GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Welkom op GWHobby.net, hét Gaming & Warfare forum van Nederland en België.

Pagina's: [1]

Auteur Topic: hoe basecontact te zien bij Nightshrout  (gelezen 1539 keer)

Christian

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 360
hoe basecontact te zien bij Nightshrout
« Gepost op: juli 05, 2018, 09:51:43 pm »

Hallo,

ik hoop dat er nog iemand is die dit leest, en fantasy speeld.

Ik vraag me af hoe ik base contact moet lezen bij magic item van vampirecounts darkshrout. Het items effect de modellen in base contact.

Als je bij close combat leest, staat beschreven dat alleen de modellen die tegen de base staan in contact met deze staan, ofwel de 2 of 3 modellen direct voor het character. Maar er mag in twee rijen gevochten worden, en bij horde zelfs in drie.

Betekend dit nu dat de modellen op de tweede en derde rijd niet beïnvloed worden door het item? En het item hierdoor maar beperkt zinvol is, behalve in een challence.

Of moet je het in dit geval zo opvatten dat iedereen die op het model kan slaan beïnvloed word door het item, ofwel ook de tweede en derde rij?

ik hoop dat er iemand is die me hiermee kan helpen, en dat de omschrijving binnen forum beleid valt.

met vriendelijke groet,
Christian Vandenboorn
Gelogd

morbal

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1152
  • het gesprek is niet hier maar daar-->
Re: hoe basecontact te zien bij Nightshrout
« Reactie #1 Gepost op: juli 06, 2018, 10:21:56 am »

Zoals ik het lees is het vooral een necromancer die anders geen armour kan dragen die toch zijn armour krijgt. maar verder is het inderdaad enkel de modellen in basecontact  die getroffen worden. lijkt mij.

Gelogd
Liefde is een schat aan herinneringen.
geschilderd: 601/ 300

Christian

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 360
Re: hoe basecontact te zien bij Nightshrout
« Reactie #2 Gepost op: juli 07, 2018, 08:22:02 pm »

een necromancer zou dan een 6+ armour save hebben, ik maak dan liever een andere keuze voor die punten. Jammer dat dit item nooit errata heeft gehad.

met vriendelijke groet,
Chris
Gelogd
Pagina's: [1]