mir, die mij nog niet heel erg opgevallen was. Eens kijken of er een link met IC (of een van de anderen) te vinden is. Ten eerste valt op het niet-stemmen op de 1e dag. Random stemmen had voor de hand gelegen, waarom deed hij dat niet? Als wolf zou hij kunnen wachten om laat op de avond nog een mede-wolf te kunnen redden. Scenario, beetje vergezocht: medewolf ligt onder vuur, moet mogelijk gered worden. Valt op als Mir laat nog een doorslaggevende stem doet, tenzij hij vantevoren al aankondigt om heel laat te gaan stemmen. Uiteindelijk blijkt medewolf niet in gevaar, dus Mir laat zijn stem lopen. Plusje voor de combinatie Mir-LR, omdat LR precies past in dit profiel van een medewolf.
Mir op vrijdag, interpreteert de reden voor stemmen op Baha niet. Kan komen omdat hij de timing mist (bij het stemmen op Baha was nog niet bekend dat hij zelf ook niet zou stemmen), maar hier kan het perspectief ook meegespeeld hebben. Mir stemt vervolgens op Hasharii, komt met wat quotes die ik eerder ook in mijn lijstje aangestipt had. Plusje voor combinatie Mir-IC (en in mindere mate voor Mir-Stijn), als je de stem van Mir op Hasharii als verdediging ziet van medewolf. Extra plus voor Mir-IC, omdat ze na de lunch het beide nodig vinden om hun stem op Hasharii extra te verantwoorden.
Na de niet-lunch: Mir komt met de theorie dat Wilders Bane was, of dat Rutte de hap geblokkeerd heeft. Grappig om te zien dat ook IC in zijn eerste post na de lunch niet denkt aan de mogelijkheid van een vergeetachtige wolf. Kan komen omdat ze beide weten dat er wel degelijk een hap ingestuurd was?

Bij het nalezen blijft IC verdacht: In eerste instantie denkt hij er niet aan dat de wolven de hap kunnen zijn vergeten, later wordt hij daarop gewezen en koppelt hier Bob aan. En vervolgens is Bob ineens verdacht, omdat hij gewoon weinig post. Komt niet overtuigend over als iemand die echt naar wolven op zoek is.

Mir maakt ook geen duidelijke villie-indruk. Of anders gezegd: Er zijn allerlei dingen te vinden die goed te verklaren zijn als wolvengedrag. Niet allemaal sluitend (het niet-stemmen van Mir is bijvoorbeeld alleen te verklaren met LR als medewolf, niet met IC), maar overall geeft het me een slecht gevoel.

Shortlist: IC, Mir

Edit: Ik heb de posts van LR nog niet nagelezen, maar bedacht me dat hij waarschijnlijk net zo verdacht is als Mir. Voorlopig ook op de shortlist, vanmiddag nog eens doorlezen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 14, 2011, 12:05:37 pm
Niet stemmen kan ook gewoon zijn omdat Mir het vergeten was. Ik zou het niet als tactiek zien. Uitstellen kan wel, maar het niet voten lijkt me gewoon een ongelukje.

Ben wel benieuwd wat Mir van IC en LR vind eerlijk gezegd.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 14, 2011, 12:36:21 pm
Wel, de pot komt aardig op gang. Gisteren was er niks te beleven, ik besluit eens lekker uit te slapen en meteen volle bak.

@Pingwin en Ivo:
Niet stemmen kan ook gewoon zijn omdat Mir het vergeten was. Ik zou het niet als tactiek zien. Uitstellen kan wel, maar het niet voten lijkt me gewoon een ongelukje.

Ben wel benieuwd wat Mir van IC en LR vind eerlijk gezegd.

Volgens mij heb ik dat niet-stemmen al voldoende uitgelegd, maar vooruit, nog maar een keer.
Ik werk op donderdag van 's middags tot 8 uur. Ik moet dus of mijn stem voor vertrek al insturen, of hopen dat de host wat later is en hem na 8 uur nog insturen. De pot was toen net begonnen en er was nog absoluut niks waardoor ik 's morgens mijn al stem zou kunnen bepalen (Yela doet niet mee :P). Random stemmen had ik geen zin in. Daarom koos ik ervoor om het gokje te wagen dat ik na 8 uur nog even wat na zou kunnen lezen en alsnog stemmen. Lukte dat niet, dan was een keertje niet stemmen in ronde 1 ook niet zo'n ramp. Dat laatste gebeurde niet. Ik was het dus niet vergeten.
Maar ik had dit allemaal al een keer uitgelegd, of jullie het geloven moeten jullie zelf weten natuurlijk.

IC vind ik erg aanwezig, maar de ervaring leert dat als IC aanwezig is, dit weinig zegt over zijn rol en hij er wel standaard uitgestemd wordt. Ook nu ligt hij weer onder vuur. Voor de wolven een mooie kans om mee te lopen, niemand neemt het je kwalijk als je helpt IC eruit te stemmen. IC is op mij nog niet wolverig overgekomen, maar ik wil hem zeker ook nog niet safe zetten, alleen waarschuwen voor tunnelvisie.
LR is een ander verhaal. Van hem heb ik nog weinig opvallends gezien, samen met Bob. Dat moet ik even nalezen voordat ik die vraag kan beantwoorden.

@Mir, duikboot-Bob?

Goed dat je het benoemd.

Maar Bob is stil, en dus gevaarlijk.

Wel mee eens dat IC hier erg makkelijk aanhaakt op Bob. Maakt dit hem wolf? Niet per se. Is Bob wolf? Misschien. Ik ben het echter met Ivo eens dat de kans groot is dat als Bob wolf is, zijn medewolf voor de zekerheid een hap zou insturen, omdat Bob de hele dag niet gepost heeft. Althans, dat zou ik wel doen. Een inactieve Bob is geen verklaring voor een mislukte hap. Of zijn medewolf moet ook hebben liggen tukken natuurlijk. Of er vanuit gaan dat hij dood zou gaan. Interessante gedachte. Stijn? Ik had Stijn al safe staan...

Ivo valt op in positieve zin. Villie, of een goede wolf.

Edit: Over LR: Deze is me een groot raadsel. De eerste dag loopt hij voorop bij de hierboven genoemde groep mensen die standaard IC aanvallen. De tweede dag haalt hij fel uit tegen Stijn, stemt al vroeg op hem en komt daarna volgens mij niet meer online. Althans, hij post niet meer en er gebeurt die avond genoeg om op te reageren als je online bent. De grote afwezige dus.
Dit werpt een interessant licht op het geval Bob: Misschien verliep de communicatie stroef en had LR, omdat hij zelf ook niet aanwezig was, niet door dat Bob inactief was en geen hap instuurde en stuurde LR dus ook geen (backup) hap.
Voor ik er gezeur mee krijg: Ik zeg niet dat het zo gegaan is, maar het is wel een serieuze mogelijkheid.
Edit-edit: Een inactief wolvenkoppel lijkt me, LR een beetje kennende, onwaarschijnlijk, maar het kan hier om een incident gaan.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 14, 2011, 12:45:07 pm
Ik vind Bob wel opvallen.
IC zit hem verdacht te maken, wil op hem stemmen.
Bob komt online, geeft kort wat weer en gaat verder niet op alle beschuldigingen in. Als wolf zijnde zou  je het eerder wel doen omdat je absoluut niet uit de pot wilt.
Maar het kan ook dat hij koelte nog beetje wil houden aangezien als je juist fel op beschuldigingen ingaat meer mensen op hem gaan stemmen.

Dat LR rustiger wordt is misschien ook niet raar, in begin wel aanwezig zijn zodat je niet als inactief eruit gestemd kunt worden. En later rustiger worden zodat aandacht niet zoveel naar je uitgaan.

Maar Bob - LR lijkt me dan geen goede combinatie. Beide rustig.

Pingwin is vrij rustig aan het reageren. Wat hij normaal wel veel feller doet als hij wolf is, dus zal hij dat wel niet zijn.

Ivo probeert de aandacht bij Bob weg te halen omdat hij heeft van als je niets inbrengt je er ook niets over kunt zeggen. Dus zullen we in feite allemaal maar stil moeten worden en een reactie op een dag geven. Terwijl het ook tactiek kan zijn.

AK, maakt hier en daar wat foutjes, lijkt me dat een wolf niet zo snel erin vergist.

Mir geeft net een analyse, kan me er wel aardig in vinden. Ook niet veel opgeblazen dingen.
Zijn IC uitleg kan ik me ook wel in vinden.

Hmm ik kan me half half in vinden in stem op Bob. Maar hou er niet zo van op dat gevoel te stemmen. 
Heb wel een wolverig gevoel bij Ivo, maar moet me dan nog wel even in verdiepen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 12:49:16 pm
@Loucom,

Graag. Jouw analyse wordt door mij op hoge prijs gesteld. Daarnaast hoop ik om 15:00 een persconferentie te kunnen geven.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 14, 2011, 01:07:22 pm
Er heeft in ieder geval iemand schik in het thema van de pot. :)

@Mir: clear over het niet stemmen. Over IC deel ik opzich je mening tot die 'dood van hasharii goh wat erg' post en die aanval op Ivo die IC zou hypen zit me ook niet lekker, ondanks dat IC dan zijn stem wel op bob zet. Of eigenlijk mede daardoor, want als IC echt vind dat Ivo aan het hypen is waarom stemt hij dan op blinde-vlek-bob ipv Ivo?

Je hebt wel gelijk dat IC zichzelf weer oldskool aan het doodspelen is.

Over Mir, speelt wat op de achtergrond, is er duidelijk wel en maakt een linkje tussen bob en LR. Niet al te gek gedacht gezien het wel in LR zijn doen en laten past. Eens dat LR weg gezakt is na een actieve start en als wolf vind LR dat wel prettig volgens mij.

Ik blijf bij mijn rijtje van LR-Mir-IC.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 14, 2011, 01:27:12 pm
Actie in de tent, mooi zo.

@Mir, uitleg over het niet-stemmen is duidelijk. Je zegt nu dat je dit keer niet random wilde stemmen. Klinkt logisch en kan ook echt zo zijn, maar stipte alleen maar aan waarom je wellicht geen zin had in random stemmen. Maar goed, dat blijft inderdaad een kwestie van geloven.

Wat me verder aan de post van Mir opvalt is, dat het een lange post is, waarin hij heel veel mensen zo'n beetje in het midden laat. IC is niet wolverig, maar ook niet safe. Ik val op als goede villie of als goede wolf, Bob is misschien wolf, Stijn was al safe maar misschien nu toch verdacht, etc. Het blijft allemaal erg vaag. Het enige echt concrete dat ik eruit haal, is dat je Loucom helemaal niet noemt. ;)

Ivo probeert de aandacht bij Bob weg te halen omdat hij heeft van als je niets inbrengt je er ook niets over kunt zeggen. Dus zullen we in feite allemaal maar stil moeten worden en een reactie op een dag geven. Terwijl het ook tactiek kan zijn.
@Loucom, zo bedoelde ik het niet. Juist omdat het voor wolven het makkelijkst is om niet of helemaal niet te posten, vind ik dat een slechte basis voor een verdenking. Ten eerste omdat elke wolf weet dat het opvalt, ten tweede omdat het wel heel suf is om zo als wolf te winnen. Daarom zet ik mijn twijfels bij de stem van IC op Bob: ik vind het een te makkelijke stem van IC en ik zie in het inactief-zijn van Bob geen duidelijke aanwijzing dat hij zou wolven. Ben het op zich wel met je eens dat Bob's uitleg van vanochtend heel summier is, voor iemand die sinds donderdag niet meer gepost heeft.

Ben verder benieuwd naar de persconferentie van AK.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 14, 2011, 02:37:43 pm
@Loucom, zo bedoelde ik het niet. Juist omdat het voor wolven het makkelijkst is om niet of helemaal niet te posten, vind ik dat een slechte basis voor een verdenking. Ten eerste omdat elke wolf weet dat het opvalt, ten tweede omdat het wel heel suf is om zo als wolf te winnen.

Toch werkt het verrassend vaak! Het begint pas na een tijdje op te vallen en als de wolven het dan nog één of twee dagen weten te rekken, kunnen ze winnen.
Dat het een suffe manier is om te winnen, ben ik zeker van je eens, maar dat is een opvatting die niet iedereen deelt. Voor sommigen gaat het om het spel, voor sommigen om het winnen. De José Mourinho's onder ons kunnen best duikboten.

Ik moet weer werken, dus ook weer nu mijn stem insturen. Bij gebrek aan beter naar Bob. Niet dat ik 100% overtuigd ben, maar ik kan niet weer gokken zoals donderdag en hij zit me sowieso niet lekker. En zijn dood zegt sowieso iets over een mogelijke combinatie met LR of iemand anders.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 14, 2011, 02:42:01 pm
Een van de eerste keren in dagen dat ik tijd hiervoor heb, zal even nalezen wat er dit weekend allemaal is gezegd en gebeurt en zal daarna eens komen met een mogelijke stem.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 14, 2011, 03:03:31 pm
Ten eerste moet ik zeggen dat dit niet de wijze is waarop ik ww speel en ik het leuk vind om ww te spelen, maar heb weinig tijd gehad en ben heel weinig online geweest. Hash dood op vrijdag, te verwachten, vooral als je die spelronde zelf niet eens stemt. Bob die dag ook niet gestemd, hij is nog niet echt verbeterd qua activiteit in de tijd dat ik niet meer aan ww deed merk ik.

Geen hap, door de fluff die is geschreven lijkt het alsof wilders gehapt is, maar weet niet of Mr. Black dit ook werkelijk zou laten blijken in de fluff, hoe dan ook de fluff vind ik vreemd of dit nou wel zo is, of niet. Wellicht wel iets voor Wilders te overwegen, vooral als hij de eerste ronde de rol van seer had en een wolf had geseerd. Indien dit laatste het geval is, is het wellicht beter voor Wilders om uit te komen, maar dit laat ik aan Wilders zelf over.

Alhoewel ik zie dat mensen zeggen dat Wilders donderdag de banerol had? Mag ik vragen hoe jullie hierbij komen?

Ivo maakt een hele grote post, waarin hij vooral onder andere mij ook aanvalt, maar dan eindigt hij met het volgende:
Citaat
Edit: Ik heb de posts van LR nog niet nagelezen, maar bedacht me dat hij waarschijnlijk net zo verdacht is als Mir. Voorlopig ook op de shortlist, vanmiddag nog eens doorlezen.

Waarom noem je mij eerder al medewolf, zeg je dat ik geschrokken zou zijn van de aandacht etc. zonder dat je me posts hebt gelezen? Dit is werkelijk te vreemd voor woorden. Ook noem je mij  verdachten, zonder hier werkelijk een of andere aanleiding voor te geven.

