GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

GWHobby sluit binnenkort. De komende weken zullen de subfora verdwijnen.

Pagina's: [1] 2 3 ... 19

Auteur Topic: WW141 Complot - De jacht is geopend!  (gelezen 28910 keer)

mr.black

 • Full Member
 • ***
 • Offline Offline
 • Berichten: 121
 • For the Birds!
WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Gepost op: maart 09, 2011, 05:52:00 pm »

Ergens in Limburg, 19.59, 09-03-'11
Gapend pakte Geert Wilders de afstandsbediening om zijn televisie aan te zetten, het was een zware dag geweest.Goedenavond, dit is het NOS-achtuurjournaal. Vanochtend is tijdens een debat in de Tweede Kamer het PVV-kamerlid Hero Brinkman op onfortuinlijke manier overleden. De voormalig inspecteur van de politie liep naar de microfoon toen hij over een traptree struikelde. Brinkman was een tegenstander van de dubbele nationaliteit, kraken en het Nederlandse gedoogbeleid omtrent drugs. Daarnaast vond hij de aanpak van criminele jongeren te slap: hij zou meer zien in zogenaamde heropvoedingskampen.Tevens stond hij bekend door zijn streven meer democratie in de Partij van de Vrijheid te brengen. Hero Brinkman werd bij zijn werkzaamheden door fractiemederwerker Ehsan Jami gesteund, deze laat weten 'kapot te zijn' van deze plotselinge gebeurtenis. Partijvoorzitter Geert Wilders wilde helaas niet reageren en is om onbekende redenen naar een schuiladres vertrokken. De overige PVV-kamerleden hebben uit solidariteit met hun fractiegenoot besloten de Tweede Kamer te verlaten. De SP stelde vervolgens kamervragen, naar eigen zeggen streden zij al tijden naar veiligere trappen in de Tweede Kamer, hun voorkeur ging zelfs uit naar trapliften. Ondertussen is de toestand in Libië ...

Nijdig zette Wilders de televisie uit, had dan alleen hij gezien wat er echt gebeurd was? Rustig liet hij alles zijn gedachte nog een keer passeren.
Natuurlijk liep Hero onvoorzichtig naar beneden, in zijn enthousiasme om Harry van Bommel te kleineren, maar het was overduidelijk geweest dat Job Cohen zijn voet had uitgestoken, zodat Hero struikelde. Daar was geen twijfel over mogelijk. Wilders verbaasde zich erover dat Cohen het zo openlijk gedaan had, maar blijkbaar was het niemand opgevallen. Behalve Emile Roemer, die moest het wel gezien hebben! Maar die was ongetwijfeld zijn 'partner in crime'. Uiteraard was hij zelf zo snel mogelijk naar een nieuw schuiladres gegaan, Hero mocht dan gevallen zijn, hij zou zijn eigen huid duur verkopen. Hij hield uiteraard wel contact met zijn fractiegenoten, die hadden hem nodig. Geert moest voorkomen dat hen hetzelfde overkwam als Hero, met de juiste aanwijzingen zou hij hén wel kunnen beschermen. Wilders schrok op uit zijn gedachte, de telefoon ging, dat was ongetwijfeld Mark Rutte. Die was nog wel te vertrouwen, maar hij zou hem niets vertellen over zijn vermoedens jegens Cohen en Roemer. Na het telefoontje besloot Geert naar bed te gaan, hij kon de slaap goed gebruiken.

Ergens in Limburg, 07.48, 10-03-'11
Wilders besefte dat hij niet eeuwig onder kon duiken voor de linkse tuig. Hij besloot contact op te nemen met de andere PVV'ers, die zouden samen met zijn lijwachten Cohen en consorten uitschakelen. Hij stuurde tevens een berichtje naar Rutte, of hij de andere Tweede Kamerleden zo lang mogelijk bezig kon houden, zo konden zij rustig hun 'werk' doen. Gelukkig reageerden alle PVV'ers eensgezind, ze zouden dat linkse tuig een lesje leren. De jacht is geopend!


