GWhobby.net

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

GWHobby sluit binnenkort. De komende weken zullen de subfora verdwijnen.

Pagina's: [1]

Auteur Topic: (LEES DIT EERST! ) Koop- en verkoopregels + tips  (gelezen 17384 keer)

Inquisitor Constantine

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 15185
 • Like a whisper...
(LEES DIT EERST! ) Koop- en verkoopregels + tips
« Gepost op: oktober 01, 2007, 12:57:01 pm »

GWHobby.net aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van de gesloten overeenkomsten noch voor het aangebodene. GWHobby.net verleent een service aan haar leden, maar is geen partij in een via de site gesloten overeenkomst en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gebreken.

Aangepast na admin overleg:
Probeer het aantal topics wat je hebt te beperken, niet elk model, elk spelsysteem of leger hoeft een eigen topic. In de praktijk is 1 gezocht/gevraagd en 1 verkooptopic per persoon de norm.
Het is dus vanaf nu wel toegestaan om een topic voor b.v. "[TK] Heel Space Marine leger" en "[TK] Flames of War German Leger" te maken, maar het is nog steeds niet gewenst om voor elke losse speer een topic te openen.

- Discussies en goedbedoelde tips willen we liever niet zien op het 'te koop'-forumdeel. Alles wat niet strikt met de verkoop te maken heeft kan prima via de PM knop.

- Bumpen (d.w.z. het bovenaan krijgen van je topic door middel van een onnodige post) van je topic mag, maar niet eerder dan 7 dagen na de laatste reply.

- Reageer zakelijk, duidelijk en to the point.
Een post als "je hebt PM" voegt niets aan het topic toe en is niet duidelijk voor andere leden, zeker niet wanneer meerdere leden een verkoper een PM sturen over hetzelfde item terwijl de vraagprijs "bieden" is.
Duidelijker is: "Ik stuur je een PM over je Orcs", of "ik bied 40 euro voor je 2 Necron Monoliths, zie PM".


- Aangeboden artikelen moeten in het topic geplaatst en/of omschreven worden. Het is niet toegestaan hierbij te linken naar externe verkoopsites.
Topics zonder duidelijke omschrijving of met een link naar een externe site zullen worden verwijderd.

- Bij twijfel aan de betrouwbaarheid van de verkoper: weet je niet zeker of je de verkoper kunt vertrouwen, of wil je sowieso extra zekerheid bij een deal, dan kun je altijd terecht bij het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting, https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/controleer-handelspartij.html. Je hoeft hier alleen maar een naam, e-mail of IBAN-nummer in te vullen en je ziet meteen of er meldingen bekend zijn.

- Het is niet toegestaan copyright beschermde gegevens of links naar dat soort gegevens te posten. Ook kopie├źn met copyright gegevens aanbieden aan anderen is niet toegestaan. Denk hierbij o.a. aan recasts van modellen of reproducties van gelicenseerd spelmateriaal.
« Laatste verandering: oktober 25, 2018, 02:21:52 pm door Aragorn »
Gelogd
Yeah, what I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?

Krewl

 • Mod 40k & Computer zaken.
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Offline Offline
 • Berichten: 5433
 • Say hello to my boomstick!
Re: (LEES DIT EERST! ) Koop- en verkoopregels + tips
« Reactie #1 Gepost op: juli 05, 2015, 08:51:47 pm »

Verkoop regels aangepast n.a.v. overleg bestuur.
Gelogd
In the grim dark future of the 41st millennium, even the nuns walk around with flamethrowers and pistols that shoot miniature rockets.

40K. PURE! DISTILLED! MANLINESS!
Pagina's: [1]