Loucom:
Citaat
Ik vind Bob wel opvallen.
IC zit hem verdacht te maken, wil op hem stemmen.
Bob komt online, geeft kort wat weer en gaat verder niet op alle beschuldigingen in. Als wolf zijnde zou  je het eerder wel doen omdat je absoluut niet uit de pot wilt.
Maar het kan ook dat hij koelte nog beetje wil houden aangezien als je juist fel op beschuldigingen ingaat meer mensen op hem gaan stemmen.

Ik ben het niet eens met deze redenering. Juist indien je als wolf op alle beschuldigingen ingaat, vooral als je inactief bent valt het helemaal te veel op dat je verschrikkelijk defensief aan het spelen bent en komt er vanwege dit nog meer een negatieve sfeer tegen je, juist het niet ingaan op de beschuldigingen staat slecht voor bob in mijn optiek.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 03:06:48 pm
+++For Inmediate Release+++

Dames en heren, de voor hedenmiddag 15:00 uur aangekondigde persconferentie zal wegens een onverwachte samenloop van omstandigheden voor onbepaalde tijd worden uitgesteld.


Sorry dame en heren,

In tegenstelling tot wat ik verwacht had, is de zaak ineens eens tuk meer losgekomen dan ik had voorzien. Gisterenmidadg rond deze tijd had ik een ernstige verdenking tegen IC en Loucom en (iets) minder ernstige verdenking tegen Steijn.

De lezing van Pingwin en Ivo (die kunnen niet allemaal in het complot zitten, te weinig wolven ;)) dat IC nu dom aan het spelen is, heeft mij enigszins aan het denken gezet. Ik kijk de pot nog even aan en probeer voor vanavond mijn stijmplan te trekken.

LR, ik zie je graag komen.

-warning: ik zie het, ik ga kijken.

-edit: LR heel snel over Xeert. 1e dag voelde hij zich veilig en kon hem niets overkomen. Ik zag dit pas bij herlezen en ik meen dat Ivo mij daarop wees. (ik had het in ieder geval niet direct zelf gezien).
De tweede dag hoorde Xeert niets van zijn leden. Klinkt als Sorc.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 14, 2011, 03:25:20 pm
@LR. Hier de quote uit de fluff van donderdag, waaruit het lijkt dat Wilders die dag Bane was:

Hier zaten ze dan wel fout, maar vroeg of laat zouden ze dat linkse tuig vinden. Met dat gevoel in zijn achterhoofd bekroop hem een gevoel van onschendbaarheid, hij zat veilig in zijn huis, niemand wist waar hij was en zijn handlangers klaarde zijn klus. Wat kon er misgaan?[/i]

Dan verder over mijn vorige post, waarin ik je noemde. De eerste regel, over het feit dat je geschokken zou zijn van alle aandacht, mag je opvatten als een prik-actie. Je noemt net dat je weinig tijd hebt gehad afgelopen dagen, komt oprecht over. Prikactie geslaagd. :)

Na het teruglezen van alle posts van Mir en het schrijven van mijn posts, bedacht ik me dat ik enkele mogelijke relaties gevonden had met jou, maar je posts nog niet helemaal had teruggelezen. Vond het dus wel de moeite waard om te vermelden dat ik dat zeker nog de moeite waard vond om te doen en dat je daarmee nog op mijn verdachtlijstje stond/staat.

LR, over je redenering over Bob:
Juist indien je als wolf op alle beschuldigingen ingaat, vooral als je inactief bent valt het helemaal te veel op dat je verschrikkelijk defensief aan het spelen bent en komt er vanwege dit nog meer een negatieve sfeer tegen je, juist het niet ingaan op de beschuldigingen staat slecht voor bob in mijn optiek.
Je zegt dus dat een actieve verdediging Bob nu extra verdacht gemaakt had en dat je hem nu vanwege zijn niet-actieve verdediging juist extra verdenkt. Mag ik dan concluderen dat je hem sowieso verdenkt, ongeacht hoe zijn post van vanochtend was uitgevallen? Of hij nu een actieve verdediging voert of het (zoals nu) naast zich neerlegt, in beide gevallen zie je daarin aanwijzigingen voor zijn wolfschap? Klopt dat?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 14, 2011, 03:37:59 pm
Citaat
Je zegt dus dat een actieve verdediging Bob nu extra verdacht gemaakt had en dat je hem nu vanwege zijn niet-actieve verdediging juist extra verdenkt. Mag ik dan concluderen dat je hem sowieso verdenkt, ongeacht hoe zijn post van vanochtend was uitgevallen? Of hij nu een actieve verdediging voert of het (zoals nu) naast zich neerlegt, in beide gevallen zie je daarin aanwijzigingen voor zijn wolfschap? Klopt dat?
Incorrect, een actieve verdediging had hem in de ogen van de meeste mensen verdachter gemaakt, niet expliciet voor mij, juist vanwege het ontwijken van zo'n actieve verdediging is het zo dat het lijkt het voor mij alsof hij alles probeert te doen om niet te verdacht over te komen een positie die vaak door wolven wordt ingenomen
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 14, 2011, 04:00:01 pm
Grappig. Ik kondig aan om Bob te gaan stemmen en Bob is ineens niet zo Silent meer. Reden te meer om mijn stem op hem te houden.

Wat Ivo betreft: in feite heeft hij gewoon gelijk. In zijn analyse over mij kan ik hem geen ongelijk geven. Daarom is het ook een mooie hype als hij blaft, maar misschien te kortzichtig als hij een villie is. Maar op dit moment kan ik het niet weerleggen.

Moet nu weg, de plicht roept.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 14, 2011, 04:02:09 pm
Ivo:
In het begin is er een hype met LR. Ivo ziet dat niet zo zitten. Hij zit dan na te denken over Lazo of Baha, omdat Baha afwezig was (en wel mooi dat je dan net niets kunt zeggen van inactieven).
Dat IC en Pingwin niet in elkaars haren vliegen vind hij raar.
Daarna zet hij Mir bijna op safe. Zitten IC en Ping toch met elkaar in haren. En IC dus verdacht.
Als ik het zo lees vind ik niet echt super veel verdenkingen op Ivo, maar mijn gevoel zit daar niet zo lekker.

Lr:
In begin niet aanwezig, gaat dan op Stijn in. Kan niet zoveel over hem zeggen. Vandaag is hij echt aanwezig. Nog niet echt iets van dat ik heb die verdenk ik of naar gevoel bij.

Stijn:
Vind inactiefjes stemmen niet eerlijk, moet maar naar ww jury. En afgelopen vrijdag waren veel mensen op Stijn, Hashirri is eruit en de mening over Stijn is er niet meer?

Ik vind wat Stijn betrefd IC wel opvallend. Vrijdag nog zo makkelijk mee op Stijn en alles en vandaag hoppa ineens naar Bob, vanuit het niets, nouja vanuit de avondactie.
Maar als Bob wolf is, durf ik IC bijna safe te zetten. Hij zal normaal niet zijn mede wolf verdacht maken aangezien hij er erg snel uitgestemd wordt.

Mir was wel eerste die weer begon wat Geert kon zijn. Ic gaat hier op in en geeft nog een mogelijk. Mir was dat je bedoeling? Dat Geert verteld wat hij is zodat je als wolf zijnde kunt happen?

Ivo, Bob, Mir verdacht
IC, Stijn lichtjes verdacht
Pingwin, LR, AK niet zo verdacht.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 14, 2011, 04:11:31 pm
Grappig. Ik kondig aan om Bob te gaan stemmen en Bob is ineens niet zo Silent meer. Reden te meer om mijn stem op hem te houden.

Nee IC, dat komt omdat het maandag is. Makkelijke opmerking van je. Beetje mij in kwaad daglicht stellen omdat ik jou verdenk?

Ik ben overigens bezig met een post, maar hier wilde ik even op reageren.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 14, 2011, 04:25:56 pm
@LR: ik ben het met je eens dat het heel apart is dat je door Ivo verdacht gezet wordt terwijl die jouw posts niet heeft gelezen.

@loucom: ik mis in je post de stap tussen analyseren en verdachtmaken. ik vrees dat ik je gedachtengangen dus niet echt kan volgen.

@Bob: nu weer wakker?

Ik merk dat een aantal mensen aan het analyseren en concluderen zijn zonder aan te wijzen waaruit ze die conclusies halen. Hierdoor kan ik sclecht inzien waarom mensen stemmen zoals ze stemmen. Ivo is hier koning in en ik moet zeggen dat precies dat punt bij mij alarmbellen doet rinkelen. Zijn posts zien er vaak zo uit:

"* Naam* maakt een post waarin hij dat en dat en dat doet
Conclusies:
verdacht: * Naam* "

ik mis de stap tussen de beschrijving en de conclusie....
verder vind ik het punt dat LR aanstipt ook een wezelijk.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 14, 2011, 04:29:32 pm
Ten eerste moet ik zeggen dat dit niet de wijze is waarop ik ww speel en ik het leuk vind om ww te spelen, maar heb weinig tijd gehad en ben heel weinig online geweest.

Dit geldt ook absoluut voor mij. Ik had niet verwacht het zo druk te hebbenen zoals Stijn al eerder een keer zei: het is erg lastig om een dag te missen en daarna weer mee te doen, je mist dan erg veel. Maar ik heb me ingeschreven dus ga me best nog doen om er wat van te maken.  Ik wil zeker geen duikbootwolf of duikbootvillie zijn en dit zal nooit een tactiek van me zijn dus het zegt niks over mijn rol.

Ik heb al twee stemmen op me zie ik en dat vind ik opvallend. Het lijkt nu een beetje ‘jij stemt op mij, ik verdenk jou’, maar je zou verwachten dat er in ronde 3 wel betere argumenten zijn. Alhoewel, ik kan ook begrijpen dat ik een blinde vlek ben.

Laat we eens per persoon gaan lezen, misschien helpt dat meer:

Eerst Ivo. Ivo ben ik geneigd safe te zetten. Hij speelt goed mee, eigenlijk een beetje hetzelfde als de vorige pot en toen was hij gewoon villie. Hij stelt duidelijke vragen over dingen die hij oprecht wil weten en analyseert de actie goed. Zeker geen lynchkandidaat vandaag.

Stijn heeft het zelfde probleem als ik en is ook met nog weinig gekomen. Hij zou zich na het weekend herpakken dus ik verwacht nog wel een goede post van hem. Tot dan kan ik alleen maar zeggen dat ik denk dat Stijn zo als wolf nooit zou spelen en daarom verdenk ik hem nu niet.

**besloten om dit te laten zitten en over te gaan naar de verdachten omdat ik over sommige niet veel kan zeggen**

Inquisitor Constantine
Zegt weinig in het begin, maar post wel. Zit een beetje te prikken en reageert op anderen, maar zonder al te veel woorden. Hij stemt in ronde 1 en ronde 2 op Stijn, alleen maar door één post, die nog niet eens verdacht was. Ik vind dit erg makkelijk van IC en van hem mogen we zeker meer verwachten dan dit soort non-argumenten. Ik had verwacht dat er daarna nog wel iets van hem gaan komen, maar hij gaat van de ene korte post door naar de andere. Na eerst twee ronden makkelijk op Stijn gaan heeft hij nu een nieuw doelwit in mij. Hij stemt op mij omdat ik stil ben. Het is ronde 3 en IC kan nog steeds niet met goede argumenten komen om op iemand te gaan stemmen. Hij speelt erg makkelijk en dat is typisch voor een wolf, want voor een wolf is het een makkelijke stem. Daarnaast ben ik ook van mening dat inactiviteit helemaal niks zegt over iemands rol. Maar ik ben benieuwd of hij nog steeds op mij gaat stemmen nadat ik heb gepost. Villie-IC kan veel beter.

Pingwin vond ik in het begin erg verdacht en heb ook eens op hem gestemd, maar ik kan niet goed uitleggen wat er verdacht aan hem is. Ik vond dat hij anders speelde in het begin, veel minder als de observant en analist villie-Pingwin. Toen ging hij ook nog in discussie met IC en toen dacht ik even dat ik de twee wolven zag, wat ik alsnog niet uitsluit. Echter begint hij vandaag een stuk beter en daardoor wil ik hem wel vertrouwen geven voor nu. Niet verdacht maar zeker niet safe.

Maar er zijn dus 3 wolven, dan zouden ze opzich best wel een keer een avond niet happen. Maar dat is opzich geen informatie voor ons.
Loucom safe of dikke bluf. Voor mij safe.

AK komt goed over, lijkt villie voor mij op dit moment. Lord Raven & Mir zou ik niet weten, maar dat komt later. Ik moet die nog eens goed bekijken, maar voor deze ronde is dat niet nodig.

Richting safe: Ivo, Stijn, Loucom
Nu niet verdacht: Pingwin, Aunknorrie
Geen idee: Mir, Lord Raven
Verdacht & Stem: IC

@Bob: nu weer wakker?

Ja en jij?


@ Loucom: Zou je nog eens kort kunnen uitleggen waarom ik verdacht ben volgens jou? Ik haal het er niet uit.

EDIT:
Ik merk dat een aantal mensen aan het analyseren en concluderen zijn zonder aan te wijzen waaruit ze die conclusies halen. Hierdoor kan ik sclecht inzien waarom mensen stemmen zoals ze stemmen. Ivo is hier koning in en ik moet zeggen dat precies dat punt bij mij alarmbellen doet rinkelen. Zijn posts zien er vaak zo uit:

"* Naam* maakt een post waarin hij dat en dat en dat doet
Conclusies:
verdacht: * Naam* "

ik mis de stap tussen de beschrijving en de conclusie....
verder vind ik het punt dat LR aanstipt ook een wezelijk.


Hier doe je het zelf ook ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 14, 2011, 04:39:51 pm
Incorrect, een actieve verdediging had hem in de ogen van de meeste mensen verdachter gemaakt, niet expliciet voor mij, juist vanwege het ontwijken van zo'n actieve verdediging is het zo dat het lijkt het voor mij alsof hij alles probeert te doen om niet te verdacht over te komen een positie die vaak door wolven wordt ingenomen
Ok, helder. In principe is verdedigen verdacht, maar omdat wolven dat ook weten, wordt niet-verdedigen uiteindelijk ook verdacht. Beetje hetzelfde gevoel heb ik bij IC, op dit moment.

Stijn, volgens mij slaat het nergens op, wat je in eerste instantie zegt over mijn verdenking van LR. Ik ben de hele pot actief aan het volgen en heb dus sowieso een behoorlijk beeld van iedereen. Dat ik daarbij de posts van Mir nog eens doorspit en al met al een slecht gevoel bij LR overhoud, kan toch? Je doet nu net alsof ik de posts van LR nog nooit gelezen zou hebben.