Deelnemers aan de klopjacht:
1. Anita - PVV'er
2. Bob (1)
3. Hasharii (1) - VVD'er
4. Lazo - PVV'er
5. Pingwin - PVV'er
6. Aunknorrie - Mark Rutte
7. Ivo
8. Loucom (1)
9. Inquisitor Constantine - VVD'er
10. Lord Raven - Job Cohen
11. Mir (1) - Emile Roemer
12. Stijn19 (2)
13. Bahamut (1) - (niet zo'n actieve :P ) PVV'er

Rollen:
Good specials;
Geert Wilders; wil niets aan het toeval overlaten en zal alles binnen, en zo nodig buiten, zijn partij regelen. De rol van Wilders verandert iedere dag. Dag één is hij bijvoorbeeld sorc, dag twee bane etc. G.W. krijgt dit steeds een dag van te voren te horen. In mijn fluff zal ik wel hints naar zijn rol voor de volgende dag geven.
Mark Rutte; Mark Rutte is de gastheer. Hij mag elke dag 2 spelers 'uitnodigen' voor een persoonlijk gesprek. Deze spelers kunnen daardoor geen actie uitvoeren (lunch/actie van G.W.), is de actie tegen de Rutte gericht dan gaat deze wel door.
Wolven;
'Links tuig': Job Cohen, Emile Roemer. Geen bijzonderheden.

Lynch om 20.00u, lunch om 22.00. Donderavond is de eerste lynch!
Iedereen heeft een pm gekregen met zijn rol.
« Laatste verandering: maart 15, 2011, 10:00:53 pm door mr.black »
Gelogd
Stop met je leven, het is weer wederwolf tijd :)

Inquisitor Constantine

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 15185
 • Like a whisper...
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #1 Gepost op: maart 09, 2011, 06:02:15 pm »

Wat? Ben ik de eerste?

Tijd om maar eens een wat vragen naar het Kabinet te sturen.
Gelogd
Yeah, what I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?

aunknorrie

 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 3124
 • Hallo, ik ben aK en ik ben verslaafd aan mindfoks.
  • Volg me op twitter...
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #2 Gepost op: maart 09, 2011, 06:32:53 pm »

Pro Bono publicum, wikte Folkert de Beer. Met een geoefend gebaar schikte hij zijn
Cubaan onder de neus, schoot zijn obligate blauwe streepjes overhemd aan en strikte zijn Oranje-Bleue das.

Hij sms'de drie woorden aan Mark's assistent "Ik doe mee"

August schikte zijn oranje-blauwe stropdas wat netter, en stak het kleine pleintje aan de Javastraat over. Hij sloot zich onopvallend aan in de winkel en liet zijn ogen rustig over de uitgestalde waren gaan.

Met wat spijt liet hij zijn blik over de halflege schaal puree van Knolselderij gaan en koos wat sesam-speltbrood, biologische muesli en omega-3 eieren uit. August bedacht dat dit wellicht wat te weinig was om te laten bezorgen en krabbelde wat op de notitiepagina van zijn succesagenda.

Hij wachtte op zijn beurt om te betalen en maakte een afspraak over de bezorging. Dankend liep hij de deur uit en trok zijn kraag recht. Buiten scheen een koude, maar vrolijke lentezon hem tegemoet. August zette de pas erin, want de Peroquet wachtte op hem, of eigenlijk St*f.

Niet dat August dat ooit zou halen. Halverwege het Minfin was het "Fur Elise" hoorbaar uit zijn cigarette zakje. Een snelle blik op zijn Onyx onthulde de boodschap: "graag, is nodig, met liberale groet, m"
Gelogd
En dan vind ik voor AK meest logische verklaring dat hij me 2 avonden achter elkaar heeft genomen.
* kuch * kuch *

(zo komt een man wel aan een reputatie)

Mir

 • Moderator
 • Hero Member
 • ****
 • Offline Offline
 • Berichten: 1458
 • Moderator offtopic, werewolf
  • Facebook: Jaap Hoeve
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #3 Gepost op: maart 09, 2011, 06:52:55 pm »

Er zijn nu al zoveel redenen om de fluff van AK aanleiding voor een stem te vinden ::)

