GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Welkom op GWHobby.net, hét Gaming & Warfare forum van Nederland en België.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: mei 23, 2018, 10:31:26 pm 
Gestart door Scar - Laatste bericht door goblin
Ik moet niet te lang naar het Legion werk kijken, te vet voor woorden.

 2 
 Gepost op: mei 23, 2018, 10:19:54 pm 
Gestart door Singleton Mosby - Laatste bericht door goblin
Voor de tafel zou ik spuitbussen gebruiken, basecoat en wat shades. Maar voor de scenery zou ik wel de airbrush gebruiken. Infinity leent zich helemaal voor de airbrush, omdat je mega veel details in de tafel wil stoppen. Maar een standaard 40K tafel kan wel prima met spuitbus en gebouwen met airbrush.

 3 
 Gepost op: mei 23, 2018, 10:10:52 pm 
Gestart door ungrik - Laatste bericht door Pellegrim
Spuug mn lijst ff alhier, plus wat onderbouwing.

++ Orcs and Goblins (Orcs and Goblins 2.0 Beta) [1992pts] ++

+ Characters +

Orc Chief [215pts]: Common Orc, Lance, Orc Boar Chariot, Shield
Dit is een van mn favoriete builds. In mn gewone 4,5k lijst geef ik de spear Supernatural Dexterity, zodat de Chief Offensive skill 6 krijgt en Agility (initiative) 6 op de charge. Maar nu is ie nog steeds lekker. D6+1 Impact hits op S5, 3 S7 attacks van de Chief, 1 S7 attacks van de andere rijder, en 2 S5 attacks van de Boars. Lekker au gewoon. En natuurlijk wel Toughness 5 en die 2+ armour save.

Orc Warlord [350pts]: Army General, Feral Orc, Light Armour, Paired Weapons, War Boar
Deze leuke stabber gaat in mn boars en doet stiekem wel au. Zonder magic items toch 5 attacks met S6, Battle focus, Offensive skill 7, en een ok save met 5+ 5++. Hopelijk prikt hij door wat dingen heen!

+ Core +

Orc 'Eadbashers [475pts]: Champion, Feral Orc, 20x Orc 'Eadbasher, Paired Weapons, Standard Bearer
Lekker hoor, blokje van deze boys. Strenght 5 in de eerste ronde van elke combat, en ook als ze steadfast zijn (nieuw!). Ze gooien 2 aanvallen op de frontrank, dus 16 bij 5 breed, met Battle Focusm dus 6'jes zijn 2 hits. Door de paired weapons hebben de Offensive skills 5, en negeren ze Parry, dus kom maar met je Shields. Hoofdpijn blokje! PS Ze vallen bij bosjes, al is Toughness 4 natuurliijk lekker. En die 6+ Aegis save ook (Ward).

Orc Boar Riders [247pts]: Feral Orc, 9x Orc Boar Rider, Paired Weapons
Hier gaat mn general natuurlijk in! En zelf zijn ze ook leuk! met Paired weapons gooien ze op de charge (thunderous charge +1A) 3 attacks op Strength 4 per pop, met Battle Focus, plus 1 attack van de boar op S5, en 1 supporting attack. Dat zijn 26 attacks waarvan de meeste met Battle focus. Dan land je gemiddels 15 hits ofzo. Kies je voor spears, krijg je nog steeds die extra attack voor thunderous charge, maar ook +1 Strength. Dus 21 attacks op hogere strength.

+ Special +

Gnasher Wrecking Team [150pts]
Tja, 2S6 Strength 6 hits en je kan hem elke beurt 3D6 inch een kant op gooien. Main focus van enemy chaff / shooting.

Mounted ‘Eadbashers [210pts]: Champion, Common Orc, 5x Mounted ‘Eadbasher, Shield
Kleine elite unit, vooral om treasure tokens op te pakken natuurlijk. Ook bruut op een charge natuurlijk, maar hoop vooral dat even blijven leven (2+ save).

+ Big 'n Nasty +

Giant [345pts]: Nets

Gruwelijk beest dit, een favoriet. 7 wounds en 5 attacks. Voor elke wound die hij suffert krijgt hij een attack erbij. Ik hoop altijd zo dat een blokje archers een beurtje op hem schiet. Natuurlijk heeft hij Strength 5, maar ook Born-to-Fight, dus S6 in de eerste ronde van combat. Maar vooral ... het NET! 5/6e kans dat de opponent -1 Strength heeft. En dat is toch leuk tegen Toughness 5. En terror natuurlijk . En thunder stomps. Dus kom maar infantry.