Dan verder over het feit dat je mijn verdenkingen niet kan volgen. Dat snap ik eigenlijk ook niet, alhoewel ik het wel schattig vind dat je me hierin een "koning" vind. Lees mijn posts over IC nog eens terug en dan de laatste post van IC. Hij is het eigenlijk zelfs eens met mijn analyse, hij snapt dus in ieder geval waar mijn argumenten vandaan komen en waarom ik vind dat die hem verdacht maken. Valt me op dat je ook bij Loucom zegt de stap tussen analyseren en verdachtmaking te missen. Laat ik het eens wat anders vragen: Wat zou je graag in mijn posts willen zien, zodat je het kan volgen?

Post van Bob: Komt op mij redelijk oprecht over, als iemand die probeert er het best van te maken, niet een wolf die aan 'damage control' aan het doen is.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 14, 2011, 04:51:46 pm
Hmmm, als wolf heeft Bob eigenlijk maar een optie, met een goede post komen waarvan de toon mensen aanstaat. Als villie heeft hij niet echt andere opties behalve dood gaan. :) Daar schieten we dus eigenlijk weinig mee op. Inhoudelijk volgbaar en niet echt onredelijk alhoewel IC aanvallen op geen serieuze wolfkandidaat aandragen door tijdgebrek kan komen. Alhoewel IC duidelijk wel tijd heeft om zich te verdedigen en duidelijk wel aan damage control probeert te doen na eerder op de middag de wind te zien draaien.

Ik vind IC weer eens lastig te pijlen, heeft niet al te lang geleden ook een potje als wolf gewonnen met expres op de achtergrond blijven en daar heeft het nu ook wat van weg. Ff kijken of ik die oude pot nog kan opduiken.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 05:55:41 pm
Jongens en meisje,

Dag was onverwachts druk en ik ga nu mijn dochter ophalen. Ik probeer nog online te komen. (Sprak hij hoopvol)

Met groet,

ak
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 14, 2011, 06:37:58 pm
Laat ik het eens wat anders vragen: Wat zou je graag in mijn posts willen zien, zodat je het kan volgen?

Wat je verdacht vind aan de mannier van spelen. Nu zie ik vooral:
1. mannier van spelen
3. Conclusie

ik hoop dat je me zo snapt.

Ik heb het gevoel dat Bob doodgehyped wordt, al zou het typerend zijn voor mijn pot als hij wolf is  :o
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 14, 2011, 06:54:49 pm
Stijn, ga jij ook nog met meer komen?

Ik heb nu geen idee wie je verdenkt en wie niet etc. Je zou je herpakken ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 14, 2011, 06:59:06 pm
Kan nog snel even online komen en van Bob zie ik niet meer dan: "IC is wolf want hij stemt op mij". Verder begin ik een heel slecht geboel bij Ivo te krijgen.

Loucom daarentegen geeft mij een positief gevoel. Ik neig haar safe te zetten, net als Ping en Stijn. Lord Raven zegt me op dit moment helemaal niets.

We zullen zien hoe het gaat. Ga ik dood, dan ga ik dood, en dan doen jullie hopelijk hier iets mee.  :)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 07:00:21 pm
Jongens en meisje,

Ik heb lopen blunderen in mijn posts en ik ben nog even nagegaan in wat ik gedaan heb. In eerste instantie had ik een verdenking uitgesproken tegen LR en Loucom. Mijn latere correctie was dus fout. Sorry, mea culpa en zo.

Geslagen liep aK teurg naar de kabinetszetel. Hij had wat uit te leggen aan de kamer.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 14, 2011, 07:01:23 pm
Kan nog snel even online komen en van Bob zie ik niet meer dan: "IC is wolf want hij stemt op mij". Verder begin ik een heel slecht geboel bij Ivo te krijgen.

Ik kom met argumenten, jij niet.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 14, 2011, 07:02:10 pm
Stijn, ga jij ook nog met meer komen?

Ik heb nu geen idee wie je verdenkt en wie niet etc. Je zou je herpakken ;)

klopt het probleem is dat ik zelf ook nog geen idee heb.

Ik denk dat ik Ivo ga stemmen omdat ik hem welliswaar heel actief vind, maar ik zijn posts vaak veel lucht vind bevatten. (ik weet het ik mag niets zeggen) Toch heb ik bij heb het slechtste gevoel. En IC ik haat je als je wolf bent.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 14, 2011, 07:05:13 pm
Laat ik het eens wat anders vragen: Wat zou je graag in mijn posts willen zien, zodat je het kan volgen?

Wat je verdacht vind aan de mannier van spelen. Nu zie ik vooral:
1. mannier van spelen
3. Conclusie

ik hoop dat je me zo snapt.
Nee, ik snap het nog steeds niet. Ik vraag je wat je mis, en je zegt nog steeds alleen wat ik schijn te posten volgens jou, namelijk stap 1 en 3. Wat is stap 2, volgens jou? Ik weet namelijk echt niet wat je van me wilt horen. (Weet trouwens niet of het echt uitmaakt, kennelijk vind je het interessanter om mij niet te begrijpen, dan om je voor de rest in de pot te verdiepen.

Edit: Mijn stem op IC. Hij komt echt met te weinig, blijft hangen op Bob. Als hij denkt eruit te gaan, zou hij ook nog observaties kunnen delen, zodat we daar (mocht hij villie blijken) echt nog wat mee kan doen. In plaats daarvan laat hij het er bij zitten en mogen wij het oplossen, zonder dat hij ons daarbij helpt door nu nog zijn mening te geven. Klinkt niet als een villie die de pot wil winnen, maar een wolf die niet meer informatie prijs wil geven.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 14, 2011, 07:12:54 pm
stap 2 is dat je uitlegd waarom gedrag in stap 1 verdacht is

1. constateer gedrag
2. leg uit waarom dat schokkend/ niet schokkend is
3. conclusie

Ik weet dat ik niet de persoon ben om te zeuren over argumenten daar ik zelf argumenteer als een krant, maar van jouw ben ik beter gewend
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 14, 2011, 07:21:08 pm
Ik ga mee met Ivo op IC.

Ik heb Mir, LR en IC vanmorgen als verdachten ge-identificeerd, daar zie ik geen verandering in. Ok, Bob komt in eens tot leven en moet heroverwogen worden. Maar Bob staat al op omvallen. Ik zie verder niemand tegen Mir of LR maar wel Ivo tegen IC en om iemand dood te spelen heb je stemmen nodig, meer dan alleen die van mezelf.

Oftewel IC it is.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 14, 2011, 08:09:51 pm
The Dragon's Lair, 18.26, 14-03-'11
Er bleef een grote verdeeldheid onder de PVV'ers, enkele VVD'ers en CDA'ers, er was tevens een groot onderling wantrouwen tussen de verschillende partijen. Was er eerst felle discussie over de CDA'er S. Tijn en H. Asharii, nu ging het maar liefst om drie personen. S. Tijn, gister nog ternauwernood aan de dood ontsnapt riep om de dood van Ivo, het Almeerse raadslid en tevens gedeputeerde in Overijssel. Bob schreeuwde boven hem uit, die VVD'er I. C. moest er aan. Iemand die alleen zijn voorletters opgaf moest wel iets te verbergen hebben. Daarna riep L. Raven, uitbater van de kroeg 'The Dragon's Lair', wat is dat voor slechte reden, jij bent vast een socialist! Weg met jou! Ook P. Ingwin, A. Knorrie, mevr. Loucom en dhr. Mir gooide zich in de strijd. Een stevige discussie, die al snel omsloeg in een stevige knokpartij. Plots ging er een mobieltje af, dat kon maar één iemand zijn, G. Wilders. Snel stopte iedereen met vechten. L. Raven, als kroegbaas zijnde, nam de telefoon op. Iedereen ging rustig weer zitten en keek hem verwachtingsvol aan, wat had Geert te melden? Iedereen, behalve I.C. 'Sorry baas, I. C. is dood, ongelukje.'

Ergens in Limburg, 20.01, 14-03-'11
(http://headlines.nos.nl/documents/8c/e8/8ce88b0466dc750b237efd8e09d2a3b9.small.jpg)
Goedenavond, de slachtpartij onder politici blijft doorgaan. Vandaag is I.C. het slachtoffer geworden. Onder dubieuze omstandigheden is hij gevonden in een Haags café. De politie heeft het vermoeden uitgesproken dat het om een extreem linkse, anarchistische groepering gaat. Van Geert Wilders ontbreekt nog altijd ieder spoor. Het gerucht gaat dat hij is ondergedoken, uit angst voor een aanslag op zijn leven. Meer hier over, vanavond in Nieuwsuur. Bij het UWV moeten duizenden banen geschrapt worden...

Peinzend zette Wilders de tv weer uit, weer slecht nieuws en daar zou Mark ook niet erg blij mee zijn. De PVV'ers bleven bezig met andere fractiegenoten uitmoorden. Het werd tijd dat Geert zelfs eens wat ging doen. Hij wilde maar één ding en dat is wraak.


2. Bob - IC
5. Pingwin - IC
6. Aunknorrie - LR
7. Ivo - IC
8. Loucom - Loucom(1)
9. Inquisitor Constantine - Bob
10. Lord Raven - Ivo
11. Mir - Bob
12. Stijn19 - Ivo

IC is er niet meer. Hij was een VVD'er.

Ik zie dat er wat onduidelijkheid is over G.W. de fluff die ik net heb geschreven, geeft informatie over zijn rol van morgen. Dus niet over zijn rol vanavond! Verder zitten er in de fluff géén hints over deelnemers en hun rollen! Graag zou ik morgen zien dat iedereen voor de verandering eens stemt. :P
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 08:10:28 pm
Een beetje laat, maar ik probeer op LR te gaan.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 14, 2011, 08:28:45 pm
Ik hoop dat Wilders morgen goed nadenkt wat hij met zijn rol gaat doen, want dit kan ons maken of breken
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 14, 2011, 08:34:00 pm
Sorry, sorry. Ik dacht nog online te komen voor 8u en dat lukte niet meer.
En alles na te lezen had ik alleen mijn stem op Stijn gezet om op de manier waarop hij vind dat wij moeten posten.

Stijn al heb je nog geen flauw idee, dat is gewoon onzin. Want wij moeten op bepaalde manier van jou reageren, kun jij ook doen om zo tot conclusie te komen, verdacht, minder verdacht, safe.
Je bent vandaag online en enige wat je ongeveer vind is dat wij niet goed posten omdat wij niet analyseren en zo tot verdachtmakingen komen.
Ik zet gewoon puntgewijs neer wat ik van iemand kan vinden en daar meestal een direct reactie achter.

Bob je vroeg waarom ik je verdacht vind, nou omdat opzich bijna altijd wel iemand op beschuldigingen ingaat. En jij haast zo koel onder blijft met IC. Maar na jou laatste paar post waarin jij langere analyses maakt ga je mij toch meer richting minder schuldig. Ik weet niet goed wat ik van je moet vinden. Al kan ik me ergens ook wel wat in IC duikbootwolf over jou vinden.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 14, 2011, 08:46:32 pm
Ik zei het toch? :-\
Nou ja, ik snap het ergens wel, maar wie me een goede constructieve reden kan geven waarom IC verdacht was, krijgt van mij een sigaar.

@Loucom: Wat heb jij opeens? Eerst was je vrij afwezig, nu opeens voer je de boventoon.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 08:58:10 pm
"Wie zei je dat er zijn?
"De heer Joustra en iemand van de Dienst Diplomatieke en Koniklijke Beveiliging. Ze hebben besloten iedereen van het kernkabinet en de Commissie Stiekem mansbewaking te geven.

Volkert knikte nuchter.
Voor Bob, IC en Anita was het te laat, maar
voor LR en Loucom was de beveiliging onderweg.
Volkert keek de DKB-officier aan. De teams van Lazo en die andere, die kunnen we toch ook inzetten, ik voel me een beetje naakt zo.

En..is dat de reden waarom jij hier bent, Tjibbe?" Vroeg Volkert wat overbodig. Tjibbe knikte somber, helaas wel Volkert, volgens de dreigingsanalyse loop jij geen exceptioneel risico.

Volkert ontplofte en liep zijn privekantoor in met de woorden "leg dat maar aan Pim en de anderen uit!"
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 14, 2011, 09:34:47 pm
Heren, dame. Aangezien m'n internet eruit ligt, is het wat behelpen. Ik hoop vanaf m'n mobiel de lunch te kunnen posten. Dit kan ik echter niet garanderen. Mocht dit niet lukken, vrees ik dat de lunch morgen pas rond een uur of 12 gepost kan worden. Excuses voor het (mogelijk) ongemak.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 14, 2011, 10:12:08 pm
Breaking news!
Premier Mark Rutte is vannacht op brute wijze vermoord. Er zal morgen, indien omstandigheden het toelaten, een gepaste uitvaart volgen.

AK is dood, hij was Mark Rutte, de gastheer.

Morgen volgt fluff en kan ik de benodigde pm's beantwoorden. Op m'n mobiel gaat dit te moeizaam. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 10:19:03 pm
Dang, ik kan niet eens meer Joustra ontslaan.

Gepaste afscheidsfluff volgt.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 14, 2011, 10:20:59 pm
*diepe, diepe zucht.*  ::)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 14, 2011, 10:30:43 pm
Oh what the ... Ik mag toch niet meer inhoudelijk reageren, dus Mark smeet de eeuwenoude deur van de torenkamer dicht en zag daar de assistente van Schatsema. Zoals de meeste GL'ers zag ze er goed uit. Ondanks de prettige verpakking kon ze alleen maar een slechte boodschap hebben. "Wat de ffnnnee, wat voert jou hier naar toe? Op dit moment."

"Eigenlijk ben ik een soort van zoenoffer."

Offer, klopte wel. Prelude, het stuk wat Mark eigenlijk nog altijd wilde instuderen was Mark's laatste gedachte.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 14, 2011, 10:40:18 pm
@ Mir ?? Ik was heb vandaag 3 post gegeven, deze erbij 4. Had vandaag een dag vrij rest van de week gewoon werken hoor.

En was dat het enige wat je te zeggen had?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 15, 2011, 12:24:39 am
Ik bedoel niet zozeer het aantal posts, als meer de toon ervan. En het viel me gewoon op. Waarom heb je eigenlijk niet gestemd?
En ja, op dit moment is dat het enige wat ik te zeggen heb :-X
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 15, 2011, 07:48:26 am
damn it. hmm dan had ik iig gelijk dat AK anders speelde dan normaal  :-\
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 09:08:10 am
Hm, AK eruit zat erin, gezien zijn fluff van gisteren. Het leek wel heel duidelijk dat hij uitkwam. Aan de ene kant niet helemaal logisch, aangezien hij nog nauwelijks onder vuur lag. Aan de andere kant was het misschien, om Wilders een dag voor de hap te beschermen. Even nagekeken: Op vrijdag (dag van de mislukte hap) was Wilders nog Bane, kan zijn dat AK de aandacht af wilde leiden zodat Wilders de maandag zou overleven.