Mir (een schuilnaam leek hem in deze wel gepast) was op het moment van het tragische voorval in de Tweede Kamer, niet in Nederland. Hij was in China voor een belangrijke handelsmissie met zijn partij. Hij streefde naar strakkere banden met China, al was dat in het huidige klimaat waarin Nederland altijd als een loopjongetje van de VS werd gezien en als enige meer neutrale punt op buitenlands gebied de mensenrechten scheen te hebben, nogal lastig. De versterking van de banden met Peking, juist ondanks deze problemen, was dan ook het doel van de reis.
Tijdens de lunch in Peking kreeg hij het bericht van de dood van Brinkman. Hoewel hij de man persoonlijk niet zou missen, kon je dat natuurlijk nooit hardop zeggen en natuurlijk stond het buiten kijf dat, mocht dit geen ongeluk blijken, dit niet de manier is waarop politiek in Nederland bedreven hoorde te worden. Zijn Chinese collega's konden dat beamen: In Nederland niet.
Hij overwoog even wat hij zou doen. De meest politiek correcte optie zou zijn om de reis onmiddellijk af te breken en in persoon in Den Haag aanwezig te zijn bij de pittige debatten die zouden volgen. Aan de andere kant was het, gezien de verharding van het politieke klimaat thuis, misschien verstandiger om in het grote, anonieme, veilige China te blijven en zijn taken thuis even te delegeren naar zijn ondergeschikten. Hoe dan ook zou hij de kans niet missen om een bezoek te brengen aan de Verboden Stad en de tombe van Mao, dat vanmiddag op het programma stond.
« Laatste verandering: maart 09, 2011, 06:55:22 pm door Mir »
Gelogd
Every problem has an expiry date.
- African proverb

"Logic gets you from A to B. Imagination takes you anywhere."
- Albert Einstein

Het is zo simpel

Anita

 • Newbie
 • *
 • Offline Offline
 • Berichten: 0
 • Always forgive your enemies - Nothing annoys them
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #4 Gepost op: maart 09, 2011, 06:58:38 pm »

mja onderwerp waar ik weinig van af weet. en eerlijk gezegd weinig om geef. Maar zal proberen er wat leuks van te maken. Vrijwel fantasieloos (sorry mr.black).. geen fluff dus.
Gelogd
Don't knock on the devil's door... ring the bell and run away.. he hates that!

Inquisitor Constantine

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 15185
 • Like a whisper...
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #5 Gepost op: maart 09, 2011, 07:07:30 pm »

Hm... Mir? Is dat niet iets socialistisch?  ::)
Gelogd
Yeah, what I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?

Lord Raven

 • Full Member
 • ***
 • Offline Offline
 • Berichten: 172
 • I ain't no white trash
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #6 Gepost op: maart 09, 2011, 07:21:32 pm »

Raven opent the dragon's lair in een van de keldertjes van de tweede kamer
Gelogd
Catching flies in his mouth
Tasting freedom while he dares
Then crawling back to the top of the stairs
He won't see the sun again for years to come
He's broken out in love

Like a cat without a care
Roaming freely through the streets
You could find him in amongst the pigeons in the square
But he won

Lazo

 • Werewolf jury
 • Full Member
 • **
 • Offline Offline
 • Berichten: 171
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #7 Gepost op: maart 09, 2011, 07:25:11 pm »

LR is wolf.
Gelogd
Today's world leaders resolve conflict with words. Words like Tomahawk Missle, SCUD Launcher, Joint Strike Fighter...

Ivo

 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 614
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #8 Gepost op: maart 09, 2011, 07:58:48 pm »

Ivo was al een paar dagen niet in de Tweede Kamer geweest. Hij was immers niet alleen Tweede-kamerlid, maar tevens raadslid in Almere en binnenkort gedeputeerde in Overijssel. Het was niet makkelijk en voor zijn gezin had hij maar weinig tijd meer over, maar als de partij hem nodig had, dan stond hij er. Geert kon natuurlijk op hem rekenen! Terwijl hij in de auto van Almere naar Den Haag zag, vroeg hij zich heel even af hoe zijn afwezigheid in Almere zou vallen. Die linkse zeikerds van de PvdA zouden vast commentaar hebben op zijn afwezigheid bij de komende raadsvergadering, ongetwijfeld opgehitst door die Amsterdams thee-drinker. Alles om verwarring te zaaien en het overlijden van Hero verder uit te buiten. Nou, dat zullen we nog wel eens zien...

--

Waarom komt AK met ene Folkert, die kennelijk voor de publieke zaak strijdt? Opzichtige schermen met Van der G.?
Gelogd

aunknorrie

 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 3124
 • Hallo, ik ben aK en ik ben verslaafd aan mindfoks.
  • Volg me op twitter...
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #9 Gepost op: maart 09, 2011, 08:05:33 pm »

@mir,

Och jee. Neem mij eens mee in uw gedachten, als u belieft.

