GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Uw advertentie op GWHobby.net? Vraag naar de voorwaarden.

Pagina's: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 Gepost op: januari 04, 2019, 05:16:50 pm 
Gestart door Pellegrim - Laatste bericht door Aerendar Valandil
Het kan bij mij inderdaad een tijdje duren, pellegrim.

 92 
 Gepost op: januari 04, 2019, 04:26:48 pm 
Gestart door Pellegrim - Laatste bericht door Pellegrim
Dames en Heren,

Vanwege het aanhoudende succes wordt er een nieuwe Haagse toernooitje gepland!

Waarschijnlijk ergens in April.

Keep you people posted.

Joris

 93 
 Gepost op: januari 04, 2019, 04:17:29 pm 
Gestart door Pellegrim - Laatste bericht door Pellegrim
Ik ben druk bezig mijn verzamelde meuk te schilderen, square based. Dus het gaat er een keer van komen.

Waaaaaat .. eerst zien dan geloven hoor ;)

Nee hoor, laat maar weten als je er klaar voor bent, ik kom graag naar Amsterdam voor een potje.

mzzle

 94 
 Gepost op: januari 04, 2019, 03:33:31 pm 
Gestart door Lionhammer - Laatste bericht door Crackbone
persoonlijk, heel persoonlijk, heb ik een ongelofelijke hekel aan alliance regels... Je lost er te eenvoudig zwaktes van je leger mee op, wat juist iets unieks maakt.

Dus ik hoop dat ze het laten. Daarnaast is playtesten praktisch onmogelijk aangezien je scope wat normaal leger tegen leger is, uitgebreid wordt naar weet ik veel hoeveel verschillende combinaties.


 95 
 Gepost op: januari 04, 2019, 02:35:03 pm 
Gestart door Inquisitor Constantine - Laatste bericht door Wicked Dwarf
Ik heb de basisdoos ondertussen ook. Kon het oppikken voor 50%; moet het alleen nog openen en spelen. ::) Van wat ik lees zal ik het wel leuk vinden als licht, casual skirmish game. Ik ben benieuwd. 8)

 96 
 Gepost op: januari 04, 2019, 02:19:05 pm 
Gestart door Boschpinquin - Laatste bericht door Boschpinquin
Vermoedelijk zijn vier van mijn Seraphim backpacks perongeluk tijdens een vakantie met familie in de prullenbak beland, waardoor ik dus op zoek moet naar vervangende backpacks  :'(. Heeft iemand deze nog liggen, bijv. omdat ze andere backpacks hebben gebruikt voor hun eigen Seraphim?

 97 
 Gepost op: januari 04, 2019, 02:15:31 pm 
Gestart door Lionhammer - Laatste bericht door Lionhammer
T9A krijgt gelukkig genoeg uitbreidingen, maar het enige wat ik nog mis, en waar ik echt lang op zit te wachten, is een Alliance Chart waarbij verschillende facties samen kunnen vechten. Maar ik weet niet of die ooit gemaakt wordt, tenzij iemand anders het doet.

 98 
 Gepost op: januari 04, 2019, 01:49:09 pm 
Gestart door Helm - Laatste bericht door Duncan McDane
Geloof dat Village Attacks IC wel is bevallen  ;D.
Lekker spel hoor, je zit in je kasteeltje een beetje lekker je boze zelf te wezen, geweldige setting ( denk het begin van Van Helsing ). Als Succubus zuig je een beetje links en rechts, Vampie doet een hapje hier en een hapje daar, de Banshee mekkert iedereen de oren van de kop af en dan hebben de villies het eigenlijk wel zo'n beetje gehad, met toortsen en hooivorken, pijlen en machetes en verderop in het spel hele enge helden komen ze op je af met het idee er eens en voor altijd een eind aan te maken ( hart van het kasteel te bereiken en dan te slopen ).
En ze blijven maar komen en hoe meer je er zeept, des te meer spawnen ervoor in de plaats ( tier gaat omhoog = spawnlevel 1-3 ). En dan is er ook nog iets met een loslopende Trol... Humor, hele leuke coop en ook best nog wel behoorlijk tricky, keuzes, keuzes en volgorde.

 99 
 Gepost op: januari 04, 2019, 12:26:02 pm 
Gestart door Pellegrim - Laatste bericht door Lionhammer
Het gaat mij niet om de naam "Warriors of the Dark Gods". Toen ik met Chaos begon was het 6th, met Beastmen en Daemons. Vond ik geweldig, daarna ging het terug naar mortals, na wat zeuren (had een mix aan modellen gekocht) was ik verkocht en altijd al Tzeentch. De 7 goden gebaseerd op de zonden is leuk bedacht, maar het is te veel voor me en ik vind de special rules ook niet iets wat me aanspreekt. Daarnaast mis ik de canon.

En hoewel WDG voor mij niets meer doet, vind ik de Sylvan Elves wel aantrekkelijk.
Hordes of Chaos. Ik had ook gehoopt dat een stel army books werden gecombineerd tot een Dark God legioen. Dan kan ik ook wat Once-Chosen en knights bijvoegen 8).
Er zijn genoeg mythologische goden die de 4 gods konden vervangen en toch dezelfde feel houden. Ik snap niet waarom ze de zeven zonden hebben gekozen omdat ze imo nogal saai en verouderd zijn.

Wel leuk dat ze recentelijk een scenario en terrain supplements hebben uitgebracht voor de game. Ik hoop wel dat ze binnenkort een ally supplement gaan uitbrengen.

 100 
 Gepost op: januari 04, 2019, 10:01:22 am 
Gestart door Wicked Dwarf - Laatste bericht door Arabog
1. Marauders zijn in deze editie weer aangepast in hun profiel ed. Er is dus nu geen limiet nog voor. Mochten er wel spelers zijn die tig inzetten en het blijkt te overpowered dan kan dit in overleg natuurlijk weer aangepast worden.

2. Conversies zijn toegestaan zolang het maar duidelijk is wat het model is. groter schild en meer pantser op goblin komt al aardig in buurt van blackshield.
Druzhag the beastcaller mist dan wel zijn bats zijn wel kleine bats soms rond Halloween te koop die er dan op stok (sateprikker) achter kunnen volgens mij.

3. Bedoeling was wel om alle modellen uit het verleden weer uit te brengen. Vooral uit de begintijd is alles weer uit. modellen van 2010 toto 2015 zijn er nog niet opnieuw uitgebracht en daar is nu inderdaad wel veel vraag naar. Ook op internationale sites. Cave drake is er ook zo'n een.

Mocht je op toernooien spelen waar ik ook ben kan ik altijd mijn druzhag meenemen. Ik zelf heb bijna alles gekocht nog uit die periode. Maar geen grote aantallen marauders of blackshield. Overal 1 blister vaak van iets.

Armoured Celeborn is inderdaad ook zeldzaam, al wil ik de unarmoured ooit nog wel hebben. maar als je high elf captain neemt heb je bijna zelfde model al en heb je een armoured Celeborn met helm.

Pagina's: 1 ... 8 9 [10]