Terugkijkend denk ik dat we de posts van AK nu in wat beter perspectief kunnen zetten. Hij zei oorspronkelijk dat hij zich meer wilde verdiepen in LR en Loucom. Dit was een edit op een post van 's middags, toen hij plotseling weg moest. Diezelfde avond was er geen hap. Later maakte hij een correctie. De personen die hij verdacht had waren LR en IC. Ten slotten trok hij die correctie weer in; het bleken alsnog LR/Loucom. Wat ik vooral interessant vind is dat hij voor de mislukte hap het heeft over mensen waarin hij zich wil verdiepen. Na de mislukte hap heeft hij het over die mensen als verdachten. En hij moet twee keer corrigeren, waarschijnlijk omdat hij zich zijn burgemeester-actie verkeerde herinnerd heeft en later de PM teruggekeken heeft.
Conclusie: Op de avond van de mislukte hap heeft de burgemeester Loucom en LR uitgenodigd. Dit hoeft niet doorslaggevend te zijn, maar speelt hen twee wel in de kijker.

Wat me verder opvalt: Mir wil na de lynch van IC weten wat de argumenten waren. Dit vind ik opvallend, vanwege een aantal redenen. Ten eerste was het duidelijk dat IC onder vuur lag. Daarbij is ook redelijk wat gepost (o.a. door mij) over waarom ik dit vond. Mir heeft hier voor de lynch wel wat aandacht aan besteed. Zijn conclusie was toen:

IC vind ik erg aanwezig, maar de ervaring leert dat als IC aanwezig is, dit weinig zegt over zijn rol en hij er wel standaard uitgestemd wordt. Ook nu ligt hij weer onder vuur. Voor de wolven een mooie kans om mee te lopen, niemand neemt het je kwalijk als je helpt IC eruit te stemmen. IC is op mij nog niet wolverig overgekomen, maar ik wil hem zeker ook nog niet safe zetten, alleen waarschuwen voor tunnelvisie.

Als je echt vond dat er zo weinig redenen waren, had je dat voor de lynch ook wel wat duidelijker kunnen maken. Twee vragen aan Mir: Waarom kom je achteraf pas met de vraag wat de redenen waren. En waarom zoek je zelf niet terug naar stemverklaringen? (En als bonus nog een derde vraag: Waarom wil je van Loucom eigenlijk horen waarom ze niet gestemd heeft, terwijl ze die vraag een pagina eerder al beantwoord heeft?)

En ten slotte voor een vraag voor LR: Ik heb even teruggelezen, maar kan geen post vinden met een aankondiging dat je op mij stemt en de afweging van die stem. Klopt dat, of heb ik er overheen gekeken?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 15, 2011, 09:36:24 am
Citaat
Terugkijkend denk ik dat we de posts van AK nu in wat beter perspectief kunnen zetten. Hij zei oorspronkelijk dat hij zich meer wilde verdiepen in LR en Loucom. Dit was een edit op een post van 's middags, toen hij plotseling weg moest. Diezelfde avond was er geen hap. Later maakte hij een correctie. De personen die hij verdacht had waren LR en IC. Ten slotten trok hij die correctie weer in; het bleken alsnog LR/Loucom. Wat ik vooral interessant vind is dat hij voor de mislukte hap het heeft over mensen waarin hij zich wil verdiepen. Na de mislukte hap heeft hij het over die mensen als verdachten. En hij moet twee keer corrigeren, waarschijnlijk omdat hij zich zijn burgemeester-actie verkeerde herinnerd heeft en later de PM teruggekeken heeft.
Conclusie: Op de avond van de mislukte hap heeft de burgemeester Loucom en LR uitgenodigd. Dit hoeft niet doorslaggevend te zijn, maar speelt hen twee wel in de kijker.

Eens.

Citaat
Als je echt vond dat er zo weinig redenen waren, had je dat voor de lynch ook wel wat duidelijker kunnen maken. Twee vragen aan Mir: Waarom kom je achteraf pas met de vraag wat de redenen waren. En waarom zoek je zelf niet terug naar stemverklaringen?

Makkelijk weerwolf spelen zo want hier ben ik het ook helemaal mee eens. Ik heb mijn motivatie voor mijn lichte verdenking tegen IC en uiteindelijke stem ook gegeven en hier van niemand vragen of opmerkingen over gezien. Dus tja, Mir vraagt hier naar dingen die hij makkelijk al had kunnen weten. Het gaat volgens mij ook niet om het krijgen van een antwoord maar indirect communiceren dat IC bewust zonder goede reden gedood is, als in door een wolf.

Verder had ik Mir, LR en IC als verdachten en met IC weg blijven er dan twee over. En ik moet vanmiddag nog bepalen of ik Bob toevoeg of niet.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 15, 2011, 12:45:23 pm
Hm, AK eruit zat erin, gezien zijn fluff van gisteren. Het leek wel heel duidelijk dat hij uitkwam. Aan de ene kant niet helemaal logisch, aangezien hij nog nauwelijks onder vuur lag.

Ik had het er eerlijk gezegd niet uit gehaald. Mooi dat jij het wel gezien hebt, maar achteraf is dat altijd makkelijk om te zeggen. Het was volslagen onlogisch om nu uit te komen, helemaal zonder lijstje met mensen die hij uitgenodigd heeft. Ik vond AK's fluff vreemd, opvallend, maar had er niet direct uitgehaald dat hij MR was.

Citaat
Terugkijkend denk ik dat we de posts van AK nu in wat beter perspectief kunnen zetten. Hij zei oorspronkelijk dat hij zich meer wilde verdiepen in LR en Loucom. Dit was een edit op een post van 's middags, toen hij plotseling weg moest. Diezelfde avond was er geen hap. Later maakte hij een correctie. De personen die hij verdacht had waren LR en IC. Ten slotten trok hij die correctie weer in; het bleken alsnog LR/Loucom. Wat ik vooral interessant vind is dat hij voor de mislukte hap het heeft over mensen waarin hij zich wil verdiepen. Na de mislukte hap heeft hij het over die mensen als verdachten. En hij moet twee keer corrigeren, waarschijnlijk omdat hij zich zijn burgemeester-actie verkeerde herinnerd heeft en later de PM teruggekeken heeft.
Conclusie: Op de avond van de mislukte hap heeft de burgemeester Loucom en LR uitgenodigd. Dit hoeft niet doorslaggevend te zijn, maar speelt hen twee wel in de kijker.

Daar ben ik het mee eens.

Citaat
Wat me verder opvalt: Mir wil na de lynch van IC weten wat de argumenten waren. Dit vind ik opvallend, vanwege een aantal redenen. Ten eerste was het duidelijk dat IC onder vuur lag. Daarbij is ook redelijk wat gepost (o.a. door mij) over waarom ik dit vond. Mir heeft hier voor de lynch wel wat aandacht aan besteed. Zijn conclusie was toen:

IC vind ik erg aanwezig, maar de ervaring leert dat als IC aanwezig is, dit weinig zegt over zijn rol en hij er wel standaard uitgestemd wordt. Ook nu ligt hij weer onder vuur. Voor de wolven een mooie kans om mee te lopen, niemand neemt het je kwalijk als je helpt IC eruit te stemmen. IC is op mij nog niet wolverig overgekomen, maar ik wil hem zeker ook nog niet safe zetten, alleen waarschuwen voor tunnelvisie.

Als je echt vond dat er zo weinig redenen waren, had je dat voor de lynch ook wel wat duidelijker kunnen maken. Twee vragen aan Mir: Waarom kom je achteraf pas met de vraag wat de redenen waren. En waarom zoek je zelf niet terug naar stemverklaringen? (En als bonus nog een derde vraag: Waarom wil je van Loucom eigenlijk horen waarom ze niet gestemd heeft, terwijl ze die vraag een pagina eerder al beantwoord heeft?)

Vraag 1: Daarvoor moet je mijn posts beter lezen:
Ik moet weer werken, dus ook weer nu mijn stem insturen. Bij gebrek aan beter naar Bob. Niet dat ik 100% overtuigd ben, maar ik kan niet weer gokken zoals donderdag en hij zit me sowieso niet lekker. En zijn dood zegt sowieso iets over een mogelijke combinatie met LR of iemand anders.

Ik ben de rest van de middag niet meer online geweest en toen ik weg ging, was het nog niet duidelijk dat IC dood zou gaan. Ik was hoofdzakelijk een andere richting uit aan het denken (de connectie LR-Bob-missende hap) en liet IC even gaan. Wel had ik al aangegeven dat ik niet dacht dat IC wolf was en gewaarschuwd voor meeloopgedrag. Lijkt me redelijk.

Vraag 2: Die kan ik ook aan jou stellen: Jij leest blijkbaar ook niet terug, want hierboven staat mijn antwoord op vraag 1. Pingwin zegt het al redelijk: Het is een beschuldiging naar de kudde toe, dat IC zinloos de dood in is gestuurd, zoals zo vaak.

Bonusvraag: Daar heb ik serieus overheen gelezen. Ik heb de post wel gelezen, maar iets anders (kom ik zo op) viel me hierin op en over de excuses voor het te laat stemmen heb ik heen gelezen.

Om me nu niet blind te staren op mijn eigen verdediging maar ook nog niets constructiefs toe te voegen:
We zitten met Bob en Stijn die elkaar verwijten niets bij te dragen aan de pot. Pot en ketel, balk en splinter. Daar hebben we dus niks aan. Gisteren kwam ik tot de conclusie dat er een reële kans was dat Bob en Stijn samen wolf waren, of Bob en LR. Die laatste mogelijkheid is door Ivo redelijk getackled, aangezien de kans groot is dat LR en Loucom door AK zijn uitgenodigd. Als dat zo is, is één van beide wolf en heeft vrijdag de hap ingestuurd. Dit geeft tevens iets meer gewicht aan het argument dat de andere wolf redelijk inactief/onbetrouwbaar als partner is. Dat hoeft niet, maar eerdere overwegingen doen dat wel vermoeden.

Nogmaals op de lynch van IC terugkomend, ik zei dat het voor de wolven makkelijk is een hype op IC te instigeren of hierop in te haken als 'ie er al is.

2. Bob - IC
5. Pingwin - IC

6. Aunknorrie - LR
7. Ivo - IC
8. Loucom - Loucom(1)
9. Inquisitor Constantine - Bob
10. Lord Raven - Ivo
11. Mir - Bob
12. Stijn19 - Ivo

Pingwin stemt eigenlijk heel vaak in de loop van het spel een keer op IC. Ivo weet ik zo snel niet, maar hem heb ik eigenlijk wel safe staan. Blijft over, raad eens? Bob.

Stijn al heb je nog geen flauw idee, dat is gewoon onzin. Want wij moeten op bepaalde manier van jou reageren, kun jij ook doen om zo tot conclusie te komen, verdacht, minder verdacht, safe.
Je bent vandaag online en enige wat je ongeveer vind is dat wij niet goed posten omdat wij niet analyseren en zo tot verdachtmakingen komen.
Ik zet gewoon puntgewijs neer wat ik van iemand kan vinden en daar meestal een direct reactie achter.

Bob je vroeg waarom ik je verdacht vind, nou omdat opzich bijna altijd wel iemand op beschuldigingen ingaat. En jij haast zo koel onder blijft met IC. Maar na jou laatste paar post waarin jij langere analyses maakt ga je mij toch meer richting minder schuldig. Ik weet niet goed wat ik van je moet vinden. Al kan ik me ergens ook wel wat in IC duikbootwolf over jou vinden.

Van Loucom had ik tot die tijd nog bijna niks gehoord. Die dag gaat de discussie over inactiefjes en meteen is ze er als de kippen bij. Ze knalt Stijn keihard af, daar kan ik zeker inkomen. Maar zowel Stijn als Bob speelt, om een Lodisme te gebruiken, 'als een drol'. Van Bob vindt ze dit schijnbaar veel minder erg. Oké, ze moet het zeggen anders valt het misschien op, maar ze vindt het van Stijn veel erger dan van Bob.
Volgens mij probeert Loucom hier te voorkomen dat er vingertjes naar haar wijzen.


Conclusie: Ik kom als meest waarschijnlijke wolvenpaar op Bob en Loucom.

Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 15, 2011, 01:25:03 pm
@mir: Loucom had ergens geroepen dat er drie wolven in de pot zijn. Nu zijn het er twee. Op basis van die uitspraak ga ik de gok aan dat Loucom geen wolf is, want als wolf weet je dat je maar een maatje hebt en als bewuste bluf, nou, leuk gedaan.

Nu geef je aan dat je reden wat gemist hebt dus dit zal er ook wel doorheengeschoten zijn maar ik wil wel graag je mening hierover.

Ik blijf namelijk op het groepje LR, Mir en dan Bob uitkomen. (ik heb bob nagelezen en ik zie eerlijk gezegd niets om hem op safe te zetten)

En het klopt trouwens dat ik IC dood wilde spelen gister, hij was voor mij een van de drie die ik niet safe kon zetten en de enige van de drie die ik dacht dood te kunnen krijgen. Daarbij heb ik Bob wel verkeerd ingedeeld (die was tot dat punt te inactief om mee te spelen dus ik had iets van als je wolf bent dan zoek je het maar lekker uit, nu is hij wel actiever en een deelnemer aan het spel.)

Ik neig trouwens momenteel het meeste naar LR.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 01:59:11 pm
Ik had het er eerlijk gezegd niet uit gehaald. Mooi dat jij het wel gezien hebt, maar achteraf is dat altijd makkelijk om te zeggen. Het was volslagen onlogisch om nu uit te komen, helemaal zonder lijstje met mensen die hij uitgenodigd heeft. Ik vond AK's fluff vreemd, opvallend, maar had er niet direct uitgehaald dat hij MR was.

Citaat
Conclusie: Op de avond van de mislukte hap heeft de burgemeester Loucom en LR uitgenodigd. Dit hoeft niet doorslaggevend te zijn, maar speelt hen twee wel in de kijker.

Daar ben ik het mee eens.
Tuurlijk is het achteraf makkelijk om te zeggen dat ik aan zag komen dat AK good-special fluffte en bezig was dood te gaan. Maar ja, als ik dat voor de lynch had benoemd, wat het voor de wolven helemaal een no-brainer. ;)
Verder heb ik het idee dat je jezelf tegenspreekt. Je zegt dat het onlogisch was voor AK om uit te komen, zonder lijstje. Echter, daarna ben je met me eens dat hij de belangrijkste uitnodiging (die van vrijdag) wel degelijk heeft achtergelaten. Daarmee geeft hij dus nuttige informatie en direct ook zijn reden om uit te komen; bang dat hij gehapt zou worden (of bang dat Wilders gehapt zou worden als hij niet uit zou komen?)