Ik daag u uit om drie redenen uit mijn bericht te distilleren die een motie van wantrouwen kunnen dragen.
Gelogd
En dan vind ik voor AK meest logische verklaring dat hij me 2 avonden achter elkaar heeft genomen.
* kuch * kuch *

(zo komt een man wel aan een reputatie)

Mir

 • Moderator
 • Hero Member
 • ****
 • Offline Offline
 • Berichten: 1458
 • Moderator offtopic, werewolf
  • Facebook: Jaap Hoeve
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #10 Gepost op: maart 09, 2011, 08:10:16 pm »

Hm... Mir? Is dat niet iets socialistisch?  ::)

Wacht maar tot je er een keer bent. Een vriend van me stemt altijd VVD en heeft het altijd over 'links tuig', maar heeft op zijn wereldreis wel uren in de rij gestaan om de tombes van achtereenvolgens Lenin, Mao en Ho Chi Minh te bezichtigen. En bij de aanblik van het hoofdkantoor van de Communistische Jeugdbeweging van Vietnam wilde hij spontaan lid worden, maar was al te oud. Het kan iedereen overkomen ;)
Bovendien hoort het tot het standaardprogramma van elk officieel bezoek aan de Volksrepubliek.

Dus nee, het is universeel. Maar voel je vrij om er in te lezen wat je wilt ;)
Gelogd
Every problem has an expiry date.
- African proverb

"Logic gets you from A to B. Imagination takes you anywhere."
- Albert Einstein

Het is zo simpel

stijn19

 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 1053
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #11 Gepost op: maart 09, 2011, 08:17:16 pm »

stijn19 baalde dat hij niet in de oppositie zat, maar hij had in ieder geval zijn zegje gedaan op het congres. Hij was dan wel niet geheel gelukkig met de huidige coalitie waar hij deel van was, toch had hij het te doen met Hero Brinkman. Zo'n lot wenste hij niemand toe. Hij besloot een speech te gaan schrijven in een oproep tot meer respect in de kamer. Het was duidelijk te zien dat de polarisatie tussen links en rechts toenam. Als centrumpartij moest het CDA er eigenlijk wat aan doen, maar in deze coalitie was het niet mogelijk. Het belangrijkste vond stijn19 nu dat er niet meer dergelijke ongevallen zouden gebeuren. (serieus dat ik nu als CDA'er ga fluffen, het moet niet veel gekker worden)

@IC;
waarde kamergenoot, wij verzoeken u de hand uit te reiken naar de oppositie en de overeenkomsten tussen de partijen te benadrukken en daarbij het CDA altijd gelijk te geven.
Gelogd
Goblin Gardener
_________________________________________________________________
Years of attempts have brought the goblins no closer to growing a sausage tree.

aunknorrie

 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 3124
 • Hallo, ik ben aK en ik ben verslaafd aan mindfoks.
  • Volg me op twitter...
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #12 Gepost op: maart 09, 2011, 08:54:09 pm »

Goed dan Mir,

Gezien het feit dat je het gepast vind mij niet van repliek te dienen, geef mij dan een reden waarom ik jouw stem verdien.

Bueno Ivo,

Voordat ik je er op wijs dat ik eigenlijk meer aan een andere Folkert dacht, kom je wel erg laat met dat punt. Ik vind je wat selectief lezen, amice.
Gelogd
En dan vind ik voor AK meest logische verklaring dat hij me 2 avonden achter elkaar heeft genomen.
* kuch * kuch *

(zo komt een man wel aan een reputatie)

Mir

 • Moderator
 • Hero Member
 • ****
 • Offline Offline
 • Berichten: 1458
 • Moderator offtopic, werewolf
  • Facebook: Jaap Hoeve
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #13 Gepost op: maart 09, 2011, 09:04:45 pm »

1) Het taalgebruik
2) Het verwijzen naar ene Volkert
3) De vele afkortingen.

Al met al nogal mysterieus en niet bepaald een genot om te lezen ;)
Gelogd
Every problem has an expiry date.
- African proverb

"Logic gets you from A to B. Imagination takes you anywhere."
- Albert Einstein

Het is zo simpel

Ivo

 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 614
Re: WW141 Complot - De jacht is geopend!
« Reactie #14 Gepost op: maart 09, 2011, 09:24:23 pm »

Voordat ik je er op wijs dat ik eigenlijk meer aan een andere Folkert dacht, kom je wel erg laat met dat punt. Ik vind je wat selectief lezen, amice.
Laat met mijn punt? Selectief lezen? Ik snap het niet. Kun je dit toelichten, want ik heb nu het idee dat je de aandacht wat aan het afleiden bent.
Gelogd
Pagina's: [1] 2 3 ... 19