++ Total: [1992pts] ++


 4 
 Gepost op: mei 23, 2018, 09:23:11 pm 
Gestart door raven guard - Laatste bericht door Toxicheaven
Hey guys,

Ik kom ook wel. En sleep Marnix wel mee. Hij schrijft zich wel asap in.
Ej kon helaas niet.

Cheers
Jacob

 5 
 Gepost op: mei 23, 2018, 05:31:02 pm 
Gestart door Coenus Scaldingus - Laatste bericht door morbal
Fantastich!
nu hopen dat de rest van fiefdoms ook wat uitbreiding krijgt en dan ken ik mijn volgend leger!

 6 
 Gepost op: mei 23, 2018, 03:14:56 pm 
Gestart door Coenus Scaldingus - Laatste bericht door Arabog
Voor de knight of dol amroth waren al details bekend. 6 knight on foot die zelfde opties hebben als de knights op paard. Dus je kunt zelf kiezen tussen helm of niet en banner en hoorn zullen ook kunnen.

 7 
 Gepost op: mei 23, 2018, 12:57:12 pm 
Gestart door Coenus Scaldingus - Laatste bericht door morbal
Ik kijk uit naar nieuwe boeken! De modellen zien er ook goed uit!
Zijn er plastic sets, related aan pelenor fields, die momenteel out of print zijn? Bepaalde hero's als beregond wel natuurlijk.
Ik had dacht ik gehoord dat de nieuwe boeken in de zomer zoude komen. Dus nog een maandje of 2 geduld! hoewel dat dan weer misschien vroeg zal zijn als er nog geen green bestaat van hurin en ingold?

Ik hoop wel dat Beregond en damrod geen volledige warbands meer kunnen leiden. Nu zie ik vaak damrod, beregond en denethor elk met een volledige warband en dan nog vaak een sterke held als een boromir. of bormir en faramir. degelijke aantallen en slagkracht met 2 degelijke hero's. maar dit laat niet echt de mogelijkheid om andere named hero's mee te nemen vrees ik.

The knight of the with tower vind ik persoonlijk ook een fantastich model, maar ziet de tafel zo zelden vanwege bovengenoemde reden. Ik hoop dat er meer synergie komt tussen helden zoals bij thorins comp of lake town.

Leuk dat er eindelijk terug knights on foot uitkomen! Ik hoop echter dat er mogelijkheden zijn om er andere hoofdjes op te zetten. Nu zie ik te veel niet gehelmde hoofden. Indien dit 1 set word en niet een knight set en een command set hoop ik ook dat de banner en hoorn optioneel zijn!

Nieuwe mordor modellen zien er echt wel heel goed uit, maar ook zij moeten opboksen tegen tal van profielen. Dus hun regels zullen zowel goed, nieuw als niet te duur moeten zijn.

Het lijkt me een hele uitdaging om voor al die modellen een goed profiel te schrijven Da je mee wilt pakken, maar dat niet beter is dan wat er nu is.

 8 
 Gepost op: mei 23, 2018, 11:12:43 am 
Gestart door Coenus Scaldingus - Laatste bericht door Arabog
Nog even en dan komt het nieuwe regelboek uit met veel (heel veel) spul rond de battle van Pellenorfields. Verwacht alle oude plastic kits weer terug samen met veel nieuw spul. Denk dat ze de oude helden die vroeger in tin waren nu in resin zullen uitbrengen.
Vroeg een medewerker van gw of het dit najaar kwam maar hij verwachtte dit al eerder.

 9 
 Gepost op: mei 23, 2018, 11:02:13 am 
Gestart door Nova_Prime - Laatste bericht door Nova_Prime
Bump en prijs verlaagd naar 900 euro voor de complete verzameling!

 10 
 Gepost op: mei 22, 2018, 11:26:08 pm 
Gestart door Hababam - Laatste bericht door tomzy
Regio Rotterdam/Dordrecht
Tomzy - coreset, beide uitbreidingen volgen later .

Pagina's: [1] 2 3 ... 10