Om me nu niet blind te staren op mijn eigen verdediging maar ook nog niets constructiefs toe te voegen:
Leuke verspreking. ;)

Heb net alle stemronden nog even doorgelopen. Valt helaas niet zo heel veel uit op te maken, omdat er geregeld mensen een stemronde gemist hebben. Daarmee weinig verbanden te leggen tussen wolven die mogelijk hetzelfde of juist anders stemden. Enige wat me wel opviel is dat Loucom en Bob in de eerste ronde allebei Pingwin gestemd hebben. Is niet direct gebruikelijk voor een wolvenkoppel, lijkt me. Verder de lynch van gisteren. Redelijk verdeeld tussen Ic, Bob en mij. Ic bleek safe, ik weet mezelf safe. Stel Bob en Loucom wolven. Bob zat in de hoek waar de klappen vielen, dus alle zeilen bij voor de wolven; ik stel me overleg voor tussen Bob en Loucom over hoe ze Bob onder de lynch vandaan kunnen krijgen. En dan stemt Loucom niet? Lijkt me erg onwaarschijnlijk.

Dus: Stel dat Bob wolft, dan zie ik de combinatie met Loucom in ieder geval niet gebeuren. Blijft over Bob-Mir, of Bob-LR. Bob-Mir lijkt niet waarschijnlijk vanwege de aanval van Mir op Bob en vanwege het feit dat de burgemeester dan mis zat met LR-Loucom op vrijdag. Bob-LR vind ik lastiger inschatten. Ze geven allebei weinig concrete aanknopingspunten, eerlijk gezegd zie ik deze combinatie niet echt voor me, behalve dat ze allebei (als ik het me goed herinner) in soortgelijke bewoordingen geschreven hebben dat ze de pot normaal anders zouden spelen.

Ik ben geneigd Bob safe te zetten. Voor mij blijven Mir en LR op de verdachtenlijst staan, met een eervolle vermelding voor Pingwin. Ik heb hem deze pot ooit op gevoel safe gezet, maar daar waren eigenlijk weinig concrete aanwijzigen voor. Blijft dus gevaarlijk. Wat me daarbij ook opviel: Ping loopt deze pot mooi met mij mee, komt uit op hetzelfde lijstje Mir-IC-LR. Nu IC afvalt, kom Bob er ineens bij op zijn lijstje (nadat Mir ook Bob op de korrel heeft) en komt LR nu als eerste in het vizier bij Pingwin. Mir lijkt dus een beetje "voor de vorm" op het lijstje te staan. Aan de andere kant hebben we Mir, die erg hard op zoek is naar wolven onder de IC-stemmers, maar Pingwin dan heel simpel aan de kant schuift met een (excuse-le-mot) flutreden.

Ik zie wel heel veel zaken naar Mir wijzen, maar het blijft gokken. Ik ga vanmiddag Pingwin zijn posts nog eens nalezen om te zien of ik daar toch iets verdachts kan vinden. Ik hoop verder van harte dat we nog wat meer posts van anderen mogen krijgen, ben vooral heel erg benieuwd naar LR en Bob. Joehoe? :)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 15, 2011, 02:28:37 pm
Over Bob, ik had gisterochtend de verkeerde keuze gemaakt rond de toen inactieve Bob. Hij speelt mee en is niet safe dus verdacht.

Over Mir, nee die staat er niet op voor de vorm. Dat ik LR vooruit schuif is ook omdat ik wil weten wie eventueel mee zouden willen op LR en wie daar een probleem mee heeft. En hoe diegene dat dan gaat aankaarten :)

Maar ik wil best met je mee op Mir vandaag.

Verder zie jij dus niets in die opmerking van Loucom dat er drie wolven zouden zijn (zoals in een vroege versie van het inschrijftopic het idee van mr black was)? Ik zie dat toch wel als een verantwoorde gok, Loucom is geen wolf.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 02:34:38 pm
Verder zie jij dus niets in die opmerking van Loucom dat er drie wolven zouden zijn (zoals in een vroege versie van het inschrijftopic het idee van mr black was)? Ik zie dat toch wel als een verantwoorde gok, Loucom is geen wolf.
Wie bedoel je hier met "jij"? Als je het tegen mij hebt: het lijkt wel onschuldig, maar kan ook echt fake zijn. Hebben de afgelopen paar potjes al een aantal keer gezien dat mensen heel makkelijk safe gezet worden wegens niet opletten. Daarom wilde ik me liever op andere argumenten concentreren dan me op die opmerking richten.

Trouwens, Ping. Je hebt in het begin van het topic gezegd dat je iets had tegen LR, wat je nu niet wilde vermelden. Wordt het interessant om dat nu te benoemen, nu LR bovenaan je lijstje staat en je mensen mee wilt krijgen?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 02:43:39 pm
IVO gij wolf.

"Wie zei je dat er zijn?
"De heer Joustra en iemand van de Dienst Diplomatieke en Koniklijke Beveiliging. Ze hebben besloten iedereen van het kernkabinet en de Commissie Stiekem mansbewaking te geven.

Volkert knikte nuchter.
Voor Bob, IC en Anita was het te laat, maar
voor LR en Loucom was de beveiliging onderweg.
Volkert keek de DKB-officier aan. De teams van Lazo en die andere, die kunnen we toch ook inzetten, ik voel me een beetje naakt zo.

En..is dat de reden waarom jij hier bent, Tjibbe?" Vroeg Volkert wat overbodig. Tjibbe knikte somber, helaas wel Volkert, volgens de dreigingsanalyse loop jij geen exceptioneel risico.

Volkert ontplofte en liep zijn privekantoor in met de woorden "leg dat maar aan Pim en de anderen uit!"

Dit is laatste post van AK voor de lunch. Waarom zou hij LR en mij willen beveiligen? En als het voor Ic, Anita, Bob te laat is?
In dat context lees ik ook dat LR SAFE is.

Jij interpreteert het mooi van AK heeft de mij en LR uitgenodigd dus wij konden geen hap doen. Maar het kan nog steeds zo zijn dat Geert sorc was.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 15, 2011, 03:00:45 pm
Citaat
Wordt het interessant om dat nu te benoemen, nu LR bovenaan je lijstje staat en je mensen mee wilt krijgen?

Krijg ik iemand mee dan? Ik zie nog niemand zich melden eerlijk gezegd. En nee, het lijkt me nog steeds te riskant eerlijk gezegd.

@Loucom: Hoe kan de gastheer nu ooit iemand safe zetten? Of snap ik je redenatie niet goed?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 03:23:57 pm
Ping, ik snap je niet. Hoe kun je verwachten dat er mensen met je meegaan op LR als je argumenten onder de pet houdt. Ik denk dat ik wel ongeveer snap waarop je hint, maar dat lijkt me dan juist wel relevante informatie. We gaan rap richting eindspel, dus mij lijkt open kaart nu toch beter. (Is makkelijk gezegd als je niet precies weet waar het over gaat. ;) )

IVO gij wolf.
Post van Loucom. Volgens mij maak je een paar fouten in je redenering:
- AK heeft vanuit zijn rol geen enkele manier om individuele mensen safe te zetten. Hij kan alleen bepaalde koppels safe zetten. Als hij A en B uitnodigt maar er is toch een hap, dan zijn A en B in ieder geval niet samen wolf, maar ze kunnen individueel nog wel wolf zijn (B en C bijvoorbeeld, waarbij C die avond de hap instuurde).
- AK heeft in zijn eerdere posts veel moeite gedaan om duidelijk te maken dat hij jou en LR uitnodigde op vrijdag. Door jullie nog eens apart in laatste post te noemen, vestigt hij daar extra aandacht op.
- Ik heb al in een eerdere post toegegeven dat dit geen bewijs is voor het feit dat jij en/of LR wolven. Als dat zo was, had ik direct voorgesteld om jullie beiden op te knopen. Ik heb hier vanochtend een tijd over nagedacht en tot de conclusie gekomen dat er nog een andere optie is: Wilders was op vrijdag Bane (niet Sorc, zoals je suggereert). De Bane-fluff kwam op donderdag bij de lynch. Later heeft de host toegelicht dat de fluff wijst op de rol van Wilders voor de dag erop. Waar we er dus eerder vanuit gingen dat Wilders op donderdag Bane was (toen Lazo gehapt werd), bleek dat op vrijdag te zijn (toen er geen hap was). Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat het gebrek aan hap niet te danken was aan de burgemeester, maar aan Wilders. Daar komt ook mijn gedachtegang van vanochtend vandaan, dat AK dit scenario door had (wolven waren op het spoor van Wilders) en daarom zichzelf opofferde.

Concluderend: Gebrek aan hap kan te danken zijn aan AK: In dat geval is Loucom en/of LR verdacht. Of gebrek aan hap is te danken aan Bane. In dat geval zegt dat niks over Loucom en/of LR (en is de kans groot dat Wilders vanavond dood gaat, omdat de wolven vrijdag al op het goede spoor zaten).

Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 15, 2011, 03:42:26 pm
Ok, om verwarring te voorkomen en ook om te voorkomen dat we van een mug een olifant maken: de eerste stem van LR was op IC. Motivatie mochten we naar raden maar ík dacht bij mezelf: LR denkt misschien dat IC de eerste post heeft omdat hij een PB heeft gehad en is dat de echte reden voor die stem.

Nu hebben alle villies een PB gehad, iets wat ik weet omdat ik villie ben en ik mijn rol moest opzoeken want in eerste instantie dacht ik special te zijn. Als LR géén villie is dan zou hij als wolf gedacht kunnen hebben dat IC special was en dus extra leuk voor een parkeer stem. Voor mij ook een reden om tijdens de pot IC een beetje meer dan normaal met rust te laten, tot wat verder in de pot.

Natuurlijk kan LR ook de laatste special zijn en daarom had ik iets van 'hou maar onder de pet tot die special duidelijk is' en ik geef ook meteen toe dat het een lekker speculatief verhaaltje is. Behalve dan dat ik wel zeker weet (in het verleden regelmatig met LR wolf geweest) dat hij de 'de eerste die post heeft significant meer kans iets te zijn dan iemand die pas na een paar uur opduikt' theorie kent.

Maar verwarring gaan opzoeken door beschuldigingen dat ik iets achter hou lijken me ook niet handig, maar dit is het. Valt tegen of wat? :)

Verder vind ik het verhaal van Ivo een stuk helderder dan de versie van Loucom. En duidelijk over de verspreking, het kan inderdaad fake zijn maar mijn ervaring is dat die gok 9 van de 10 keer goed uitpakt en die ene keer ben ik dan de sukkel van de week. ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 03:52:27 pm
Tweede poging, net hele bericht kwijt.

Pingwin sorry, ik heb het verkeerd opgevat, dat degene die uitgenodigd werden safe waren.

Dan alsnog AK kan eerste avond mij en LR hebben gepakt, en de tweede avond weer. Dan zouden we safe zijn, want had eerste avond hap ook niet door kunnen gaan. Net soort van mastermind.

Als ik Ak zijn post lees: Voor Ic, Anita, Bob was het te laat en voor Lr en Loucom komt nog beveiliging. Zou ik lezen dat LR en ik safe zijn.

Ivo.
Je vergeet nog dat Geert ook sorc kan zijn geweest.

Mir.
Vind ik wel erg meedoen op ideëen van anderen. Komt zelf niet met veel nieuws aanzetten.

Koppel Ivo - Mir vind ik wel ergens kloppen. Ivo komt met ideëen, Mir gaat wel mee door of op die van anderen. En over mekaar hebben ze het haast niet.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 15, 2011, 03:56:34 pm
Citaat
Als ik Ak zijn post lees: Voor Ic, Anita, Bob was het te laat en voor Lr en Loucom komt nog beveiliging. Zou ik lezen dat LR en ik safe zijn.


Er staat 'was de beveiliging onderweg'. Dat rijmt niet echt met jouw uitleg dat hij jullie al twee dagen te gast had en daarmee wist dat jullie als combo af vielen. Ik denk dat AK aangaf wie hij die avond te gast zou hebben.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 04:08:17 pm
Ping, ik snap je verhaal voor zover het over LR gaat: hij stemt voor iemand die misschien een PM met rol gehad heeft, omdat hij zelf (misschien) een PM met rol gehad heeft. Ik snap dat op zich dat je dat opmerkt maar nog niet naar buiten brengt, omdat het beide kanten op kan.

Wat ik niet helemaal snap is het volgende:
Nu hebben alle villies een PB gehad, iets wat ik weet omdat ik villie ben en ik mijn rol moest opzoeken want in eerste instantie dacht ik special te zijn. (...) Voor mij ook een reden om tijdens de pot IC een beetje meer dan normaal met rust te laten, tot wat verder in de pot.
Als jij weet dat iedereen een rol heeft gehad, waarom ga je er dan nog vanuit de IC de eerste post maakt vanwege een PM en dat dat iets te betekenen heeft. Je weet dan toch zelf dat IC als villie ook een PM heeft gehad en daarom makkelijk eerste post kan hebben? Volgens mij zit de denkfout hierin: Je schrijft LR bepaald gedrag toe omdat hij gedacht kan hebben dat alleen specials een PM hebben gehad en vervolgens ga je op basis van het gedrag van LR (waarvan je weet dat de aanname niet klopt) zelf IC ontzien. Klopt niet...

Verder voor Loucom. Je zegt weer dat Wilders vrijdag Sorc had kunnen zijn. Volgens mij heb je een stuk van mijn post over het hoofd gezien. Ik quote mezelf nog even.
Wilders was op vrijdag Bane (niet Sorc, zoals je suggereert). De Bane-fluff kwam op donderdag bij de lynch. Later heeft de host toegelicht dat de fluff wijst op de rol van Wilders voor de dag erop. Waar we er dus eerder vanuit gingen dat Wilders op donderdag Bane was (toen Lazo gehapt werd), bleek dat op vrijdag te zijn (toen er geen hap was).

En daarna zegt je:
Dan alsnog AK kan eerste avond mij en LR hebben gepakt, en de tweede avond weer. Dan zouden we safe zijn, want had eerste avond hap ook niet door kunnen gaan. Net soort van mastermind.
Dit kan niet kloppen. Als AK jullie beiden de eerste avond had uitgenodigd, had hij daarna geweten dat jullie niet samen wolfden (maar individueel nog wel wolf konden zijn, zoals ik eerder uitgeschreven heb). Hij zou dan geen enkele reden hebben om jullie de avond erop weer allebei uit te nodigen. Hij heeft hooguit wat gewisseld tussen Loucom, LR en IC (vandaar zijn verwarring en correcties), maar maakt uiteindelijk duidelijk dat hij op de belangrijkste avond (vrijdag) Loucom en LR uitgenodigd had.
Ik snap dat je nu (o.a. door Mir) in het verdachthoekje wordt gedrukt en dat je op zoek bent naar een verdediging. Maar je moet het niet hebben van de rol van de burgemeester, volgens mij.

Ben trouwens nog steeds aan het wachten op inbreng van Bob en LR vandaag. Wordt wel een baggerpotje zo...
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 15, 2011, 04:32:05 pm
Het lijkt mij duidelijk dat Ak mijzelf en Loucom gisteren had uitgenodigd te gast te zijn. Wat ik daarentegen niet geheel snap uit zijn laatste post is eht volgende:
Citaat
Voor Bob, IC en Anita was het te laat, maar
Betekent dit dat hij Bob, Anita en IC al eens uitgenodigd had? Indien dit de enige mensen zijn die uitgenodigd waren tot op dat moment en het de gastheer was die ervoor had gezorgd dat de hap op vrijdag niet doorging is de enige conclusie die ik kan trekken dat Bob wolf is. Enkel indien Geert de hap heeft tegen gehouden op een of andere manier, of dat de wolven niet de hap hebben ingestuurd kan ik een andere conclusie trekken. Dit is de eerste gedachte die ik heb over de lunch van gisteren. Ik zal straks eens nalezen wat er geschreven is, maar in mijn optiek is denk ik het beste aanknopingspunt (of opknopingspunt :p) Bob
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 15, 2011, 04:38:24 pm
Maar Lord Raven, waarom staan er dan drie namen? Daar kun je toch niks mee?

IC dus geen wolf, hmm jammer en ook dat AK eruit is als gastheer.  Dan houden we 7 man over en hebben we dus nog twee kansen, dat is nog te doen.

Uit Aunknorrie’s laatste posts blijkt dat hij Loucom en LR had gekozen voor die nacht. Deze twee kunnen dus nooit een koppel zijn aangezien er een lunch was. De rest kan ik niks uithalen van eerdere lunches. Even vraagje voor de rest: Concludeer ik dit nou goed of zou dit toch gaan over de nacht waar geen hap was?

Ivo & Stijn &Loucom blijven voor mij niet verdacht. Ik durf te zeggen dat er aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid hier  minimaal één wolf zit:
Pingwin
Mir
Lord Raven

Maar wie is de vraag?

De lynch van gisteren was wel interessant. Lord Raven stemde op Ivo, terwijl hij dat nergens had aangekondigd. Spreekt dit voor of tegen hem? Ik vind dat dit zeker voor hem spreekt, aangezien als wolf vrijwel altijd je stem aankondigt omdat je die stem zo geloofwaardig mogelijk wilt maken. Als wolf zorg je er wel voor dat alles netjes staat.
Dan Mir, die ‘meeliep’ met IC op mij, zonder echt goede argumenten. Dit zorgde er voor dat ik twee stemmen en verder had nog niemand zijn stem aangekondigd dus het kon goed zijn dat ik dood ging hierdoor. Mir moest snel weg, dat verklaarde de stem op mij ook wel, maar als wolf is het ook lastig om met een goed gegronde stem te komen.
Ten slotte Pingwin, die het langst wachtte met zijn stem insturen. Pingwin had het steeds over LR-Mir-IC en bleef daar over twijfelen. Toen ik en Ivo onze stemmen op IC geparkeerd hadden, ging Pingwin mooi mee en stemde IC daarmee dood, verder waren er namelijk twee op mij bekend en één op Ivo. Aan de ene kant had Pingwin mij makkelijk kunnen doodvoten, maar dat was niet geloofwaardig geweest met eerdere posts van hem. Nu deed hij ‘net alsof’ hij nog een pot  van vroeger ging opzoeken, maar daar hoorde we niks meer van en hij ging mee op IC, die dus villie bleek.

Ik weet het dus nog niet, moet het nog verder gaan bekijken. Voorkeur ligt dus bij Pingwin of Mir, maakt me niet zo heel veel uit.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 15, 2011, 04:39:05 pm
Ok, om verwarring te voorkomen en ook om te voorkomen dat we van een mug een olifant maken: de eerste stem van LR was op IC. Motivatie mochten we naar raden maar ík dacht bij mezelf: LR denkt misschien dat IC de eerste post heeft omdat hij een PB heeft gehad en is dat de echte reden voor die stem.

Nu hebben alle villies een PB gehad, iets wat ik weet omdat ik villie ben en ik mijn rol moest opzoeken want in eerste instantie dacht ik special te zijn. Als LR géén villie is dan zou hij als wolf gedacht kunnen hebben dat IC special was en dus extra leuk voor een parkeer stem. Voor mij ook een reden om tijdens de pot IC een beetje meer dan normaal met rust te laten, tot wat verder in de pot.

Natuurlijk kan LR ook de laatste special zijn en daarom had ik iets van 'hou maar onder de pet tot die special duidelijk is' en ik geef ook meteen toe dat het een lekker speculatief verhaaltje is. Behalve dan dat ik wel zeker weet (in het verleden regelmatig met LR wolf geweest) dat hij de 'de eerste die post heeft significant meer kans iets te zijn dan iemand die pas na een paar uur opduikt' theorie kent.

Maar verwarring gaan opzoeken door beschuldigingen dat ik iets achter hou lijken me ook niet handig, maar dit is het. Valt tegen of wat? :)

Verder vind ik het verhaal van Ivo een stuk helderder dan de versie van Loucom. En duidelijk over de verspreking, het kan inderdaad fake zijn maar mijn ervaring is dat die gok 9 van de 10 keer goed uitpakt en die ene keer ben ik dan de sukkel van de week. ;)

De reden dat ik de eerste ronde op IC stemde was de wijze waarop hij zijn post had verwoord en was in eerste instantie bedoelt als een placeholder omdat ik niet wist of ik online zou komen. Daarna dreigde hij dat hij mij er elke pot uit zou proberen te gooien, iets waardoor ik mijn stem op hem liet staan. Ik dacht dat dit allemaal wel duidelijk was, zelfs in het begin van het spelletje

De verwoording waar ik over viel was het volgende:
Citaat
Tijd om maar eens een wat vragen naar het Kabinet te sturen.
Dit klinkt niet als een trots lid van de coalitie
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 04:43:02 pm
Ik denk vanavond nog wel even tijd te hebben om verder te spelen, maar zit ook nog kans in dat er wat tussenkomt. Daarom gooi ik mijn stem er nu vast uit. Ik kom uit op Mir. Had al een tijdje mijn verdenkingen, en met die achtergrond ga je een aantal van zijn posts ook anders lezen.

Zijn communistische fluff in de openingspost. Leuk om naar terug te verwijzen, als je als linkse wolf het spel wint: "Ik zei het toch".
Mir (een schuilnaam leek hem in deze wel gepast) was op het moment van het tragische voorval in de Tweede Kamer, niet in Nederland. Hij was in China voor een belangrijke handelsmissie met zijn partij. Hij streefde naar strakkere banden met China, al was dat in het huidige klimaat waarin Nederland altijd als een loopjongetje van de VS werd gezien en als enige meer neutrale punt op buitenlands gebied de mensenrechten scheen te hebben, nogal lastig. De versterking van de banden met Peking, juist ondanks deze problemen, was dan ook het doel van de reis.

Verderop, als het gaat over de niet-stem van Hasharii, nog zo'n leuke opmerking. Mir weet misschien uit ervaring dat wolf-zijn niks hoeft te zeggen over het al dan niet stemmen. ;)
Nu ik er over nadenk, is de kans klein dat Hashpijp wolft. Anders vergeet je toch niet te stemmen.

Daar ben ik niet echt van overtuigd. Er kan van alles tussen komen waardoor je vergeet te stemmen of te laat bent. Dat zegt weinig over je rol.


Oh, post van Bob. Paar puntjes:
- Zelfs als AK LR en Loucom had uitgenodigd en ze allebei wolf waren, was de hap doorgegaan. Uitnodiging stopt alle acties, behalve als deze tegen de burgemeester zijn gericht. (Dat bedoelde je toch?)
- Als je mij en Stijn en Loucom safe hebt staan, hoe kom je er dan bij dat er minimaal één wolf in het rijtje Pingwin/Mir/LR staat. Dan moeten in dat rijtje toch beide wolven staan? Tenzij je zelf wolft, natuurlijk. ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 15, 2011, 04:43:56 pm
Maar Lord Raven, waarom staan er dan drie namen? Daar kun je toch niks mee?

IC dus geen wolf, hmm jammer en ook dat AK eruit is als gastheer.  Dan houden we 7 man over en hebben we dus nog twee kansen, dat is nog te doen.

Uit Aunknorrie’s laatste posts blijkt dat hij Loucom en LR had gekozen voor die nacht. Deze twee kunnen dus nooit een koppel zijn aangezien er een lunch was. De rest kan ik niks uithalen van eerdere lunches. Even vraagje voor de rest: Concludeer ik dit nou goed of zou dit toch gaan over de nacht waar geen hap was?

Ivo & Stijn &Loucom blijven voor mij niet verdacht. Ik durf te zeggen dat er aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid hier  minimaal één wolf zit:
Pingwin
Mir
Lord Raven

Maar wie is de vraag?

De lynch van gisteren was wel interessant. Lord Raven stemde op Ivo, terwijl hij dat nergens had aangekondigd. Spreekt dit voor of tegen hem? Ik vind dat dit zeker voor hem spreekt, aangezien als wolf vrijwel altijd je stem aankondigt omdat je die stem zo geloofwaardig mogelijk wilt maken. Als wolf zorg je er wel voor dat alles netjes staat.
Dan Mir, die ‘meeliep’ met IC op mij, zonder echt goede argumenten. Dit zorgde er voor dat ik twee stemmen en verder had nog niemand zijn stem aangekondigd dus het kon goed zijn dat ik dood ging hierdoor. Mir moest snel weg, dat verklaarde de stem op mij ook wel, maar als wolf is het ook lastig om met een goed gegronde stem te komen.
Ten slotte Pingwin, die het langst wachtte met zijn stem insturen. Pingwin had het steeds over LR-Mir-IC en bleef daar over twijfelen. Toen ik en Ivo onze stemmen op IC geparkeerd hadden, ging Pingwin mooi mee en stemde IC daarmee dood, verder waren er namelijk twee op mij bekend en één op Ivo. Aan de ene kant had Pingwin mij makkelijk kunnen doodvoten, maar dat was niet geloofwaardig geweest met eerdere posts van hem. Nu deed hij ‘net alsof’ hij nog een pot  van vroeger ging opzoeken, maar daar hoorde we niks meer van en hij ging mee op IC, die dus villie bleek.

Ik weet het dus nog niet, moet het nog verder gaan bekijken. Voorkeur ligt dus bij Pingwin of Mir, maakt me niet zo heel veel uit.

Wellicht heeft hij maar 5 man in totaal uitgenodigd, heeft hij een bepaald persoon meer dan 1 keer uitgenodigd, wat denk ik IC zal zijn geweest. Daarnaast is je redenering over de lunch echt verschrikkelijk slecht en lijkt een doorzichtige ploy om te doen lijken alsof je de regels van de gastheer niet kent. Het is altijd zo, en je doet lang genoeg mee om dit te weten, dat een actie die wordt ingestuurd die de gastheer betreft door een of beide van de gasten door werkt, deze acties worden enkel tegengehouden indien de acties niet gericht zijn op de andere gast of de gastheer
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Pingwin op maart 15, 2011, 04:46:43 pm
@ivo:
Citaat
Volgens mij zit de denkfout hierin: Je schrijft LR bepaald gedrag toe omdat hij gedacht kan hebben dat alleen specials een PM hebben gehad en vervolgens ga je op basis van het gedrag van LR (waarvan je weet dat de aanname niet klopt) zelf IC ontzien. Klopt niet...

Daar heb je gelijk in, ik heb dat niet echt scherp opgevat... Ik ben in mijn eigen idee over LR zijn overweging mee gegaan en uit het oog verloren dat dit deel onzin was. Nu heb ik het zelf nooit als een super theorie gezien, vandaar dat het me ook niet heeft tegen gehouden op IC te stemmen.

@bob: grappig dat we allebei uitkomen op LR en Mir met elkaar dan als derde man. Alleen gooi jij LR zomaar uit je analys en hou je Mir en mij over om op te stemmen. Dat snap ik dan weer niet.

@LR: weerwolf spelers zeggen wel eens iets anders dan ze werkelijk bedoelen. Ik zeg niet dat je dat gedaan hebt maar het schijnt voor te komen.

@ivo: ik had denk ik liever LR gekozen maar ga mee op Mir.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 15, 2011, 04:50:01 pm
Oh, post van Bob. Paar puntjes:
- Zelfs als AK LR en Loucom had uitgenodigd en ze allebei wolf waren, was de hap doorgegaan. Uitnodiging stopt alle acties, behalve als deze tegen de burgemeester zijn gericht. (Dat bedoelde je toch?)
- Als je mij en Stijn en Loucom safe hebt staan, hoe kom je er dan bij dat er minimaal één wolf in het rijtje Pingwin/Mir/LR staat. Dan moeten in dat rijtje toch beide wolven staan? Tenzij je zelf wolft, natuurlijk. ;)

- Je hebt gelijk, die conclusie van mij kan geschrapt worden.
- Ik heb jullie 3 niet 100% safe staan en aangezien het aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid was, vond ik beide wolven iets te gevaarlijk om neer te zetten ;)

@bob: grappig dat we allebei uitkomen op LR en Mir met elkaar dan als derde man. Alleen gooi jij LR zomaar uit je analys en hou je Mir en mij over om op te stemmen. Dat snap ik dan weer niet.
Lord Raven is zeker voor mij niet safe, maar voor vandaag stem ik liever jou of Mir eruit dan LR. Daarom laat ik hem voor nu even weg. We zitten beide op Mir, die maar doen dan? :D
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 15, 2011, 04:53:04 pm
@loucom: is dat niet meer wat hij dan die avond heeft gedaan. jouw en LR uitnodigen. dus een van jullie beiden kan nog steeds best wolf zijn. alleen niet allebei (of mogen ze wel de gastheer vermoordeb als ze uitgenodigd worden? )
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 15, 2011, 04:54:58 pm
@loucom: is dat niet meer wat hij dan die avond heeft gedaan. jouw en LR uitnodigen. dus een van jullie beiden kan nog steeds best wolf zijn. alleen niet allebei (of mogen ze wel de gastheer vermoordeb als ze uitgenodigd worden? )

@ dat tussen haken: Ja. Zie Ivo's reactie op mij.

Stijn, wie is de wolf?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 15, 2011, 05:10:10 pm
@loucom: is dat niet meer wat hij dan die avond heeft gedaan. jouw en LR uitnodigen. dus een van jullie beiden kan nog steeds best wolf zijn. alleen niet allebei (of mogen ze wel de gastheer vermoordeb als ze uitgenodigd worden? )

Dat mag toch altijd? Of heb ik het nou compleet verkeerd, enkel indien een actie is gericht op spelers buiten de gasten en de gastheer gaat de actie gewoon door
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 15, 2011, 05:18:05 pm
@loucom: is dat niet meer wat hij dan die avond heeft gedaan. jouw en LR uitnodigen. dus een van jullie beiden kan nog steeds best wolf zijn. alleen niet allebei (of mogen ze wel de gastheer vermoordeb als ze uitgenodigd worden? )

Dat mag toch altijd? Of heb ik het nou compleet verkeerd, enkel indien een actie is gericht op spelers buiten de gasten en de gastheer gaat de actie gewoon door

Ik weet niet precies wat jij denkt dat de gast heer, maar dit is de rol:
Citaat
Mark Rutte; Mark Rutte is de gastheer. Hij mag elke dag 2 spelers 'uitnodigen' voor een persoonlijk gesprek. Deze spelers kunnen daardoor geen actie uitvoeren (lunch/actie van G.W.), is de actie tegen de Rutte gericht dan gaat deze wel door.

Acties tegen de gastheer gaan dus altijd door.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 15, 2011, 05:41:15 pm
ja maar dus is er niemand safe door hem, si?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lord Raven op maart 15, 2011, 05:56:51 pm
ja maar dus is er niemand safe door hem, si?
Nope
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 15, 2011, 06:01:40 pm
ik dacht dat loucom dat dacht  ::)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 06:24:22 pm
ik dacht dat loucom dat dacht  ::)
Stijn, ga je straks al deze informatie nog gebruiken voor een mooie analyse, of blijven het korte posts met vragen die al eerder vandaag beantwoord zijn? ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 15, 2011, 06:28:51 pm
Stijn, heb je zelf ook nog bijdrages aan deze pot?

Ik vind de combo Loucom-Bob nog altijd de beste.

Mir.
Vind ik wel erg meedoen op ideëen van anderen. Komt zelf niet met veel nieuws aanzetten.

Koppel Ivo - Mir vind ik wel ergens kloppen. Ivo komt met ideëen, Mir gaat wel mee door of op die van anderen. En over mekaar hebben ze het haast niet.

Dit (eerste punt) vlak nadat ik een post van een hele pagina heb gemaakt waarin ik mijn theorie uiteenzet. Natuurlijk wordt daar wat ingebracht wat anderen hebben gezegd, maar ik borduur erop voort en trek mijn eigen conclusies.

En volgens mij kun je, als je even oplet, wel zien dat Ivo en ik nooit samen wolf kunnen zijn. Mocht ik vandaag hangen, dan is dat zo'n beetje volledig op het conto van Ivo te schrijven. Daarvoor was er weinig aan de hand. Je medewolf opofferen, dat doe je niet als je met maar twee wolven speelt. Als objectief toeschouwer zou ik uit deze discussie dan ook de conclusie trekken dat Ivo safe is als ik wolf blijk te zijn.
Bovendien is het niet waar dat Ivo en ik het niet over elkaar hebben. Ivo heeft de jacht op mij geopend, ik heb Ivo min of meer (met wat twijfel) safe gezet. Dat ik hem safe zet, wil niet zeggen dat ik het niet over hem heb. En al helemaal niet dat hij het niet over mij heeft, want dat heeft hij duidelijk wel!

Ik vind dit een bijzonder zwak verweer van Loucom. Stem gaat dan ook op haar.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 06:40:30 pm
En dan vind ik voor AK meest logische verklaring dat hij me 2 avonden achter elkaar heeft genomen. Maar dan alsnog, we weten het niet, en als AK me heeft uitgenodigd dan ben ik niet de wolf geweest.

Als ik eruit ga succes vanavond, houdt dan wel degene in de gaten die mij eruit willen hebben. Ivo - Mir. Een van de twee is sowieso wolf. Moet gewoon.

Aangezien meer mensen ook Mir verdacht vinden, gooi ik mijn stem op Mir.
En niet alleen daarom maar ook om wat ik eerder noemde.

En Mir wie zegt dat 2 wolven mekaar niet opofferen? Weet nog potje Ping met Anita. En jij en ivo zijn ervaren genoeg om het toch te wagen, en vooral we nu verder in het potje zijn.
Wolven willen geen safejes dus mooi zo verwarring krijgen. Want iemand eruit krijgen die villies safe hebben staan scheelt jullie weer een hap.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 07:09:30 pm
Als ik eruit ga succes vanavond, houdt dan wel degene in de gaten die mij eruit willen hebben. Ivo - Mir.
Dit snap ik echt niet. Loucom, zou je wat quotes van mij willen posten waaruit blijkt dat ik je eruit wil hebben? Ik heb dat namelijk vandaag helemaal niet zo bedacht, en ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat je dat uit mijn posts gelezen hebt. Mir kwam met een theorie over jij en Bob als koppel. Ik heb dat van een aantal verschillende kanten bekeken en mijn conclusie (die ik in mijn posts verwoord heb) was telkens dat ik dat niet waarschijnlijk vond. Je schiet nu heel erg in de verdediging en gaat er daarbij vanuit dat de aanval (naar Mir) ook vanuit mij komt. Als je even terugleest, zul je volgens mij zien dat dat onterecht is. Maar nogmaals, wil je wat posts van mij quoten waaruit zou blijken dat ik je eruit wil hebben?

Posts van LR en Mir vallen me nog steeds op. LR post wel wat over zijn vroege stem op IC en over de burgemeester-discussie, maar lijkt verder niet echt in te gaan op de zaken omtrent Mir en gaat ook niet in op de vraag die ik hem stelde. Mir net zo. Hij blijft hangen op Loucom-Bob, gaat daarbij niet in op de tegenargumenten die ik hierover gegeven heb. En ten slotte kiest hij nu voor Loucom, terwijl hij eerder nog zo overtuigd was van Bob. Ik krijg van Mir nu heel erg een vibe van een wolf die weet dat hij eraan gaat en probeert zijn medewolf niet mee te sleuren (of in ieder geval een villie mee te sleuren in zijn val). Het komt in ieder geval zeker niet over als een villie, die ons wil helpen met extra informatie, nu hij eruit lijkt te gaan.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 07:15:38 pm
Concluderend: Gebrek aan hap kan te danken zijn aan AK: In dat geval is Loucom en/of LR verdacht. Of gebrek aan hap is te danken aan Bane. In dat geval zegt dat niks over Loucom en/of LR (en is de kans groot dat Wilders vanavond dood gaat, omdat de wolven vrijdag al op het goede spoor zaten).

Tja opzich zegt je niet met zoveel woorden. Jemig ik krijg ook geen grip op jou, weet niet wat ik allemaal van je moet vinden. Ene keer denk ik van zoals je reageert wolf. Andere post is weer te onwolverig.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 07:22:16 pm
Concluderend: Gebrek aan hap kan te danken zijn aan AK: In dat geval is Loucom en/of LR verdacht. Of gebrek aan hap is te danken aan Bane. In dat geval zegt dat niks over Loucom en/of LR (en is de kans groot dat Wilders vanavond dood gaat, omdat de wolven vrijdag al op het goede spoor zaten).

Tja opzich zegt je niet met zoveel woorden. Jemig ik krijg ook geen grip op jou, weet niet wat ik allemaal van je moet vinden. Ene keer denk ik van zoals je reageert wolf. Andere post is weer te onwolverig.
Kijk, en dát vind ik dan weer verdacht. Ik val je niet aan, maar je leest het er wel in. Slecht geweten? ;)

(Sorry, ben nu een beetje aan het prikken, omdat het kan.)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 15, 2011, 07:27:26 pm
Ik ga mee op Mir. Sowieso zag ik Mir al liever gaan dan Pingwin en aangezien op Pingwin geen zin heeft ga ik mee. Daarnaast vind ik die laatste post van Mir opvallend waarin hij niet reageert op de beschuldigingen maar door gaat op twee makkelijke targets.

Het geeft ons in ieder geval informatie en hopelijk goede.

Wel jammer dat Stijn na die vragen niet met iets inhoudelijks komt.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 07:28:59 pm
Nee geen slecht geweten. Maar ik zit er met mijn kop niet zo bij als anders. Dus zit elke keer weer alles na te lezen en vergeet ondertussen als ik bezig ben met redenatie.
Maar ik heb mijn stem op Mir ingestuurd. En ga nu eerst naar EHBO, dus hoop dat we nu eindelijk echt een wolf te pakken hebben.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 15, 2011, 08:11:36 pm
Het Torentje, 21.38, 14-03-'11
Was het hem dan eindelijk gelukt? Ging Mark Rutte nu toch echt aan de vrouw? Tijdens zijn vele chatsessies, in een chat speciaal voor politici, gebruikte hij als nickname 'Folkert de Beer'. Het had een hoop tijd gekost, maar uiteindelijk was hij succesvol, hij was zelfs zo succesvol dat er twee mensen gereageerd hadden op zijn verzoek voor een afspraakje. De ene gebruikte gebruikte de naam M*R, de ander S3xYgIRlGL80. Mark had de beslissing snel gemaakt, Sexygirl mocht langskomen bij het torentje. Toen ze op de deur klopte herkende Mark haar al, de assistente van Schatsema, een GroenLinkse. Even was Mark in de wolken, totdat hij ineens nog iemand naast zich zag. Niemand minder dan Emile Roemer. Dus, jij bent M*R? Hijgde Rutte. Jij bent verantwoordelijk voor al die dode politici? Hoe durf je hier te komen, hier kom je nooit mee weg! Roemer glimlachte alleen. Al snel begreep Rutte waarom, hij had een pistol in zijn hand. Tien tellen later was Mark Rutte er niet meer.

The Dragon's Lair, 00.32, 15-03-'11
Verslagen stonden de PVV'ers, VVD'ers en CDA'ers in de kroeg. De dood van Rutte kwam nog harder aan dan die van de anderen. Plotseling ging de telefoon, het was Wilders. Heren, dame, wacht niet, dood dhr. Mir. Het is Emile Roemer. Woedend sprong iedereen op, daar zou hij spijt van krijgen! Emile Roemer werd nooit meer teruggevonden.

Ergens in Limburg, 20.03, 15-03-'11
(http://2.bp.blogspot.com/_tsjLEEo4MgE/TGvXzvLWjII/AAAAAAAAA1E/2l0rjmZzdI0/s1600/eva_jinek-17-8-2010-09.jpg)
Goedenavond, heel Nederland is in shock. Mark Rutte is op onverklaarbare wijze vermoord. De dader schoot hem neer in het torentje. Er is een dag van nationale rouw afgekondigd, vele landen hebben hun medeleven getoond. Ook SP-lijsttrekker Roemer is plotseling verdwenen,
zijn verdwijning heeft veel gelijkenissen met die van de verdwenen PVV'ers en VVD'ers. De politie staat versteld omdat men uitging van een extreem-linkse groepering.

Grijnzend zette Wilders de tv uit, uiteraard deed de dood van Rutte hem pijn. Dit werd echter geheel teniet gedaan door het bericht dat ook Roemer verdwenen was. Eindelijk deden zijn fractiegenoten hun werk. Het was tijd voor een goed glas Cognac. Het werden er wel meer dan één, veel meer. Halfdronken probeerde Wilders nog uit te zoeken waar Job Cohen te vinden was, maar al snel besefte hij dat dat beter tot morgen kon wachten.


2. Bob - Mir
5. Pingwin - Mir
7. Ivo - Mir
8. Loucom - Mir
10. Lord Raven - Bob
11. Mir - Loucom
12. Stijn19 - Stijn19(2)

Ak is gisteravond gehapt, hij was Mark Rutte.
Mir is vandaag gelynch, hij was Emile Roemer.

Stijn :'( :'( :'(
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 15, 2011, 08:14:12 pm
Nee echt goed gaat het voor mij deze pot niet meer komen...
Ik probeer de pot te snappen, maar dat lukt echt voor geen meter. Het lukt niet om in de pot te komen

ovirgens als Ivo en loucom blaffen dan wil ik wel credits :P (puur op gevoel i know)

Ik denk dat wilders nog geen bane geweest is want dan was hij al dood geweest
@Ivo: waarom bied je je excuses aan voor het prikken op loucom?

ik denk dat ik opnieuw op ivo stem

waarsch....

WTF ik dacht dat het 21.00 was :(

EDIT:

hmm ik denk dat ik mijn verdachten van het lijstje mag schrappen en dat we morgen LR kunnen opknopen?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 15, 2011, 08:16:14 pm
Wolf eruit, netjes allen :)

Stijn toch....
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 15, 2011, 08:19:47 pm
sorry het was barbaars I know, niet echt mijn mannier van spelen, maar ik zit er totaal niet in. volgende pot ga ik alles goedmaken  ::) nu ga ik schade beperken
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 15, 2011, 08:47:10 pm
 :'(

Пролетарии всех стран, соединяйтесь!
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 15, 2011, 09:20:56 pm
*Haunt*

Proletariers aller landen, solidariteit???

Het is goed dat je niet in een leven na de dood gelooft Emile, anders was ik je nog tegengekomen ook.

(Ikzelf ga van mijn 72 kippetjes genieten, eens een r*chts* b*l, altijd een r*chts* b*l)

Oh, Loucom, consider youself sigged ;)

PS, mr Black, bedankt voor de fluff.
*haunt*
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 09:38:19 pm
Mooi om te zien dat we het goed hadden met Mir. Kon ook eigenlijk niet anders, met zo'n rode openingspost. (Hulde trouwens voor de afscheidsfluff. :) )

Verder nog even korte reactie op Stijn: Ik neem aan dat je er nog niet uit ligt met 2x niet-stemmen. Da's op zich mooi. Ik ga er vanuit dat je nu wel safe bent, maar verder hebben we dan ook helemaal niks aan je. En dan nog om credits lopen neuzelen ook? Ik ben wel klaar met je voor deze pot. Ga in het vervolg even bedenken of je uberhaupt wel mee wil spelen. Schrijf je anders gewoon niet in.

Zo, dat is er ook weer even uit, dat lucht op... Ik ga zo weer verder voetbal kijken. Morgen zien of we de tweede wolf dan kunnen pakken. Ben benieuwd, ik verwacht nog wel iets leuks van Pingwin ofzo.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 15, 2011, 09:59:14 pm
Den Haag, 21.46, 15-03-'11
Wilders stapte uit de auto, hij was klaar om de strijd in zijn voordeel te beslissen. Langzaam stroopte Geert zijn mouwen op en pakte hij een wapen. Met lichte twijfel liep hij naar 'The Dragon's Lair', zijn pistool stevig in zijn hand houdend. Toen hij bij de deur stond, klaar om naar binnen te gaan, zag Wilders een plasje bloed, een plas die steeds groter werd. Het bloed kwam uit het hoofd van P. Ingwin. Wilders keerde het lijk zonder blikken of blozen de rug toe. Gek, dacht hij, ik wilde eigenlijk hem doden. Gelukkig heb ik me bedacht. De barman stond nog rustig de glazen te wassen, op het moment dat hij Wilders opmerkte, was het al te laat. Geert sloeg hem met al zijn kracht naar de grond. Raven zou nooit meer wakker worden. Hij besefte hoeveel Raven eigenlijk wel niet op Cohen leek. Stom dat hij dat nooit eerder door had gehad, stom dat de andere PVV'ers dat nooit door hadden gehad. Niet dat het erg was, het was nou toch allemaal afgelopen. Vermoeid liet hij zich zakken in de eerste de beste stoel die hij zag.

Ergens in Limburg, 09.00, 16-03-'11
Met een gelukzalige glimlach op zijn gezicht werd Wilders wakker. Terwijl Wilders zich afvroeg waar hij was, hij moest in 'The Dragon's Lair' zijn, hoe kon hij nou thuis zijn. Snel sloeg hij de krant van gister open, niets over vermoorde PVV'ers, verdwenen VVD'ers of iets dat daar op leek. Verward zette Wilders de tv aan, in de hoop dat het journaal hem verder hielp. Ook dit bracht niets nieuws. Plotseling besefte Wilders dat het allemaal een droom was geweest.

(http://snelnieuws.web-log.nl/photos/uncategorized/2009/11/25/nos_journaal.jpg)
Goedenmorgen, excuses voor het onderbreken van 'Nederland in Beweging!', vanochtend heeft ons het onverwachte bericht bereikt dat Geert Wilders per direct uit de politiek stapt. Naar eigen zeggen is hij mentaal volledig opgebrand, meer wilde hij niet kwijt. Zodra wij meer te horen krijgen, krijgt u dit direct te horen.

Bonaire, 15.26, 27-03-'11
Geert zat onderuitgezakt in een strandstoel, steeds weer dacht hij; 'Waarom ben ik niet eerder gestopt?'


Heren, dames, WW141 is bij deze geëindigd. De PVV'ers hebben dus gewonnen. Lord Raven was Job Cohen. Dank voor het meespelen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 15, 2011, 10:02:39 pm
Lord Raven heeft zichzelf gehapt? Jammer, vorige keer gaf je ook al op terwijl het juist leuk is om de pot uit te spelen aangezien iedereen nog echt wel twijfelde.

Leuk gehost mr.black en mijn oprechte excuses voor mijn gedrag in het begin, maar er kwamen helaas wat dingen tussen.

Lord Raven is inderdaad wolf als hij de bar opent :P
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 15, 2011, 10:03:42 pm
Nope. LR is gehunt, hij had Pingwin gehapt. :)
De rollen van Geert waren trouwens; sorc., bane, seer, hunter. Morgen zou hij de dronkenlap zijn geworden. :P
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 10:04:04 pm
Nope, ik heb LR neergeschoten met mijn Hunter-schot. Pingwin was gehapt.

Woohoo! "Suck it, reds". :D

G.W. for president!
/sarcasm

Bedankt, Mr. Black, voor een toffe pot. Superfluff. :D

Zo, weer verder voetbal kijken...
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 10:04:41 pm
Nee LR is geschoten. Had hem eigenlijk niet zomaar verdacht.

Ivo  was Geert?
Ak verklaar nou jou doen eens allemaal?

En consider sigged? bedenk?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Bob op maart 15, 2011, 10:05:59 pm
Haha netjes Ivo!
Wie heb je allemaal gesorcd/seerd?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 15, 2011, 10:07:36 pm
aK beschermt en Mir geseerd. Erg netjes gedaan dus. aK heeft het trouwens ook lekker gedaan door LR op dag 2 uit te nodigen. :)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 10:14:29 pm
Mir hij had ook zeker mij.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 15, 2011, 10:15:36 pm
Tsa, ik wist niet waarom ik LR wantrouwde, maar ik had een ingeving.

Gisteren wilde ik voor alle zekerheid LR nogmaals ontbieden in het torentje, maar ik wilde wel voor alle zekerheid duidelijk maken wie ik niet vertrouwde.

Ik had de eerste dag trouwens Bob en Anita ontboden, die waren dus safe.

In hindsight had ik beter uit kunnen komen. Nou ja, het werkte.

*edit*
Ah ik leef nog.
Mark was nooit een vroege vogel geweest, maar zijn BB kon die taak weer aan. Een flauwe glimlach speelde om zijn mond toen hij aan de assistente (ex-assistente eigenlijk) van Schatsema dacht. Hij draaide zich om en keek recht in de reebruine ogen ... van de knuffelbeer die hij jaren gelezen van D* H**g*nb**z*m had gekregen. Fl*kk*r!

Oh ja Ivo, Chapeau man. Good hunting!
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Inquisitor Constantine op maart 15, 2011, 10:20:04 pm
Wtf? Ivo!? Goede hunt, dan. En een goede seer!

Alleen jammer dat je zo fel op mij ging, was nergens voor nodig.

Maar ik zat er weer eens lekker de specials uit te halen, alleen meer de good side guys dan de bad guys.

En toch jammer dat ik op dag 1 niet door ging op Mir.  ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Anita op maart 15, 2011, 10:27:33 pm
Sorry nog dat ik er opeens uit ben gestapt. Had ik toch even nodig. Ben de pot wel blijven volgen.
Ivo respect hahaha je beschermd de gastheer seert de wolf en hapt de andere wolf:D:D!
Mr. Black ook sorry voor het ongemak, wel leuke fluff ook al wist ik alleen maar wie geert wilders was en de rest kon ik niet haha.
Ik zal morgen een inschrijftopic openen. Ben geslaagd voor mijn schoolexamen dus daar ben ik vanaf:D:D
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 10:28:45 pm
Maar de 2e avond wie hield het nou tegen? Want lijkt me eerder dat Mir de hap instuurde.

Ik had gedacht dat Ping Geert was.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: mr.black op maart 15, 2011, 10:33:44 pm
LR had de hap op Stijn ingestuurd.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 10:52:46 pm
Leuk gepost en gehost Black, bedankt ervoor.

Ik zat er alleen niet helemaal in.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 15, 2011, 10:53:14 pm
Oh ja, ook niet onbelangrijk, dames, heren bedankt voor de pot.

Mr. Black, bedankt voor het hosten en de fluff.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 15, 2011, 10:59:49 pm
Nog even wat uitleg van mijn kant over de pot.

1e dag Sorc. Had AK beschermd. Hij viel op door zijn fluff, bescherming bleek niet nodig toen Lazo gehapt werd.

2e dag Bane. Die avond geen hap, waardoor ik behoorlijk in de rats zat. De kans was namelijk behoorlijk dat de wolven mij op het spoor zaten. (Dit bleek achteraf onterecht, gezien de hap op Stijn was). Gelukkig was er behoorlijk wat verwarring over de rol van Wilders, omdat Mr.Black deze telkens al een dag tevoren postte. Dit gaf me een beetje lucht, zeker toen ik niet de eerste was die dit hoefde op te merken.

3e dag Seer. Ik zat (na de lynch op IC) redelijk vast op Mir en LR. Van LR had ik weinig concrete aanwijzingen in zijn posts, voor Mir kon ik op zich wel wat vinden. Daarom Mir geseerd, bleek inderdaad wolf. Ik was die avond sowieso blij en opgelucht dat ik niet gehapt was, voor mijn gevoel werd ik daarbij geholpen door de fluff-posts van aK.

4e dag Hunter. Lastige dag om te spelen. Ik had na de lynch op IC verwacht dat ik in de verdediging gedrukt zou worden. Ik had op zich kennis van Mir en kon altijd nog uitkomen om mezelf te beschermen. Daarmee zou echter mijn hunterschot vervallen, omdat ik dan zeker gehapt zou worden. Ik heb die ochtend nog een tijdje gedacht om te "faken" dat ik Wilders was, alsof ik daarmee de echte Wilders wilde beschermen. Ik heb dit aspect van AK zijn dood daarom wat extra aangezet, alsof dat me op het idee gebracht zou hebben. Het bleek niet nodig toen ik bij behoorlijk wat mensen safe stond en Mir met zijn aanval op Bob/Loucom kwam. In mijn redenatie heb ik toen Bob en Loucom safe gezet. Daarmee was de tweede wolf ofwel LR ofwel Pingwin.
Ik begon Pingwin een beetje te prikken, daar kwam op zich wel wat los. Ik heb toen mijn schot vast ingestuurd op Mir, met Pingwin als backup. LR liet de aanval heel erg langs zich heen gaan, wat uiteindelijk de doorslag gaf voor mij. Daarbij ook bedacht dat bij Pingwin-Mir als koppel, ze vrijdag op mij als Bane gestuit waren en me dan waarschijnlijk maandag wel weer gehapt zouden hebben. In de gesprekken met Ping kon ik (naar mijn idee, weet niet of het zo over kwam) Pingwin een beetje de rol van Good-special indrukken, door terug te komen op zijn geheim-gehouden ideeën en op de PM die hij gehad zou hebben. Uiteindelijk na de lynch dus mijn hunterschot gewijzigd naar LR. Bleek de juist beslissing: Pingwin werd gehapt (werd hij inderdaad voor Wilders aangezien?) en mijn schot kwam door op de tweede wolf.

Edit, @Anita. Natuurlijk nooit een probleem, als RL tussendoor komt. Gefeliciteerd met school-examen, trouwens.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Loucom op maart 15, 2011, 11:04:22 pm
Nouja op moment dat ik begon van dat onzin was om uit te zoeken wat wilders nou was, na de eerst avond. Hield hij direct zijn mond dicht. Ik dacht een wolf doet dat niet want die wil graag weten wie special is en zal ook graag van anderen daar mening over horen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 15, 2011, 11:22:06 pm
Leuk Ivo, maar wat viel je zo op aan mijn fluff. Er zit wat doorheen van mijn Haagse periode, maar toch niet zoveel? Toch?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: AR op maart 15, 2011, 11:29:46 pm
Hoe is het mogelijk dat de communisten hebben verloren van die corpsballen? :'(

Tijd voor een pot: De wraak der communisten!
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 15, 2011, 11:32:50 pm
Je vergeet de gouden regel AR, de man met het goud maakt de regels ;)

Volgens mij was Mark geen Corpsbal.
(Al geef ik toe dat ik meer Corperale trekken heb overgehouden van mijn JoVD-tijd, dan van mijn Virgiel-tijd.

@Ivo, in hindsight lag dat Fur Elise er wel boven op, geloof ik.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: AR op maart 15, 2011, 11:40:04 pm
Maar de man met de hooivork wint het nog altijd van de man met het goud in een 1 op 1 gevecht.

En alle VVD'ers zijn per definitie corpsballen ;)
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: stijn19 op maart 16, 2011, 08:23:53 am
srry voor mijn zwakke en ietwat negatieve spel. ik zal proberen het komende pot goed te maken  :'(
goed gehost en humor fluff
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 16, 2011, 08:58:56 am
Hmm, het Fur Elise was het in ieder geval niet.

Ten eerste het feit dat je een persconferentie aankondigde. Vond ik ten lijken op iemand die een uitzonderlijke positie heeft (Rutte/Wilders), ten tweede leek het toen of je ook in-game een belangrijke mededeling zou gaan doen (uitkomen van special).

Toen de post over de DKB en dat jij niet beveiligd ging worden. Dat las ik alsof je duidelijk je hoofd op het hakblok legde en er vanuit zou gaan dat je gehapt werd. Je noemde een aantal mensen safe en beveiligd, een aantal anderen niet. Ik kon van de rijtjes niet direct iets maken, maar het kwam heel erg over alsof dit je laatste manier was om informatie aan ons over te brengen.

Ik was trouwens gisteren nog vergeten te melden dat ik in mijn openingsfluff ook een kleine hint naar mijn rol had verstopt:
Hij was immers niet alleen Tweede-kamerlid, maar tevens raadslid in Almere en binnenkort gedeputeerde in Overijssel.
Meerdere functies = meerdere rollen = Wilders.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 16, 2011, 09:05:34 am
Kijk, daar had ik nu overheen gelezen. Evengoed had ik je vanwege je gerichte zoeken op safe staan.

Overigens was jouw hunt een overweging om uit te komen. Maar dat had ik beter volledig kunnen doen, in plaats van alleen fluffwijs.

Ik had wel gehoopt na gisterenavond meer zekerheid over LR te hebben.

Tot slot werd ik erop gewezen dat het DKDB is, geen wonder dat ze me hebben laten vallen.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Mir op maart 16, 2011, 12:12:12 pm
Ik als wolf zat extra te letten op dat soort hints en ik had het niet door :-[

Wel jammer dat het nu opeens afgelopen is, ik ging er wel vanuit dat we het zouden redden. Wolven is altijd leuk. De laatste dag zat ik echt te zenuwen, daarvoor was er eigenlijk weinig aan de hand. Het kan altijd maar zo omslaan van 'dit winnen we op onze sokken' naar 'iedereen stemt mij eruit'.
Kudo's aan Ivo, goed gespeeld. En leuk gehost mr. black. Leuke fluff en goed georganiseerd. Kan ik nog wat van leren!
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 16, 2011, 01:19:30 pm
Oh Mir,

Je hebt me nog steeds niet geantwoord ::)

Nee, grapje. Het was een leuke pot inderdaad.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Ivo op maart 16, 2011, 01:25:59 pm
Wel jammer dat het nu opeens afgelopen is, ik ging er wel vanuit dat we het zouden redden. Wolven is altijd leuk. De laatste dag zat ik echt te zenuwen, daarvoor was er eigenlijk weinig aan de hand. Het kan altijd maar zo omslaan van 'dit winnen we op onze sokken' naar 'iedereen stemt mij eruit'.
Het was inderdaad nog best spannend. Als ik op een villie had geschoten, waren er vandaag nog 4 mensen over met nog 1 wolf. Dan had het bij de lynch goed moeten gaan, anders was het voor ons afgelopen.

Wat waren trouwens de afwegingen voor de hap op Pingwin gisteren? Verdenking van GW, of omdat hij zo duidelijk op LR zat?
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: aunknorrie op maart 16, 2011, 01:27:53 pm
Wat waren trouwens de afwegingen voor de hap op Pingwin gisteren? Verdenking van GW, of omdat hij zo duidelijk op LR zat?

Valt niet uit te sluiten. Lazo deed één post deze pot. Daarin prikte hij op LR (en niet eens serieus).
Volgende dag was hij do...der niet meer.
Titel: Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
Bericht door: Lazo op maart 16, 2011, 05:56:25 pm
Ach heb wel gelachen deze pot, en met plezier gevolgd! AK's dood brak de hele pot open en ik zag nagenoeg iedereen lekker voor zichzelf denken en spelen.

Goede pot, leuke fluf, een ontijdig einde voor mij  :(